Čo robiť, keď sa objavia zlé recenzie na hotel?
Strasny pruser...nasa prva dovolenka 😩. Od zakupenia dovolenky (cca 10 dni) sa objavuju brutalne recenzie na hotel kam ideme...bazen je uzavrety,lebo voda je zelena,jedlo otrasne,nefunguje klima na izbe ani chladnicka,vsade su chrobaky, detske programy nic, drinky vraj horsie ako tie klasicke lacne zbrndy a najhorsie je ze hotel prebookovany a posielaju prec hosti co pridu medzi poslednymi v noci a neujde sa im izba. Volala som dnes do hotela priamo a vobec o nas nevedia,po 15 minutach nas nasli v systeme s tym,ze nemame schvalenu rezervaciu a vraj to pisali aj cestovke ze su plny. Cestovka zapiera,vraj je vsetko ok a nemam stresovať, ze urcite bude dobre. No ja vobec nechcem ist na toto miesto s dvoma detmi a z toho jedno je miminko. Co viem robit?? Na koho sa obratit??

@sannn akurat som pred par dnami narazila na tento clanok, tiez solvex, ale na Krete
Na Holidaycheck ma ten hotel necelych 43 percent, co je strasne malo a tie recenzie tam boli zle uz davnejsie. Ty nemas vela moznosti, kedze si si to kupila u sprostredkovatela, nie u CK, ktora ten hotel primarne predava. Pozri si zmluvne podmienky, storno a tieto veci v zmluve, ktoru musis mat k dispozicii.
Fuuu autorka. Hotel hruza, des. Nesla by som tam veru ani zadarmo. Cestovne poistenie mate uz?
Mozete odstupit a vratia vam peniaze ak je niekto z rodiny chory? Kludne popros obvodnu nech napise detom nejaku infekcnu chorobu. A nechodte. Nie nesla by som tam a ani by som to nerislovala.
Koľko vás stala tá dovolenka?
Nepodstatné viem, to len zo zaujímavosti
@sannn Už som ho pozrela. No bohužiaľ, kúpili ste, čo ste kúpili. Ten hotel má veľmi zlé recenzie už celé roky. To nie je problém posledných dní.
Preto stále všade opakujem. Kým kúpim, pozriem tisíc recenzií a reálnych foto a videii od ľudí.
Cestovka ti ponúkne čokoľvek, oni chcú zarobiť.
Moja rada do buducna: ked hladam hotel, pozriem google earth, ake je tam more/plaz, ako je to daleko od plaze(niekedy uvadzaju 100m a vacsinou je to v prdeli cez dve ulice). Ked nieke hotel priamo pri plazi rovno zatvaram, z tej mapy aj vidis ci su v tej vode kamene hned od brehu, cistotu vody. Potom pozriem tripadvisor, recenzie aspon rok dozadu a taktiez fotky priamo ubytovanych-tie su najrelevantnejsie. CK Satur, hydrotour, kartago, tuireisen, cez ine by som sa asi bala ist. Rezortove dovolenky ak ma clovek deti tak sa oplati ist s cestovkami kde je 1 dieta zadarmo atd, cez booking sa to vtedy vacsinou neoplati. Ked bude henten hotel plny, daju vas do ineho ktory musi byt aspon v takej triede ako ten vas pripadne lepsi. Tak uz sa len modlit ze ked tam pridete bude plny a daju vas inde..ale do buducna si lepsie ocekuj kam idete👍
No tu už najskôr nejak sa dohodnuť s Dr. na nejakej správe.
To z kade si vytiahla tie recenzie hotela? niekto im chce podľa mňa zle, ja vidím recenzie za posledné dva týždne až veľmi dobreee čo píšu ľudia, takže to bude asi klamstvo
Ako čítam toto už riešiš par dni, ale riešiš to na koňovi...skus zavolať tam kde si kúpila dovolenku a nájsť riešenie....píšeš ze pred 10 dňami si kúpila a pred týždňom si už písala na kona
Dakujem za niektore rady dievcata. V podstate mam moznost trvat na dokazani rezervovanej izby,co mi asi nebudu vediet dat a teda na zaklade toho budem ziadat o iny hotel. Pekny vecer
@sannn tiež som zvažovala ten hotel .. som zvedavá ako sa vaša situácia vykryštalizuje.. napíš potom
@sannn inak tiez som pozrela recenzie a za tento rok Ok. Dokonca z konca júla som citala. Je to 4* hotel takze urcite to nebude nic hrozne. A ak by im aj zozelena voda, tak sa moze stat. Vodu vymenia. Ja by som napisala mail na Solvex, ze hotel im nepotvrdil objednavku a udajne neeviduju vase mena v rezerváciách. Ze chces potvrdenie od nich, ze je to vyriesene. Ides s malym dietatom a nemienis tam dva dni riesit iny hotel. Pisala by som to mailom aby som mala v pripade reklamacie dokaz, ze uz dopredu si ich upozorňovala. V kopii by isiel mail aj na Inviu. Inak mne by na tom hotely vadilo skor, ze je daleko od plaze.

@abbey1 no inak ano,aj tak pochybujem ze by to spravila