icon

Boli ste na ostrove Rab s deťmi?

nataliamp
5. jún 2012

Rab

mimuska123_
3. aug 2013

@matesl ahoj a keby poprosim o kontakt aj my uvazujeme o chorvatsku a 42 e je super cena my by sme sli asi 3ja plus nas maly rocny

matesl
14. aug 2013

@mimuska123_

posielam kontakt: LOPAR - San marino 547/a, tel (+385) 51/775069, info@jaklinovec.de, www.jaklinovec.de

matesl
14. aug 2013

@staryfoter kuk vyssie prispevok 😉

mimuska123_
14. aug 2013

dakujem 🙂

michalka007
20. júl 2014

Ahojte dievcata, prave sme na Rabe - Banjol. Ze vraj tu v Banjol je pekna kamienkova plaz, no nevieme ju najst. Nechce sa nam kazdy den chodit do Loparu (na dvakrat, kedze dcerka este pocas obedu spi - a to len na posteli - nikde inde). Viete mi poradit. Vopred dakujem, MK

vanda81
17. mar 2015

ahojte, troška oživím túto tému, chystáme sa tento rok na Rab, do oblasti Banjol. Bol tam niekto? Aké to tam je? Myslím more a pláže ? 🙂

majloo
23. mar 2015

@vanda81 ja som tam bola predachadzajuce 4 roky a vzdy sme byvali Banjol alebo priamo v Rabe mestecku, co je kusok len. Banjol ma super promenadu priamo do mestecka RAB, co je nadherne starobyle mestecko, ani male, ani velke, tak akurat, aby ste sa tam mohli flakat kazdy vecer, ma velke namestie, deti si tam pridu na svoje, palacinky, zmrzka a vselico ine. V Banjole su plaze pieskove, je to vsak naneseny piesok umelo, cize zdaju sa mozno spinave akoby, ale to je zdanie, voda je nadherna, my sme tam chodili, lebo pre deticky je to super, cvachcu sa v plytkej vode a mate ich na ociach, dalej v Banjole smerom do Barbatu je velky kemp, kde je tiez plaz, tam sme moc nechodili, to bolo to much ludi pre nas. Na peso urcite chodte smerom na mesto Rab krizom akoby na druhu stranku mestecka, pod hradbami sa tiahne uzasna promenada a plaze, kupanie super, nadnasa, trocha som sa aj bala, voda cistucka, ale ten vyyyhlad na starodavne hradby, no krasa - je to spojene s parkom velkym, ktory tam je, cize trocha tienu, je to super. V parku si urcite natrhajte bobkovy list, su tam toho kopy, ja som sa vzdy zasobila na cely rok odtial. Navstivte turist centrum, zoberte si odtial mapku s plazami na Rabe a autom chodte na zaciatok Rabu (iba kusok) na Pudaricu (zadarmo, je tam inak aj bar) - krasna kamienkovo pieskova plaz. Podla mna naj naj kupanie je v Suha Punta, to si treba cele prejst, su tam plaze ocenene modrou vlajkou, ale jedna hned na zaciatku, tam sme stale chodili, aj malemu sa pacilo, to su prevazne pieskove. Dalej sme chodili na plaz do Kamporu, to je plaz tiez idealna pre deti, dlho dlho po clenky, cista voda, piesok a je to kusok autom od Banjolu a zadarmo. Co sa tyka Loparu, chodte sa tam pozriet, je to vyhlasena plaz, ale my sme odtial zdrhli, lebo cela ta krasa plaze zanikla pod masou kupajucich sa a tam je voda mam pocit aj trocha studensia. Ale za Loparom, skor peso dostupne (ale tazsie) su uzasne prirodne plaze, kde sice fuka ako blazon, ale su krasne, aj s vlnami, idealne na vodne sporty. Rab je krasny, bude sa ti pacit. V mestecku RAB je taky hlavny kruhovy objazd a hned nad nim zacina trh, ovocie, zeleninka, super melony, hrozno, figy, ale aj masiar a je tam rybi trh kazde rano myslim, urcite sa tam chod pozriet. 🙂

