icon

Chválenie sa luxusnými dovolenkami

21. aug 2025

Zas tu ziadna pod 10000 ani nesadne do lietadla 🤣
Kazde leto asi od vzniku konika, kazdy den. Kazdorocna estrada a zavod v co najvyssej sume. Baby sa ako na veltrhu chvastaju jedna vyssou sumou ako druha, ved muz chodi na fusky do Nemecka predsa. Druhej muz robi v IT korporate predsa. Tretej muz podnika predsa, Slovensko bohatsie ako Svajciarsko a Emiraty dokopy. Kazda jedna diskusia sa na cca druhej strane a dalej premeni na suboj titanov. Radost tie dristy citat.
Len tak dalej baby, keby sa zo zavisti a sutazivosti chudlo, mame tu na koniku miss universe.

sense
21. aug 2025

Vieš čo pod 10tis by som asi ani ja nesadla do lietadla 😂, pretože to už by musela byt ozaj diaľka kam sa nedostanem autom/vlakom. A je mi suma fuk či Janka ide na ultra AI do Tuniska, Betka na Seychely a Zuzka do Chorvátska do apartmánu a musí variť.
Mám bývalého kolegu 2x do roka 2tyzdnr v Dominikánskej , 1 a Fuerteventura a 1x Kréta. Vždy dovolenka Pat tisíc pretože si zaplatia letenky prvú triedu. Okrem toho nikam nechodia, v práci ani len na kávu nešiel , Max práškovú hnusnu z automatu . Proste toto bol jeho štýl . My máme iný....a v poriadku je aj on ale aj my len každý máme iné priority

anonym_cf7c7a
21. aug 2025
@anonym_517468

@nyusika mininmalne 2500 za osobu, Sardinia je krasna a draha

@anonym_517468 fu az tak? aj ked tak kratko?

nyusika
21. aug 2025
@anonym_517468

@nyusika mininmalne 2500 za osobu, Sardinia je krasna a draha

@anonym_517468 nie cela je tak draha, 2500 na osobu je malo na Costa Smeraldu a hotel - plus taxiky, jedlo, lezadla, cln...letenky kupovane na poslednu chvilu, sprepitne v hoteli...
nie, naozaj nejde o ziadne chvalenie.

len konstatujem, ze ludia chodia na rozne dovolenky. a niektori so na to aj slusne pracou zarobia, nekradnu...a ze je uplne jedno, kolko co stoji, dolezite je, s kym tam idete a ci sa vam tam paci, ci si oddychnete a ci to stalo za to 🙂

anonym_517468
21. aug 2025
@anonym_cf7c7a

@anonym_517468 fu az tak? aj ked tak kratko?

@anonym_cf7c7a to musi napisat autorka, ale hotely su tam extra drahe, a hlavne ak boli v case Ferragosto😁

nyusika
21. aug 2025
@anonym_517468

@anonym_cf7c7a to musi napisat autorka, ale hotely su tam extra drahe, a hlavne ak boli v case Ferragosto😁

@anonym_517468 nie, vratili sme sa par dni pred 😀
ano, hotely su tam extra drahe, v auguste specialne. ale iny terminnam, zial nevyhovoval.

pralinka25
21. aug 2025

Ja zasnem autorka. Takato vyvrtka kvoli dovolenkam. 😂

anonym_8af560
21. aug 2025

na dovolenky nechodíme kvôli zdr. stavu dieťaťa.
si spokojná, pomohla som ti ?

viestta
21. aug 2025

Vsak si mohla moralizovat v tej povodnej teme. A aj si poplackat. Keby si plackala dost intenzivne, mozno by sa ti zeny poskladali na taku dovolenku...
Ozaj, na co su dobre taketo vylevy? Je ti lepsie, ze si si kopla do tych uspesnejsich? Nie, nie je. Nespokojna so svojim zivotom budes tak ci tak a ti uspesni aj nadalej budu minat svoje peniaze tak ako sa oni rozhodnu bez ohladu na to, co si ty o tom myslis. Vecer aj pre nich zapadne rovnake slnko. U niekoho do mora na Maledivach u teba za panelak naproti. No a?

lenka.25
21. aug 2025

Tak schválne som si prečítala kúsok tej “dych berúcej diskusie “ , ktorá autorku tak zavdzusnila 🤣 . Tak keď som to dobre pochopila , tak osem ľudí spolu , minulo za dovolenku 9 000 € … to akože fakt ti príde ako niečo luxusne , alebo dôvod sa chváliť ?

vilma7
21. aug 2025

Napísať môžu kadečo, ale kde je realita už nevie nik.

ktobytobolpovedal
21. aug 2025

Boze, vam tu tie dovolenky kolu oci. Uz asi 3 tema za 2 dni 🫣

nyusika
21. aug 2025
@lenka.25

Tak schválne som si prečítala kúsok tej “dych berúcej diskusie “ , ktorá autorku tak zavdzusnila 🤣 . Tak keď som to dobre pochopila , tak osem ľudí spolu , minulo za dovolenku 9 000 € … to akože fakt ti príde ako niečo luxusne , alebo dôvod sa chváliť ?

@lenka.25 mozno zavidi, ze su tak sikovni a zmestili sa do takej sumy...a my sme to cele pochopili naopak 😀
ja rozhodne zavidim, ze to v pocte osem ludi dali za devat litrov...a kolko dni tam boli vlastne ?

lenka.25
21. aug 2025
@nyusika

@lenka.25 mozno zavidi, ze su tak sikovni a zmestili sa do takej sumy...a my sme to cele pochopili naopak 😀
ja rozhodne zavidim, ze to v pocte osem ludi dali za devat litrov...a kolko dni tam boli vlastne ?

