Cenovo dostupná dovolenka na poslednú chvíľu
Za koľko viem ísť na dovolenku keď môžem odletieť na druhý deň ?
Ahojte za koľko viem ísť na dovolenku ? Chceli by sme ísť letecky, najlepšie južný Cyprus, dvaja dospelí,.jedno 3r dieťa, All inclusive. Niekedy v strede prázdnin tak že sa zbalíme a budeme sledovať ponuky a kúpime kľudne taký zájazd že odletíme na druhý deň. Boli ste niekto takto ? Koľko vás to vyšlo všetko dokopy ?
Bola som ja moj syn 10 rocny takze ako dospela osoba plus dcera mladsia
A boli sme takto ze o 2 dni aj v bulharsku minuly rok a tam to vyslo 1800 aj nieco tiez na tyzden. Ale ja som mala vybrate konkretne hotely ktore chcem a par a tie sledovala. Nebrala som hotel aby bol co najlacnejsi
nebud anonym a prihlas sa, v skupine o cestovani Ti urcite niekto odpovie.....
za mna nejaku super cenu necakaj, detto lepsie izby v hoteloch budu uz davno prec..... takze je lepsie mat presne vybrate ubytovanie, ktore si ochotna akceptovat.
asi si pozri Invia.sk a letne ceny zajazdov, aby si vedela kolko mozes ocakavat, kebyze kupujes teraz. ono velky rozdiel v tom nebude (urcite necakaj -1000€), kedze su prazdniny a tie ceny su uplne uletene.....
@lucik194 to maz pravdu. V strede sezony su ceny vyssie. A co sa tyka odletov problem bol ze zajazdy boli ale miesto v lietadle pre 3uz nie.alebo tam mi ukazovalo ze miesto v lietadle je naspat uz nie. Sledovala som to kazdy den. Plus ostavali len 7noci alebo drahsie 2tyzdnove
Tiez si myslim, ze cez sezonu na last minute pre 2 resp 3 by som sa nespoliehala. Trendom je praveze riesit dovolenku co najskor ako firt minute. Potom ceny idu uz len hore. Samozrejme mozes najst, ale vyberat si nebudes a ked uz, tak mimo sezonu. Ako napr teraz je Egypt 5* doslova za symbolicku cenu, co na Cypre nehrozi.
Ahoj, minulé leto Turecko 740€/osobu, 7 dní, all inclusive. 2-3 dni pred odletom.
Vraj sa dovolenky rozbehli na vyssiu uroven, ako pred kovidom. Teraz su vypredajovky , ale na jul/ august, no, neviem, neviem. Mozno nejake, co nik velmi nechce
Aj pri takom last minute ako chceš necakaj ,že pôjdete na Cyprus( jedna z najlepších destinácií) za 2000€. Ak chceš ísť zo dňa ma deň musíš si kúpiť co je v ponuke a hlavne nebudeš môcť preberať. Čiže bud odídeš kde bude čo volne ,alebo ostaneš doma.
A áno už nebude last minute ako je veľa ľudí náučných, ze sa pôjde za lacno. Trend CK je opačný. Čím neskôr kúpiš tým drahšie pôjdeš a každý rok je to naozaj drahšie a drahšie.
Nájdu sa aj za dobrý peniaze last minute ale musíš mat viac skromnosti a vôbec nemať nároky. Nikdy nevieš čo za dobrý peniaze bude volne a zväčša sú to strasne ubytovania ....

Ja som tak bola minuky rok jeden den rano kupila a o den sme leteli a stalo to aj tak dost 3000 s poistenim na tyzden juzny cypeus..zalezi aky hotel chces