vanda81
23. mar 2015

@majloo ďakujem za super popis. Už sa tam veľmi tešíme 🙂

isabellaa
24. mar 2015

@majloo aj ja dakujem, krasne rozpisane;).
Pekny den

majloo
25. mar 2015

@vanda81
@isabellaa baby a co je hlavne - je tam DMko priamo v mestecku RAB, velke DMko, dobre zasobene, rovnake ceny, ale viac tovaru, videla som tam aj znacky, co u nas nepredavaju.🙂 takze nic neberte z domu, co sa da tam kupit

mita30
25. mar 2015

@majloo my sme boli dva roky do zadu v Lopari. tiež môžem len odporučiť, pre deti raj a my máme rušno a to tam je 😉 Jediná chybička podľa môjho názoru všetko je tam predražené neviem ako v Banjole a v iných okolitých strediskách . A čo sa týka Rabu mestečka no tiež môj názor - určite drahšie ako u nás. Mám ešte aj bločky podkladané, tak keby čosi 😀 My sme boli bez stravy v app. čiže sme si varili, ked sme si navarili na dva dni tak super, ale že niekde sa prestravovať celý čas no fuuuha asi nie, ani pizzu sme nekupili za 5 eur :( Možno niekto si povie ved si na dovolenke, ved práve s dietatom ktoré chce taký kolotoč alebo takú hračku alebo hento sa mi Rab - Lopar zdá predražený 😢

mita30
25. mar 2015

Inak ten trh na Rabe sme nezažili ani raz, či bolo škaredo neviem 😕

gnocca
8. apr 2015

@majloo super prisevok 🙂 nemas nahodou nejaky kontakt na ubytko?

majloo
9. apr 2015

@gnocca tak posledne roky sme byvali v centre rabu pri takom nadhernom parku v apartmane:" Apartmani Branka Fafandel" na ulici J.Barakovica 15 v meste Rab. Vsade blizko, parkovanie v pohode. Branka ma hned po tymi apartmanmi pizzeriu, je to taka fajna zenska. Nam sa pacilo, lebo mali sme tam klud, ale po par metroch sme boli na velkom namesti v centre alebo opacnym smerom na prechadzke v parku ci na plaz atd.. apartman doost moderny na chorvatske pomery. Inak sme byvali predtym v Banjole, kusok peso od mesta Rab, aj tak je to cele spojene bud na blind sme sli alebo sme nasli cez net, zaklad je co najblizsie k moru, aby ste nechodili do kopca v banjole. To ubytko v rabe je inak dost drahe podla mna, 70 evri za noc, ale zaplatili sme kvoli polohe a modernosti. Ostatne ubytka od 50, skor 60 eur a viac, priamo na mieste v rabe su super tety v turistickej agenture, ak by ste sli na blind. Ked sme tam sli prvy krat, tak na blind so 4,5 mesacnym synom sme dorazili o 19:30vecer, ale nasli sme ubytko. 🙂

isabellaa
9. apr 2015

@majloo prosim ta a a rocnym babom by si sa kde ubytovala, kedze poznas tak dobre Rab? Ja by som chcela nieco s pp a blizko mora. Dakujem;)

majloo
9. apr 2015

@isabellaa ahoj, v podstate asi hocikde, lebo cely ostrov je baby friendly, co sa tyka plazi a vobec, je tam vela deti. S pp ked chces, to nemam skusenosti, ale to sa skor chodi do Loparu, tam je dost ubytiek s pp. V meste rab su nejake hotely, neviem, v akej cene. Urcite aj v casti Suha Punta, tam su hotely, aj je tam krasne. Osobne by som sa ubytovala co najblizsie k mestu Rab, ale to najma kvoli vecernym potulkam po starom meste, to my milujeme s muzom. Dieta do manducy ale kocika a viac neriesis. 🙂 kojila som hocikde, kazdy to mal na salame. Takze skor asi podla toho, za aku cenu najdete ubytko s pp, my sme take nehladali, tak neviem.

isabellaa
9. apr 2015

@majloo ta pani Branka asi neponuka pp, vsak? Kedze ma pizzeriu....

