Cesta Airbusom A380: Ako prebieha nástup?
Ahojte, caka ma cesta v septembri tymto lietadlom z Viedne. Cestovali ste nim odtial? Rada by som vedela, ci je mozne nastupit do lietadla schodikmi zvonku alebo k nemu pristavia tunel, nejdeme prvou triedou. Dakujem😊
To je rozne, ale vo Wien vacsinou daju tunel. My sme mali tak, ze na Wien tunel a napr na Teneriffa sme museli schodikmi. Ale ved to je jedno.
Vždy tunelom vo Viedni.
My chodime z Viedne tak raz za mesiac, a raz tunel, raz bus, raz tunel, raz bus... Naposledy moj manzel po pristati predvecerom bus, po pristati cakali hodinu, kym bus prisiel... 😅
@kiki68 ale na Tenerife A380 nelieta
Budes nastupovat tunelom (vola sa to finger), a ak budes mat niekde prestup (my sme prestupovali v Doha), tak aj tam davaju na A380 finger, mensie lietadla (aj ked aj tie su obrovske v porovnani napriklad s A320), tam mavaju vacsinou schodiky a prepravia k terminalu busom
Ani ja si neviem predstavit 380ku na/vykladat autobusmi…
Len pre pobavenie, my tunel volame chobot😁😁😁
@janickadr
To veru neviem, nesledujem typ lietadla, kam nastupujem - snáď by si si všimla, ak by si letela s dvojposchodovým lietadlom. Do A380 nastupuje cez 500 ľudí. Štandard je, že spodná paluba je economy class, celá horná paluba je first a business class. Pochybujem, že by celá paluba ľudí s letenkou za niekoľko tisíc eur nastupovali schodíkmi.
Dakujem vam za odpovede, ja len tak naahodou, pretoze moj sen je s nim nielen letiet ale mat aj fotku na pamiatku😂🩷🩷😊
ked pride autobus aj tak bude vidno len ludi a nieco biele vzadu. 100 metrove lietadlo s metrovym chlapcekom dokopy neodfotis.. Ja len ze treba mat spravne ocakavania.. ale na letisku moze sledovat velke lietadla ako pristavaju, startuju a hybu sa ;)
Wau, tíško závidím.
@lubossi vsak jasne, mala som mini ocakavania ze naahodou ak sa podari ale chapem ze k takym velkym lietadlam radsej daju tunel ako ist busom aj kvoli tomu poctu ludi🩷
@elenajezova nebojte sa, mozno nie teraz ale prajem aj vam aby ste raz takym sli. Ja som mlada baba z mini mesta a je to jeden sen ktory si so snubencom splnime, svadbu na maledivach a cestu tam s tymto obrom! Setrili sme na to skoro 2 roky ale my zas nemame deti este atd, nebojte. Prajem vam to🍀🩷
Ach baby, ja som len 2 tyzdne doma a iba toto citam, uz mam chut znova sa niekam vytrepat do exotiky😭
Ďakujem. 😊

Pristavia tunel