icon

Cestovanie do Chorvátska

11. aug 2025

Ahojte dievčatá, chcem sa prosím opýtať, necestovala niektorá z Vás nedávno do Chorvatska na smer ostrov Krk? Kamarátka bola v Pule a teda išli cez Slovinsko vravela, že jedna katastrofa prerábajú nejakú cestu či čo a namiesto 8 hodín išli 13. My sa chystáme cez Maďarsko, ale ocino mi spomínal, že kdesi videl nejaké veľké zdržania v smere na Zagreb. Ano viem, že dopravnú situáciu nezmením len či sa dopredu pripraviť na zdržanie, ďakujem! 😊

renatka100
11. aug 2025

@anonym_autor treba ist hlavne mimo soboty a nedele. Cez madarsko je to vzdy lepsie, moznost ist viacerymi cestami. Pri zagrebe je zdrazanie vzdy pri mytnici Lucko. Da sa obist cez mesto ked si zapnes navigaciu waze

sella38
11. aug 2025

My sme išli v pondelok a na Lučku sme stáli 3,5 hodiny. Cesta nám trvala takmer 13h... Naspäť sme išli v piatok a Lučko sme preleteli....

pako24
11. aug 2025

Maďari majú teraz rozrobené stredové pásy na diaľnici medzi Budapešťou a Letenye, podchvíľou je znížená rýchlosť pre zúženia.... pri väčšej premávke to môže ísť do kolón.... pri štandardnej sa to dá prejsť bez väčšieho zdržania

simsalabim
11. aug 2025

Sli sme na Istriu cez Slovinsko koncom juna a ano, prerabaju, ale nezdrzali sme sa. Nesli sme v piatok/sobotu.

snezienka15
11. aug 2025

boli sme pred 2 tyzdnami na Krku a pri Zagrebe sa tvorili kolony.ale isli sme v nedelu na noc, takze v pondelok rano sme tam boli.kamarat isiel vo stvrtok, nezdrzal sa.v Madarsku su cesty zuzene, ale zdrzanie nie je.

anonym_6cb8f9
11. aug 2025

Boli sme pred 3 týždňami v sobotu tam v sobotu späť cez Maďarsko , Lučko trochu pomalšie ale neboli kolóny ani tam ani späť

tatramatka
11. aug 2025

Koncom jula sme boli na Krku, cestovali sme v nedelu z BA cez HU. Pri Zahrebe bola mensia cca 2km kolona, ale tu sme cca z polovice obisli, inac ziadne zdrzanie.

tetapetra
11. aug 2025

@anonym_autor dnes sme sa vrátili zo šibenika. Cesta späť super. Cesta tam za 6rokov,čo sme chodili bola vždy ok. Tento raz sme vychytali dve havárie v tuneloch a zdržanie na Lučku. Vyrážali sme v pondelok,mám pocit,že už každý ide v pondelok. Maďarsko má už diaľnicu spravenu, takže cesta bola bez zdržania aj tam aj naspäť

anonym_f8d60b
11. aug 2025

@anonym_autor včera sme išli cez Maďarsko a nikde žiadne zdržanie. Dnes ide brat s rodinou a tiež žiadne zdržanie, ani Lučko ani Karlovac. Absolútna pohoda, no stres.

snezienka15
11. aug 2025
@tatramatka

Koncom jula sme boli na Krku, cestovali sme v nedelu z BA cez HU. Pri Zahrebe bola mensia cca 2km kolona, ale tu sme cca z polovice obisli, inac ziadne zdrzanie.