majloo
13. apr 2015

@isabellaa neviem, myslim, ze nie, inak ta pizzeria taka normal, ziadny extra zazitok, taky priemer. 🙂

gnocca
13. apr 2015

a ak
@majloo a ako ste nasli to ubytko u toho branka na nete asi nie je neviem najst

majloo
13. apr 2015

@gnocca to je zena, Branka 🙂 , horko tazko som nasla link http://archive-com.com/page/5015759/2014-12-01/... a je to uplne na spodku stranky, taky zlty dom, trocha haluz bola najprv, ze nema balkon, ale akoby take priedomie so stolikom a stolickami, ale bolo to super, sukromie, park, cikady. Najma poloha. To su dva apartmany, jeden mensi, tam sme boli my, to je kuchyna, kupelka krasna a velka izba s manzelskou postelou a jednou dalsou postelou a druhy apartman je vacsi, ma velku kuchynu s velym stolom, gauc roztahovaci, kupelka aj s vanou a jedna izba dalsia. Tam boli ubytovani slovaci inak tiez s 3 detmi, my sme boli v mensom s jednym dietatom.

gnocca
13. apr 2015

@majloo jezin zllata dakujem, chcem sa este opytat pise ze 400 m ku moru nie je to velmi daleko?

majloo
13. apr 2015

no tak ako sa to vezme 🙂 , to je v centre, cize k moru mas na skok, akurat tam zrovna su lode, jachty, clny a tak, az dalej sa da prejst a kupat. Alebo sa vyberies opacne smerom cez park a dole po hradby. To neviem, kolko je metrov, lebo ta prechadzka je krasna. My sme chodili vacsinou autom doobeda niekam alebo rano a vratili sme sa neskoro poobede a potom po neskorom obede sme sli peso este niekam sa kupat. Pre nas to nebolo daleko. Ale niekto je zvyknuty, ze vyjde z apartmanu a moze sa kupat, to tak nie je. I ked...aj mne by sa to pacilo niekedy a najlepsie s PP, nech kuchynu ani nevidim haha, no ale asi nie na Rabe, na inom ostrove mozno.🙂 Tu sme fakt chodili kazdy den niekam inam, plazi je tam kopa.

monram
22. apr 2015

@majloo a nepoznáš tam hotely konkrétne ten family hotel pri pieskovej pláži?kolko je od mesta vzdialený, kedze odporucas byvat pri meste kvôli prechadzkam 🙂.ďakujem.zvazujeme tento rok rab kvoli tepl.moru.tiez neuznavam masovky na pláži. :(

nsoci
12. aug 2015

Boli sme uz dvakrat v Lopare, raz priamo na piesocnej plazi (tej mensej, nie Rajskej) a ubytko za dobru cenu, nam sa pacilo.

alias313
2. júl 2016

Ahojte je v casti Lopar daky vacsi supermarket?dakujem

culia1
13. júl 2016

@alias313 ani je, konzum

alias313
13. júl 2016

@culia1 dakujem krasne

rebeka1977
14. júl 2016

My sme prave na Rabe. Uz 2x. Je tu pekne, plaz pieskova...ale popravde Zlata plaz nie je moc vhodna pre deti nad 9 a viac. Myslim ze ich rychlo omrzi slapat taky kus do vody, aby sa namocili po krk. To uz vedla Livacina je lepsia. Boli sme kuknut aj par odlahlych, ale treba sa nabalit vodou a jedlom, lebo oplati sa tam ist na cely den, nie 2-3 hodiny. Chybaju mi tu viac atrakcie pre deti. My uz na buduci rok pojdeme inam. A aj to kazdodenne varenie ma uz nebavi. A stravovat sa denne v restike je dost drahe.

rebeka1977
14. júl 2016

Nie Zlata ale Rajska plaz 😀

culia1
14. júl 2016

@rebeka1977 pravdupovediac ja toez nie som nadsena z ten prehriatej a aj zapachajucej vody. Dmes sme boli v Suha Punta a tam je to teda uplne inak, taky maly raj na zemi tie zatoky.Jasne ze velkost plaze sa neda porovnavat, ani atrakcie pre deti- tie sme vobec nevideli, ale cistota vody,uzasny vzduch mne uplne ucarovali. Rajska plaza za nas uz nie,aj ked mame male deti.