Chválenie sa luxusnými dovolenkami
Zas tu ziadna pod 10000 ani nesadne do lietadla 🤣
Kazde leto asi od vzniku konika, kazdy den. Kazdorocna estrada a zavod v co najvyssej sume. Baby sa ako na veltrhu chvastaju jedna vyssou sumou ako druha, ved muz chodi na fusky do Nemecka predsa. Druhej muz robi v IT korporate predsa. Tretej muz podnika predsa, Slovensko bohatsie ako Svajciarsko a Emiraty dokopy. Kazda jedna diskusia sa na cca druhej strane a dalej premeni na suboj titanov. Radost tie dristy citat.
Len tak dalej baby, keby sa zo zavisti a sutazivosti chudlo, mame tu na koniku miss universe.
@nyusika mininmalne 2500 za osobu, Sardinia je krasna a draha
@anonym_517468 fu az tak? aj ked tak kratko?
@nyusika mininmalne 2500 za osobu, Sardinia je krasna a draha
@anonym_517468 nie cela je tak draha, 2500 na osobu je malo na Costa Smeraldu a hotel - plus taxiky, jedlo, lezadla, cln...letenky kupovane na poslednu chvilu, sprepitne v hoteli...
nie, naozaj nejde o ziadne chvalenie.
len konstatujem, ze ludia chodia na rozne dovolenky. a niektori so na to aj slusne pracou zarobia, nekradnu...a ze je uplne jedno, kolko co stoji, dolezite je, s kym tam idete a ci sa vam tam paci, ci si oddychnete a ci to stalo za to 🙂
@anonym_517468 fu az tak? aj ked tak kratko?
@anonym_cf7c7a to musi napisat autorka, ale hotely su tam extra drahe, a hlavne ak boli v case Ferragosto😁
@anonym_cf7c7a to musi napisat autorka, ale hotely su tam extra drahe, a hlavne ak boli v case Ferragosto😁
@anonym_517468 nie, vratili sme sa par dni pred 😀
ano, hotely su tam extra drahe, v auguste specialne. ale iny terminnam, zial nevyhovoval.
Ja zasnem autorka. Takato vyvrtka kvoli dovolenkam. 😂
na dovolenky nechodíme kvôli zdr. stavu dieťaťa.
si spokojná, pomohla som ti ?
Vsak si mohla moralizovat v tej povodnej teme. A aj si poplackat. Keby si plackala dost intenzivne, mozno by sa ti zeny poskladali na taku dovolenku...
Ozaj, na co su dobre taketo vylevy? Je ti lepsie, ze si si kopla do tych uspesnejsich? Nie, nie je. Nespokojna so svojim zivotom budes tak ci tak a ti uspesni aj nadalej budu minat svoje peniaze tak ako sa oni rozhodnu bez ohladu na to, co si ty o tom myslis. Vecer aj pre nich zapadne rovnake slnko. U niekoho do mora na Maledivach u teba za panelak naproti. No a?
Tak schválne som si prečítala kúsok tej “dych berúcej diskusie “ , ktorá autorku tak zavdzusnila 🤣 . Tak keď som to dobre pochopila , tak osem ľudí spolu , minulo za dovolenku 9 000 € … to akože fakt ti príde ako niečo luxusne , alebo dôvod sa chváliť ?
Napísať môžu kadečo, ale kde je realita už nevie nik.
Boze, vam tu tie dovolenky kolu oci. Uz asi 3 tema za 2 dni 🫣
Tak schválne som si prečítala kúsok tej “dych berúcej diskusie “ , ktorá autorku tak zavdzusnila 🤣 . Tak keď som to dobre pochopila , tak osem ľudí spolu , minulo za dovolenku 9 000 € … to akože fakt ti príde ako niečo luxusne , alebo dôvod sa chváliť ?
@lenka.25 mozno zavidi, ze su tak sikovni a zmestili sa do takej sumy...a my sme to cele pochopili naopak 😀
ja rozhodne zavidim, ze to v pocte osem ludi dali za devat litrov...a kolko dni tam boli vlastne ?
@lenka.25 ved to, akoby uz nevideli, ze to za 2 izby a pre 8 ludi 😂
Videli sumu a normalne belmo na ociach
@ktobytobolpovedal tak keby boli čo k čomu , potlačia sa v jednej 🤣
@anonym_autor upokojim ťa ja som už dva roky po sebe bola na dovolenke za 3k žiadne 10 tisícové sumy ani nič podobné. Uľavilo sa teraz?