@nyusika no asi jedine tak 🫣

ktobytobolpovedal
21. aug 2025
@lenka.25

@lenka.25 ved to, akoby uz nevideli, ze to za 2 izby a pre 8 ludi 😂

Videli sumu a normalne belmo na ociach

lenka.25
21. aug 2025
@ktobytobolpovedal

@ktobytobolpovedal tak keby boli čo k čomu , potlačia sa v jednej 🤣

anonym_0a2bf6
21. aug 2025

@anonym_autor upokojim ťa ja som už dva roky po sebe bola na dovolenke za 3k žiadne 10 tisícové sumy ani nič podobné. Uľavilo sa teraz?

ktobytobolpovedal
21. aug 2025
@lenka.25

@ktobytobolpovedal tak keby boli čo k čomu , potlačia sa v jednej 🤣

@lenka.25 😂

nyusika
21. aug 2025
@ktobytobolpovedal

@ktobytobolpovedal a ako dlho tam boli ?
a to vazne nevedeli byt vsetci v jednej izbe ? 😀 😀
sak po dvaja do postele a ides...banda rozmaznana

ktobytobolpovedal
21. aug 2025
@nyusika

@ktobytobolpovedal a ako dlho tam boli ?
a to vazne nevedeli byt vsetci v jednej izbe ? 😀 😀
sak po dvaja do postele a ides...banda rozmaznana

@nyusika 😂
Myslim, ze tyzden. Boli v Tunise…

maryetta
21. aug 2025

Zavidiet dovolenku?
Ak si na nu zarobili ok.
Ak si na nu roky šetrili tiez ok.
Ja aj keby mam tak mna na dovolenku (momentalne) nik nedostane. Neviem co bude o par rokov. Ale naopak doprajem a potesim sa kazdej fotke co postnu kamosi a znami. To mi staci.

nyusika
21. aug 2025
@ktobytobolpovedal

@nyusika 😂
Myslim, ze tyzden. Boli v Tunise…

@ktobytobolpovedal no..mohli ist na sturi noci, vziat si len jednu izbu a hned by bola suma veselsia, nie ?

ktobytobolpovedal
21. aug 2025
@nyusika

@ktobytobolpovedal no..mohli ist na sturi noci, vziat si len jednu izbu a hned by bola suma veselsia, nie ?

@nyusika 😅

hopatko
21. aug 2025
@nyusika

@nyusika a este aj 17 rocny syn s nimi isiel, decko nevdacne 😁

nyusika
21. aug 2025
@hopatko

@nyusika a este aj 17 rocny syn s nimi isiel, decko nevdacne 😁

@hopatko kebyze od 16 rokov brigaduje,mohol si to cvaknut sam

alenka58
21. aug 2025

no pre týchto ľudí, ktorí pridávajú verejne foto a píšu o dovolenke, je to vrchol žitia, nič viac si možno nevedia predstaviť, na dovolenku chodí veľa ľudí ale nemajú potrebu o tom písať a ani nechcú aby niekto vedel kde boli je to ich súkromná vec

tilly
21. aug 2025

Bože zas? Dvakrát denne? Toľko závisti...

nyusika
21. aug 2025
@alenka58

no pre týchto ľudí, ktorí pridávajú verejne foto a píšu o dovolenke, je to vrchol žitia, nič viac si možno nevedia predstaviť, na dovolenku chodí veľa ľudí ale nemajú potrebu o tom písať a ani nechcú aby niekto vedel kde boli je to ich súkromná vec

akoze, teraz ked tak pocitam, kebyze nas ide osem na sedem noci, tak nas ta nasa dovca vykde 56.000 tisic...😀 😀
@alenka58
no...a niektorym nevadi, ked sa o fotografie a informacie podelia.
ja si velmi rada pozeram fotky z dovoleniek, povazujem to za inspiraciu. a kocky mi (aj tu na koniku) uz niekolkorat super poradili, ked ma nieco z ich albumov a fotografii zaujalo.
zavist je svina, davaj na to pozor

tilly
21. aug 2025

Nevidíš si ďalej od nosa. Každý má svoje priority, niekto potrebuje nové BMW, niekto musí bývať vo veľkom dome s bazénom, iný ide na drahú dovolenku. Niekto si zarobil, niekto zdedil, niekto nakradol. Čo ťa do toho. Keď ti je ľúto, že to nemáš, pracuj na sebe, závisť ti nekúpi dovolenku ani BMW

kofa77
21. aug 2025
@tilly

Nevidíš si ďalej od nosa. Každý má svoje priority, niekto potrebuje nové BMW, niekto musí bývať vo veľkom dome s bazénom, iný ide na drahú dovolenku. Niekto si zarobil, niekto zdedil, niekto nakradol. Čo ťa do toho. Keď ti je ľúto, že to nemáš, pracuj na sebe, závisť ti nekúpi dovolenku ani BMW

@tilly presne, socik uz bol kde si boli vsetci rovni-vlastne ani tam nie, jednoducho kazdy ma ine priority a mpznosti..
ja si fotky z inych dovoleniek pozeram rada

andrejka2424
21. aug 2025

Pochváliť sa drahou dovolenkou, to nie je až taký problém. Však za peníze v Praze dům 😂 Pochváľte sa lacnou pls - to je umenie nájsť a ešte aj kombo, že pekná pláž a žiadne šváby. 😎 zn- z uvoľnenej kachličky a odlupujúcej špárovačky migrény nemám.