@tatramatka ake ste mali.more?my dost chladne.vtedy ked sme boli my, tak aj prsalo.

autor
11. aug 2025

Výražame pondelok ráno alebo nedeľu večer ešte nevieme 😁 vraciame sa sobotu, tak dúfam sme nevybrali najhoršie dni 😁

snezienka15
11. aug 2025
@anonym_autor

Výražame pondelok ráno alebo nedeľu večer ešte nevieme 😁 vraciame sa sobotu, tak dúfam sme nevybrali najhoršie dni 😁

@anonym_autor ak pojdete v nedelu vecer a prídete ráno tak sú tam kolony.v sobotu neviem.ale prajem štastnú cestu a pekné počasie.Krk je celkom pekný

tatramatka
11. aug 2025
@snezienka15

@tatramatka ake ste mali.more?my dost chladne.vtedy ked sme boli my, tak aj prsalo.

@snezienka15 oproti minulym rokom bolo celkom studene, ale po prvotnom soku uz bolo fajn a v pohode sme v nom vydrzali aj viac ako hodinu. Nam prsalo iba raz skoro rano, cca 2-3 dni sme mali celkom aj rozburene more.

tatramatka
11. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor sobota je celkom dost zly den na presun, pozerajte dopr. situaciu a hlavne si pripravte aj nejake ine alternativne cesty. My sme raz (a aj poslednykrat) cestovali v sobotu naspat a to bola jedna nekonecna cesta, v zapchach sme boli 4hodiny a potom opat 3hodiny…

gab1sol
11. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor pred mesiacom sme boli na Istrii, išli sme cez Rakúsko a Slovinsko. V Rakúsku dva úseky so zníženou rýchlosťou (80km), v Slovinsku jeden dosť dlhy úsek, kde boli cestári. Prichádzali sme v piatok, celkom sa to dalo, odchádzali sme v utorok, cestou domov v pohode, ale v protismere okolo Slovenskej Bystrice doslova stojaca kolóna smerom do Chorvátska.

zitulina
11. aug 2025

@anonym_autor aj my ideme cez maďarsko a vždy cestujeme v noci. Aj tam aj naspäť. Chodíme každý rok a nikdy sme sa nezdržiavali nikde,s jednou výnimkou keď sme prišli domov cez deň. Ak je možné cestujte v noci.

nikaeli
11. aug 2025

Cestovali sme minulý utorok (v noci, odchod o 23ej). Lokalita Zadar, cca 950km, 2 hygienické prestávky. Za 10,5 hod sme boli v cieli. V Maďarsku na diaľnici zopár úsekov zúžených, ale v noci bola cesta prázdna, nezdržali sme sa nikde.

lucinka12356
11. aug 2025

My sme dorazili včera DO Bašky na Krku. Išli sme zo stredného Slovenska o 22.00 išli sme plynulo nikde sme nestali v kolóne. Ani na Lucku. Je pravda ze je dosť obmedzení aj v Maďarsku aj v Chorvátsku, hlavne znížená rýchlosť.. Prišli sme o pol 8 ale stali sme na asi 5x na pumpe..

autor
11. aug 2025

Ďakujem potešili ste ma, samozrejme nejaké zdržania aj neočakávané sú vždy, s tým rátame. Len som sa bála, že sa z 8 hodín dostaneme na pomaly 16😁. Posťahujem viac podcastov hádam to vydržíme😊

lucinka12356
13. aug 2025
@anonym_autor

Ďakujem potešili ste ma, samozrejme nejaké zdržania aj neočakávané sú vždy, s tým rátame. Len som sa bála, že sa z 8 hodín dostaneme na pomaly 16😁. Posťahujem viac podcastov hádam to vydržíme😊

@anonym_autor tak oni nikdy nevieš, minule som videl a kolónu obrovskú lebo v tuneli sa pokazilo auto a začalo horieť. Vieš si to predstaviť...

kandrea
13. aug 2025

My vždy chodíme v noci a v živote žiadne kolóny neboli...Max. jedno auto pred nami...tento rok sme išli v nedeľu vecer o ôsmej a krásne prázdne cesty...

catherinah
13. aug 2025

Pre mňa je cesta utrpenie. Ísť niekam 13 hodín, tak ma odvali asi. To naozaj úprimne radšej doma 😀

sono2
18. aug 2025

Mimochodom v Slovinsku prerábaju každý rok