@ktobytobolpovedal tak keby boli čo k čomu , potlačia sa v jednej 🤣
@lenka.25 😂
@ktobytobolpovedal a ako dlho tam boli ?
a to vazne nevedeli byt vsetci v jednej izbe ? 😀 😀
sak po dvaja do postele a ides...banda rozmaznana
@ktobytobolpovedal a ako dlho tam boli ?
a to vazne nevedeli byt vsetci v jednej izbe ? 😀 😀
sak po dvaja do postele a ides...banda rozmaznana
@nyusika 😂
Myslim, ze tyzden. Boli v Tunise…
Zavidiet dovolenku?
Ak si na nu zarobili ok.
Ak si na nu roky šetrili tiez ok.
Ja aj keby mam tak mna na dovolenku (momentalne) nik nedostane. Neviem co bude o par rokov. Ale naopak doprajem a potesim sa kazdej fotke co postnu kamosi a znami. To mi staci.
@nyusika 😂
Myslim, ze tyzden. Boli v Tunise…
@ktobytobolpovedal no..mohli ist na sturi noci, vziat si len jednu izbu a hned by bola suma veselsia, nie ?
@ktobytobolpovedal no..mohli ist na sturi noci, vziat si len jednu izbu a hned by bola suma veselsia, nie ?
@nyusika 😅
@nyusika a este aj 17 rocny syn s nimi isiel, decko nevdacne 😁
no pre týchto ľudí, ktorí pridávajú verejne foto a píšu o dovolenke, je to vrchol žitia, nič viac si možno nevedia predstaviť, na dovolenku chodí veľa ľudí ale nemajú potrebu o tom písať a ani nechcú aby niekto vedel kde boli je to ich súkromná vec
Bože zas? Dvakrát denne? Toľko závisti...
no pre týchto ľudí, ktorí pridávajú verejne foto a píšu o dovolenke, je to vrchol žitia, nič viac si možno nevedia predstaviť, na dovolenku chodí veľa ľudí ale nemajú potrebu o tom písať a ani nechcú aby niekto vedel kde boli je to ich súkromná vec
akoze, teraz ked tak pocitam, kebyze nas ide osem na sedem noci, tak nas ta nasa dovca vykde 56.000 tisic...😀 😀
@alenka58
no...a niektorym nevadi, ked sa o fotografie a informacie podelia.
ja si velmi rada pozeram fotky z dovoleniek, povazujem to za inspiraciu. a kocky mi (aj tu na koniku) uz niekolkorat super poradili, ked ma nieco z ich albumov a fotografii zaujalo.
zavist je svina, davaj na to pozor
Nevidíš si ďalej od nosa. Každý má svoje priority, niekto potrebuje nové BMW, niekto musí bývať vo veľkom dome s bazénom, iný ide na drahú dovolenku. Niekto si zarobil, niekto zdedil, niekto nakradol. Čo ťa do toho. Keď ti je ľúto, že to nemáš, pracuj na sebe, závisť ti nekúpi dovolenku ani BMW
Nevidíš si ďalej od nosa. Každý má svoje priority, niekto potrebuje nové BMW, niekto musí bývať vo veľkom dome s bazénom, iný ide na drahú dovolenku. Niekto si zarobil, niekto zdedil, niekto nakradol. Čo ťa do toho. Keď ti je ľúto, že to nemáš, pracuj na sebe, závisť ti nekúpi dovolenku ani BMW
@tilly presne, socik uz bol kde si boli vsetci rovni-vlastne ani tam nie, jednoducho kazdy ma ine priority a mpznosti..
ja si fotky z inych dovoleniek pozeram rada
Pochváliť sa drahou dovolenkou, to nie je až taký problém. Však za peníze v Praze dům 😂 Pochváľte sa lacnou pls - to je umenie nájsť a ešte aj kombo, že pekná pláž a žiadne šváby. 😎 zn- z uvoľnenej kachličky a odlupujúcej špárovačky migrény nemám.

Vieš čo pod 10tis by som asi ani ja nesadla do lietadla 😂, pretože to už by musela byt ozaj diaľka kam sa nedostanem autom/vlakom. A je mi suma fuk či Janka ide na ultra AI do Tuniska, Betka na Seychely a Zuzka do Chorvátska do apartmánu a musí variť.
Mám bývalého kolegu 2x do roka 2tyzdnr v Dominikánskej , 1 a Fuerteventura a 1x Kréta. Vždy dovolenka Pat tisíc pretože si zaplatia letenky prvú triedu. Okrem toho nikam nechodia, v práci ani len na kávu nešiel , Max práškovú hnusnu z automatu . Proste toto bol jeho štýl . My máme iný....a v poriadku je aj on ale aj my len každý máme iné priority