icon

Chorvátsko - aktuálne info

alenka7777
2. aug 2015

Ahojte.ma niekto aktualne info z chorvatska? Chceme ist buduci tyzden ale vsade pisu,ze je tam total plno,tak sa zacinam obavat...

agatky
10. aug 2015

@jalovec ja mam ubytko na 2 tyzdne za 330€ 😀 pomylili sa a ubytovali niekoho ineho miesto nas a tak nam dali ako kompenzaciu par noci gratis 😝 plus havinko gratis

kessy11
10. aug 2015

@jalovec myslíš že sa mi to chce riskovať?? viem, že to nikdy nechceli, ale čo keď, budem si robiť problém keď nemusím!

martinam1986
10. aug 2015

my sme sa vratili v sobotu z HR, ubytko sme nasli viac menej zo stastim........ cestovali sme od Primostenu na Makarsku, ale odtial sme sa vratili spat na sever......... Makarska aj Baska hlava na hlave, total full,,, ubytko sme hladali aj Omisi ale tam plno aj ked mali napisane frei.......... takze ako kde by som povedala.... treba mat asi aj stastie lebo je top sezona aj domaci potvrdili......

jalovec
11. aug 2015

@martinam1986 to ich FREI je aj tu vsade ale nikde nic volne! mal som chut im to otrhat!!!)))

peneloppe
12. aug 2015

Neviete ake su plaze na Omis riviere, Krilo Jesenice? Treba topanky do vody?

lucinocka
12. aug 2015

@kessy11 chces rent a car zobrat v chorvatsku? na to ti netreba ziadne papiere, okrem vodicskeho

kessy11
12. aug 2015

@lucinocka nie v chorvátsku 🙂 ideme na požičanom aute, nie na našom vlastnom a vtedy musíš mať splnomocnenie majiteľa auta na používanie auta a treba to v angličtine a overené notárom, ale už to mám :D

mravvcek
14. aug 2015

Baby jejda. To vazne na severe od zajtra tyzden dazd? My cestujeme do Puly ☹ clovek sa cely rok tesi a bac. Budeme zatvoreni na izbe ☹

zuzub
14. aug 2015

My sme sa pred cca tyzdnom vratili a je fakt ze take plne az preplnene Chorvatsko som nezazila.....my sme mali nastastie ubytko dopredu,ale bolo nas 5dosp a 4deti.zo skusenosti viem ze pokial idu 2-3 ludia nemal by byt problem s ubytkom ak vsak viacej tak uz asi ano.

lenickamajchrakova
15. aug 2015

Rodičia včera dorazili na Podgoru. More teplé ako vo vani cca 28°C, moc neosvieži, také teplé ho nezažili za 14 rokov čo tam chodia 🙂 Ubytovania je dosť už od Brely stoja ľudia popri cestách. V Podgore dokonca aj v bočných uličkách, keď sa odbočí z hlavnej🙂 Takže kto ide na blind určite niečo nájde 🙂

peneloppe
15. aug 2015

My sme prave blizko Splitu, more je prijemne ale urcite nie ako vo vani 😀
@lenickamajchrakova

Perfektne osviezi.

lenickamajchrakova
15. aug 2015

@peneloppe nuž ja to nemôžem povedať lebo som na Kysuciach :D ale moja mamina to je taký zimomrivec a hovorila, že sa nemusí ani ovlažovať keď ide do vody 🙂 skôr to porovnávala z teplotou mora po iné roky .. :D

althejka
15. aug 2015

@lenickamajchrakova Aj ja som mala pocit,ze to more je teplejsie 🙂

peneloppe
15. aug 2015

@lenickamajchrakova
Jasne. 😉 Ja som praveze spokojna, more je velmi prijemne ale ozaj aj osviezi. A ja som tiez zimomrava. Nevlezem do hocijakej vody, alebo mi to trva pol hodinku.

orchidea71
15. aug 2015

rano sme prišli o3.30 z viru more teple 27 a kopu volnych apartmanov išli sme 7a rano 8 sme boli za 10 min ubytovani

peneloppe
15. aug 2015

Asi zalezi od oblasti, my sme tiez po ceste za Splitom videli dvoch ludi s postermi apartmany postavat ale zase tu kde sme, nic volne nevidno.

