Chválenie sa luxusnými dovolenkami
Zas tu ziadna pod 10000 ani nesadne do lietadla 🤣
Kazde leto asi od vzniku konika, kazdy den. Kazdorocna estrada a zavod v co najvyssej sume. Baby sa ako na veltrhu chvastaju jedna vyssou sumou ako druha, ved muz chodi na fusky do Nemecka predsa. Druhej muz robi v IT korporate predsa. Tretej muz podnika predsa, Slovensko bohatsie ako Svajciarsko a Emiraty dokopy. Kazda jedna diskusia sa na cca druhej strane a dalej premeni na suboj titanov. Radost tie dristy citat.
Len tak dalej baby, keby sa zo zavisti a sutazivosti chudlo, mame tu na koniku miss universe.
@anonym_autor najlepsie je na tom, ze ani jedna sa nechvali ze na to zarobila peniaze Ona 🤣🤣🤣🤣🤣
@anonym_autor najlepsie je na tom, ze ani jedna sa nechvali ze na to zarobila peniaze Ona 🤣🤣🤣🤣🤣
@alexanderkovacs ty si tiež pekne mimo . To naozaj je pre tvoju existenciu podstatné , kto im tú dovolenku zaplatí ? Či je to jej muž , jej rodičia, či milenec ,výhra v Loto , každého osobná šikovnosť a vec .
Konečne to niekto povedal na plnú hubu😊súhlasím s Vami autorka. K čomu to je dobre, sa takto predvádzať. Nie, každý si môže, každý rok dovoliť letnú, rodinnú dovolenku za 10 000€.🤷Niekto, si na dovolenku šetril roky, aby mohol niečo vidieť. Trošku empatie, by niektorým ľuďom nezaškodilo.
@kvetinka_2 nesuhsim, aka neempatia. Ak Ti to vadi, tak nepozeraj foto, nikto Ta nenuti. Ja doprajem kazdemu a nezavidim. Naco su peniaze? Davat do mecha? Kto moze, nech si uzije, ved na to su dovolenkove rezorty. Kazdy si moze vybrat podla hrubky svojej penazenky. Ja si rada pozriem foto aj z Malediv, aj z Chorvatska, aj so zaprdenej Hornej dolnej. Hlavne, ze su rodiny pokope a uzivaju spolocne chvile a je suma fuk, kde to je a kolko to stalo
@alexanderkovacs ty si tiež pekne mimo . To naozaj je pre tvoju existenciu podstatné , kto im tú dovolenku zaplatí ? Či je to jej muž , jej rodičia, či milenec ,výhra v Loto , každého osobná šikovnosť a vec .
@lenka.25 islo o to ze sa chvalia. Tak nech sa nechvalia ked na to nezarobili oni.
@lenka.25 islo o to ze sa chvalia. Tak nech sa nechvalia ked na to nezarobili oni.
@alexanderkovacs pozri tieto diskusie vznikli na zaklade inspiracii na buduci rok a nie,nechvalila som sa,iba som napisala,ze buduci rok ratam este s vyssou sumou pri Turecku.Videli len sumu,nic viac ich vlastne ani nezaujimalo.
@alexanderkovacs a ty sa s cim chces/mozes pochvalit ?
@alexanderkovacs kazdy sa moze pochvalit svojou sikovnostou. Sikovnost je nielen zarobit si na luxusnu dovolenku. Sikovnost je aj narodit sa do spravnej kolisky a potom sa chvalit dovolenkou, ktoru zaplatili rodicia. Sikovnost je aj najst si spravneho chlapa, ktory zaplati poriadnu dovolenku. Akurat ked vyhras loto a ides na dovolenku, tak tam vela sikovnosti netreba lebo stastie ked je unavene, tak aj na sprosteho sadne...
No a ked uz nie si dostatocne sikovna, mozes sa len spoliehat, ze si dostatocne sprosta aby to stastie aj na teba sadlo. V kazdom pripade okrem toho sa mozes uzierat zavistou, ak ti to pomoze.
@alexanderkovacs ty máš fakt problém sama so sebou
@alexanderkovacs tak ja sa pochvalim, nech mas dusu na mieste 😂 letne dovolenky pri mori platim z “mojich” penazi, ktore mesacne odkladam. Sumu nenapisem, nepotrebujem zas dostavat komenty o chvastani. Ale neviem ako ty, ale my peniaze su u nas nase. Cize aj ked to realne ide z mojej vyplaty, tak absolutne tak neberiem 😄
@alexanderkovacs ty máš fakt problém sama so sebou
@lenka.25 ja nemam problem 🙂 A ani nedavam svoj zivot na internet, ze za kolko a kde som bol. 😉
@alexanderkovacs kazdy sa moze pochvalit svojou sikovnostou. Sikovnost je nielen zarobit si na luxusnu dovolenku. Sikovnost je aj narodit sa do spravnej kolisky a potom sa chvalit dovolenkou, ktoru zaplatili rodicia. Sikovnost je aj najst si spravneho chlapa, ktory zaplati poriadnu dovolenku. Akurat ked vyhras loto a ides na dovolenku, tak tam vela sikovnosti netreba lebo stastie ked je unavene, tak aj na sprosteho sadne...
No a ked uz nie si dostatocne sikovna, mozes sa len spoliehat, ze si dostatocne sprosta aby to stastie aj na teba sadlo. V kazdom pripade okrem toho sa mozes uzierat zavistou, ak ti to pomoze.
@viestta mne je jedno kto, kde a kolko dovolenkuje . Ja som spokojny so svojim zivotom 🙂
@alexanderkovacs iste nemas problem. Len ta tak trosku stve, ze su zeny sikobnejsie a vedia si dovolenky zariadit. Ty by si mozno aj bol rad, ak by si nejakej dovcu zaplatit mohol, len ziadna taka sa este nenasla co by s tebou cas stracala

A prečo ta to tak rozčuľuje? My sme tento rok este pri mori neboli a vobec ma netankuje, kto koľko minie 🙂 ked niekto na to ma nech idú aj na bora bora do four season za 3000 na noc ;) niektorí možno idú na drahšie dovolenku, ale idú raz ročne, iní chodia na viacero a lacnejšie. Každý ide tak ako mu vyhovuje