Čo robiť, keď sa objavia zlé recenzie na hotel?
Strasny pruser...nasa prva dovolenka 😩. Od zakupenia dovolenky (cca 10 dni) sa objavuju brutalne recenzie na hotel kam ideme...bazen je uzavrety,lebo voda je zelena,jedlo otrasne,nefunguje klima na izbe ani chladnicka,vsade su chrobaky, detske programy nic, drinky vraj horsie ako tie klasicke lacne zbrndy a najhorsie je ze hotel prebookovany a posielaju prec hosti co pridu medzi poslednymi v noci a neujde sa im izba. Volala som dnes do hotela priamo a vobec o nas nevedia,po 15 minutach nas nasli v systeme s tym,ze nemame schvalenu rezervaciu a vraj to pisali aj cestovke ze su plny. Cestovka zapiera,vraj je vsetko ok a nemam stresovať, ze urcite bude dobre. No ja vobec nechcem ist na toto miesto s dvoma detmi a z toho jedno je miminko. Co viem robit?? Na koho sa obratit??

@sannn hotely to robia, ze vzdy maju overbooked a rataju s tym, ze niekto nepride. A tak si udrzuju plnu kapacitu.
Ak vam nedaju izbu, musia vam zabezpecit inde, vacsinou presunu do rovnakej spolocnosti, ked nemaju daju uplne inde na ich naklady. Musia ale udrzat standard, alebo dat do lepsieho.
No storno kvoli zlym recenziam isto neprejde. A overbooking sa bohuzial riesi vacsinou az ked sa realne vyskytne uz na dovolenke v hotely. Vtedy mate pravo od cestovky ziadat hotel na rovnakej alebo vyssej urovni. Mozno to bude aj dobre.
Zelena voda moze byt kratkodoba zalezitost.
Nam sa raz stalo v Egypte ze v jeden den sme sa kupali a dalsie rano uz bum riasa a zelena voda. To sa stava v teplom podnebi. Za den dva bol bazen tip top a kupali sme sa v nom opat.
@sannn Solvex 👎
..Krásny rezort s množstvom bazénov uprostred zelene,strava vynikajúca, veľký výber ovocia,zeleniny ,šalátov, zákuskov, super!Večer animačné programy a detske minidisco,čo ocenia hlavne najmenší. Pláž, síce trosku ďalej od rezortu,ale more krásne, čisté!
5.7.2024 Martina
Recenzie sú dobré na hotel, stravu i pláž,, len je ďalej od hotela
@sannn My sme pred par rokmi dopadli podobne v Tureckom Kemeri. Žiaľ, prisli sme na to az na mieste (recenzie boli v poriadku). Po prvej noci nam oznamili, ze mame uvolnit izby, lebo nasa cestovka za nas nezaplatila. Hotel presne ako si opisala. A zacal kolotoč telefonátov, stahovania... Po navrate reklamacia, cestovka mrtvy chrobák, takze sudny spor, vyhrali sme, ale spomienka na tuto "dovolenku" nas mata do dnes.
V najhoršom prípade medializovat, to väčšinou pomôže k tomu, aby sa veci pohli.
@sannn s inviou nemám zlú skúsenosť ale je to len sprostredkovanie zájazdu. Ak máš poistenie a nechceš tam ísť zruš to alebo vymeň. Naši tak menili za iný hotel z Tunisko na Turecko. Ale ĺudia majú rôzny štandard a v reále to nemusí byť také zlé. Ak tam nechceš a storno ti nedajú, moja rada zmeň ho. A kde je ten hotel? O aký ide?
Solvex 👍👍👍👍 cestujem s nimi už dlhé roky a som spokojná. Inviu raz som vyskúšala ale radšej cez CK Solvex .
Terajsia situacia je taka,ze solvex ma oznamene z hotela ze nie su volne izby a hotel caka na vyjadrenie solvexu ci nam nasli nahradne ubytko. Ak to solvex nespravi,musi to spravit hotel. A manazer mi hovoril ze je to top sezona,cely ostrov je plny,jedine volne miesta su ubytovne a pod co nema ani 2 *... Toto potrebujem riešiť...kebyze nevolam do hotela,o nicom neviem 😩. Takto viem ale neviem co proti tomu robit 🤷
@sannn Kedy letite? Je síce top sezóna, ale keď sama pozrieš na net, uvidíš, že stále je dosť voľných hotelov na rôznej úrovni. Žiadne také, že len ubytovne a max 2 hviezdičky
Zjavne niekto chce len zarobiť a nerobí si dobre svoju prácu.
Koľko vás ten pobyt vyšiel?
Ak vám budú ochotní vrátiť peniaze, ber a choďte sami.
@muchotrafka298 vieš čo ja čítam recenzie a tiež sme boli sklamaný a nechápem ako mohli ľudia dávať pozitívne recenzie, alebo majú ľudia minimálne naroky...paradoxne ja som dala nie moc pozitívnu, aj s pridaním fotiek a zrazu sa objavili aj ďalšie negatívne recenzie, akokeby sa niektorí ľudia báli dať recenziu.
@sense to si vystihla presne, ze ludia negativne nenapisu. Alebo napisu s tym, ze to ubytovanie vymaze.
@muchotrafka298 tak ale zas nie všade môže majiteľ vymazať nastastie
No zo zvedavosti som pozrela na recenzie a fotky zákazníkov. Mne to príde ako v pohode hotel, jediné mínus je pláž ktorá je ďaľej. Ale vôbec by som to nebrala tak tragicky. Nakoniec budete spokojný. A možno fakt len niekto začal na ten hotel kydať negatívne recenzie. Vždy sa nájdu neskutočne nespokojný zákazníci a tí širia samé zlo po celom nete.
@klip0
@klip0 Ponposlenom sťahovani sme skoncili v tom povodnom hoteli, cela 8-clenna skupina. Tam sme s delegatkou spisali hromadnu reklamaciu, dala som z nej spravit kopie pre kazdu rodinu. Toto, spolu s videom o stave hotela pomohlo, preto sme proces vyhrali. A nie, peniaze sme vsetky nedostali, slubili ich splatit v piatich 20%-nych splatkach. Dostali sme len prvu, potom cestovka vyhlásila bankrot. Ale to mi uz bolo jedno, dosiahla som zadostucinenie.

@betulinka1 to nam nevadi. Nam vadi ze nemame izbu 😁 a bazen.