livka88
15. aug 2015

My sme dnes prisli do Baska Voda a ubytovanie ponúkajú skoro v kazdej uličke 🙂

bizuka
16. aug 2015

@lenickamajchrakova včera v Podgore bolo veľmi veľa voľných apartmánov...striehli autá domáci,ani vystupovať z auta si nemusela....

peneloppe
16. aug 2015

Kriticke boli asi prve dva augustove tyzdne, vtedy chodi na dovolenku najviac ludi. Dnes som tiez videla ponukat apartmany smerom na Omis a vedla nas je jeden volny ale len pre 2 ludi.

lenickamajchrakova
16. aug 2015

@bizuka to isté mi aj maminka hovorila 😉 my s manželom sa tam chystáme O dva týždne 🙂

horana
16. aug 2015

Urcite je vzdy najvacsi naval prelom jul/august a potom zaciatok augusta. Takze teraz po jeho polke uz bude viac volneho, ale zial ani predpovede na nasledujuci tyzden nie su uplne idealne, burky a tak...mozno este posledny tyzden, ale to sa uz vacsina chysta do skoly a pod.

mravvcek
16. aug 2015

Pula burka a dazd cely den a cely tyzden ma byt tak ☹

reisi
16. aug 2015

Tento tyzden bude toho slniecka pomenej ale zase ten dazd tu chybal, domaci sa stazovali, ze bude pomenej olivoveho oleja ked konecne nezaprsi. A aj pospime konecne trochu;)

sovica
16. aug 2015

Novi Vinodolski, cca 11km od Crikevnice. Celý týždeň bolo krásne slnečno, teplota okolo 36 stupňov, more pre mňa pomerne chladné, ale v tej horúčave sa dalo zniesť 🙂. Včera v noci začalo pršať, dnes ráno aj doobeda bolo polooblačno, ale teplo, poobede znovu začalo pršať a ochladilo sa - je cca 22 stupňov a stále prší. Dážď hlásia až do stredy a teploty max do 25 stupňov.
Čo sa týka cesty, do Chorvátska sme išli večer z utorka na stredu a cesty boli úplne prázdne. Boli však rýchlostné obmedzenia, takže na niektorých diaľničných úsekoch sa dalo ísť len 80km/hod.

tomiholjubavi
16. aug 2015

U nas na Pagu bola v noci na dnes burka a od obeda zase prsi. Prsat ma aj zajtra, ale od pozajtra ma byt zase slnecno 🙂

melany_s
16. aug 2015

Nin - v noci búrka, dnes celý deň dážď ☹

alenka7777
autor
16. aug 2015

My sme sa dnes vratili po tyzdni z crikvenice.cesta tam aj spat uplne bez problemov,pocasie cely tyzden krasne,slnecno.az vcera vecer zacalo prsat.ubytko sme si nasli aj napriek tomu,ze v inform.kancelarii nam povedali,ze cela crikvenica je plna.nasli sme toho viac,este sme si mohli aj vyberat.aj dnes,ked sme odchadzali,nam domaca vravela,ze sa nemusime ponahlat,ze nema za nas nikoho...myslim,ze teraz po polovici augusta sa to dost pouvolnuje,ale zas na druhej strane,s pocasim to nevyzera najlepsie...

ask
16. aug 2015

Boli sme v preplnenej Makarskej (nastastie v krasnom pokojnom ubytovani) a hoci je tam cca milion ludi, na vecernej prechadzke nas pristavili s otazkou ci chceme ubytovanie.... takze aj ked na prvy pohlad sa moze zdat ze sa do toho mestecka uz nevojde ani noha, este vzdy sa sa s trochou stastia najst kde hlavu zlozit....

tomiholjubavi
17. aug 2015

Pag - rano este ako v dazdovom pralese, ale teraz uz krasne slnecno 🙂

peneloppe
17. aug 2015

Omis krasne slnecno, aj horuco, sice sme uz dvakrat zmokli dnes ale taky letny dazdik, to je nic. Kupali sme sa cele dopoludnie, teraz mame obedovu pauzu. Poobede zase k plazi.