Brali ste si deky do lietadla?
Ahojte brali ste si deky do lietadla? Či nám tam dajú deky?
Nechapem zas tymto komentarom, aby zeny boli na seba hnusne aj kvoli tomu, ze niekto ma pocit, ze v lietadle je chladno 😬
My zimomrivi nie sme, behame stale a vsade "vyzleceni", nie ani chori nebyvame ani my ani dieta ale v lietadle je nam proste chladno, rovnako ako vo vyklimovanom vlaku a autobuse, takze ano aj na letnu dovolenku mam sveter/mikinu a malemu beriem deku obzvlast na vecerny/nocny let, lebo teda paradna kosa bola aj teraz, ked sme leteli naposledy a radsej si tu mikinu/deku odnesiem v ruksaku ako budem riesit, ze zima nam je
Vzdy si beriem nejaky sveter/mikinu s dlhymi rukavmi. Ked boli deti male, brsvala som aj tenku deku alebo plachtu
Lietadlo má klímu prisposebenu teplotne vonkajším teplotám. Takže deky ani dlhé nohavice nebudeš potrebovať. Ja aj v zime nosim iba tričko s krátkym rukávom do lietadla a nie je mi zima.
samozrejme , ze som si brala a aj šatku na krk...a kto by chcel vediet, chora nebyvam, ale studeny vzduch, ktory fuka, neznasam a vadi mi...co aj 5 minut

@erikaoli ked sme leteli tam sli sme v noci bolo chlAdno u nas tak mali deti dlhe nohavice mikiny v ruksaku. Ja len sportove 3)4 tove leginy. Ked sme vystupili ma cypre skoro nas ovalilo. Naspat sme sli uz nalahko..a zas nas v kosiciach ovalilo bolo len 18st stupnov..deky urcite netreba