Čo všetko zabaliť, keď cestujem s 1,5 ročným dieťaťom k moru?
Ahojte zienky,vedeli by ste mi poradit, co vsetko pribalit a naco urcite nezabudnut pre maleho? Aku obuv na piesocnatu plaz? Lieky? Atd..
čiapka legionárka,čo kryje aj krk a celkovo aspon 3 šiltovky /namočí sa a treba mať na výmenu/,teplomer,leukoplasty,lieky bežné + kvapky do očí,obuv-penové sandálky,uteráky dve sady-jednu k moru,tú zapieskuješ a druhú na doma,detské fľaše na vodu aj náhradné,čo nebrať- hračky do piesku vedierko formičky,nafukovačku do vody- to kúpiš všade pri pláži, a podľa destinácie niečo proti komárom-ber alebo kúpiš tam
dodam, nafukovaci mini bazen ked chces si chvilu oddychnut, nafuknes donesies par vedier vody, das hracky a pokojne lezis a on sa hra vedla. Hracky do piesku urcite potrebujete ked neches brat z domu urcite budes kupovat tam. Po piesku bude behat bosy, ale je dobre mat akekolvek topanky, ktore sa daju umyvat a hned utriet uterakom do sucha aby sa znova piesok nelepil ked bedete odchadzat. Nafukovacie koleso, do ktoreho ho polozis a bude vedla teba vo vode chvilu. vo vode su aj bakterie ktore sa do tela dostanu cez nos alebo krvavu ranu, ked je spinava take male dieta tam nedavaj len nohy nech namoci a potom ich oplachni pitnou vodou alebo v umyvadle, a do bazena dones cistu vodu z wc vo vedierku. Pozor na upal, stale potrebuje mat pitie najlepsie cistu vodu, slnecnik, byt nakremovany, siltovka, tricko a cim najviac ho drzat v tieni, neostala by som viac ako 2hod. v teple, radsej ist na izbu a znova prist.

My sme okrem balicka liekov (horucka, hnacka,zapcha, ATB, sprej do nosa,...) nemali nic mimoriadne. Plienky som dokonca kupovala az tam.... UM som mala so sebou aj v lietadle... Netreba zabudnut oblubenu hracku, flasku, detsky pribor vlastny... Topanky do vody - nie crocsy ale tie s gumickou na utiahnutie... Hracky do vody a piesku by som nebrala z domu,ak nejdete autom... No a este je fajn mat dve sady celotelovych plaviek s klobucikmi so siltom a krytom krku s UV faktorom...