icon

Boli ste na dovolenke v okolí Janova v Taliansku?

jajuska13
29. jún 2019

Ahojte boli ste niekto s malými deťmi(moje majú 3r a 6r) na dovolenke v okolí Janova? Chceli by sme ísť zo Švajčiarska, mame to tam najbližšie, ale nikde som nenašla recenzie ani nejaké fotky plazi.. Ďakujem

biela_sova
29. jún 2019

@jajuska13 Ahoj, blizke okolie Janova je trosku znecistene, kedze je to velky pristav, ale na skok z dialnice by som Ti odporucila "hornu" Liguriu okolo mesta Savona, alepo potom spodnu smer Rapallo. Pre viac obrazkov plazi napis do googlu Savona spiaggia, alebo Rapallo, Genova spiaggia, vyhodi Ti fotky plazi a recenzie, zvacsa v IT, ale co to vypochopis cez automaticky preklad. Sluzby su fajn, rataj s vacsim financnym zatazenim ako napr ked by ste isli na juh, ale s tym asi ratas. Na vylet potom Cinque Terre, kulturna pamiatka, no su na utese, takze tam len ma vylet. Odporucam nie autom, ale vlakom, parkovacia politika je tam dost rigorozna 🙂

ivuzzz
3. jún 2022

ahoj, boli ste nakoniec na tej dovolenke niekde na severe? My sa tiež chystáme zo Švajčiarska a rozmýšľam kde by bolo pekne na severe Talianska. ďakujem za radu

jajuska13
autor
3. jún 2022

@ivuzzz najlepšia dovolenka lido di jesolo, tam sme boli