Chorvátsko - aktuálne info
Ahojte.ma niekto aktualne info z chorvatska? Chceme ist buduci tyzden ale vsade pisu,ze je tam total plno,tak sa zacinam obavat...
Je tu velmi plno takmer nic sa neda najst. Ludia chodia na blint a spia v autach pri ceste co nemozu nic najst. Aktualna cena izba pre dvoch sa pohybuje 70€ na noc a viac. Tak toto som tu este nezazila a to sem chodim 12 rokov. Teplota 45 v tieni 😅 a voda ma 27 😎 tolko oblast Makarska
@agatky kde konkrétne ste???..
V meste Krk plno. Ostalo len to,co nikto nechcel. Aspon tento tyzden.
senj a okolie. ma niekto info?
@lenickamajchrakova Podaca 30 km od Makarskej
@alenka7777 co mam skusenosti s Sejn tam bolo lacno a klud
TO:agatky mi mame ubytko na tyzden v PAGU za 240€ 2 osoby!
@lenickamajchrakova ďakujeme,určite si nájdete aj vy ubytovanie...
neviete niekto ako je to s ubytovaním v okolí Ninu pri Zadare? je niečo voľné?
v Okoli Zadaru je nejaky velký festival, a vraj je to upne plne v okoli zadaru!
@alenka7777 v Senji si pamatam, ze bola straaasne ladova voda, ako zo studne a znami, co tam boli pred par rokmi, hovorili to iste...vraj sa tam nejako miesaju prudy ci co...
tak my cestujeme dnes, vcera sme zhanali ubytko, katastrofa, vsetko plne. Ale podarilo sa v oblasti kde sme chceli, uplne novy apartman s 2 spalnami. Cena 90 eur/noc. Vybavene cez agenturu. Ostrov Murter pri Sibeniku.
Damy co vide cesta tam aj spat na zaciatok chorvatska Novigrad okolie...?diky
Tento rok je vraj HR plné, pretože vďaka atentátom sa ľudia boja chodiť do Afriky. Skúste si ešte mrknúť Taliansko - Lignano. Je to tiež blízko. voda teplučká, služieb na mraky, obchodov tiež, promenáda dlhá... len je tiež top sezóna - taliani majú dovolenky.
Omis duce 18.58 teplo plno ubytoko třeba mat zajednane
Podgora o 17.00 44°C.
si cez slovinsko ak viac ako na tyzden tak 30€ dialnicna alebp zohnat na bazosi od niekoho.
Chodim ČEZ Maďarsko mimo dialnice
prosím vás...neviete mi niekto poslať odkaz...alebo vzor na splnomocnenie na vedenie požičaného auta v angličtine?? nemôžem to nikde nájsť...Ďakujem

@jalovec
tak krásnu dovolenku... 😉