Čo robiť s nevyužitým kupónom na zájazd?
Pekný deň prajem na Vianoce som dostala kupón na zájazd len tento rok tam nepôjdem.nevieme mi povedať čo stým robiť
Daj mne 🙋♀️😁 (ale súhlasím s prvým komentárom)
@lila246 150€ mi príde ľúto nechať prepadnúť
@amalka2021 skús kontaktovať CK, aké máš možnosti. Možno sa ani nedá predĺžiť, či je neprenosný. Zbytočne budeš polemizovať, čo s tým… Tam ti skôr poradia.
@amalka2021 najdi niekoho, kto tam pojde. Nakoniec mozes byt radaak ho predas za nizsiu cenu
@amalka2021 tak zvol možnosť b), c) alebo d)
A prečo tam nepôjdeš? Niekto s unuval ti urobiť radosť, tak by som urobila všetko preto,aby som to aj využila.
@janinah lebo som otehotnela a ostala som na rizikovom! A je to dosť ďaleko Egypt
@amalka2021 presne ako pisu vyššie. Skús najprv preložiť či predĺžiť ak teda vôbec chceš, alebo predať .Aj ked možno za polovičnú cenu (ale aspoň niečo čo budeš mať úžitok ty) alebo darovať v rodine. Viac možností asi nie je.
Mozes ho darovať ďalej alebo vrátiť tomu kto Ti ho dal, ak to teda bol darček. Ak si si ho kúpila sama, tak predaj.
@amalka2021 tak 150€ není až taka pálka pri cene 2000€ co cca stojí dovolenka v Egypte...skus ho predať za 50€

tak bud ho
a) nechaj prepadnut
b) niekomu podaruj
c) niekomu predaj
d) oslov cestovnu kancelariu od ktorej je kupon a poziadaj o moznost predlzenia