Čo výhodne nakúpiť na dovolenke v Prahe?
Ahojte, ideme na vylet do Čiech (Praha). Rozmyslam, ci je nieco co sa tam oplati kupovat 🤔 nejake tipy?
Ja z ceska nosim lacne knihy.
Knihy, kozmetiku v Rossmann.
Podľa mňa nič 😀 všetko, čo majú tam výhodne, majú aj na Slovensku. Naše trhy sú prepojené. E-shopy predávajú tu aj to to isté. V obchodoch nájdeš to isté.
Ide len o kurz. Keď je aktuálne výhodný, tak sa tam oplatí kúpiť tie isté veci čo by si kúpila tu za trochu lacnejšie (v opačnom prípade trochu drahšie).
Skôr by som sa zamerala na dovolenku a nejaké špeciality - aj keď nebudú výhodné. Na zážitok z výletu.
môj muž strávi vždy zopár chvíľ (rozumej niekedy aj hodín) vo van graaf - a keď majú akcie, ide domov s plným kufrom… ☺️ a ja chodím do M&S a kupujem si tam veľké pusinky a údenú papriku…
@biba_18 aj u mna M&S cielova destinacia 🙈 Vsade, kde ten obchod je, je to moja srdcovka ❤️
Podľa mňa nič 😀 všetko, čo majú tam výhodne, majú aj na Slovensku. Naše trhy sú prepojené. E-shopy predávajú tu aj to to isté. V obchodoch nájdeš to isté.
Ide len o kurz. Keď je aktuálne výhodný, tak sa tam oplatí kúpiť tie isté veci čo by si kúpila tu za trochu lacnejšie (v opačnom prípade trochu drahšie).
Skôr by som sa zamerala na dovolenku a nejaké špeciality - aj keď nebudú výhodné. Na zážitok z výletu.
@lenkakravcova M&S zo slovenska odišiel napr…
Ja idem vzdy do Lush poovoniavat a kupujem si tam Milk Spray do vlasov, rozcese aj dredy, svojho casu tento produkt na SK neposielali, do M&S, do Sephory pokukat, inak chodime skor na gastro zazitky🙂
A Rossmann, aj Dm, niektore produkty my nemame
Ja neviem, my tam chodime casto. Nic specialne nenosime.
@biba_18 my chodime na Naplavku v sobotu, je tam trh s jedlom z roznych krajin. Je to do 14h, ak by ste chceli ist pozriet. Cca 15 min napeso od karlovho mosts
z Ciech si nosime pernik na struhanie, ten sa u nas tazko zhana. M&S korenie, najcastejsie sme nosili vanilkovy extrakt ale uz sa da kupit aj u nas. A teda korenie celkom casto kupujem aj v azijskych potravinach, pretoze take u nas nemame.
@biba_18 my chodime na Naplavku v sobotu, je tam trh s jedlom z roznych krajin. Je to do 14h, ak by ste chceli ist pozriet. Cca 15 min napeso od karlovho mosts
@mk1111111111 dík, naplavku poznám. ale to jedlo v akej forme?
@mk1111111111 dík, naplavku poznám. ale to jedlo v akej forme?
@biba_18 street food - stánkové, varené, grilované, pečené,... slané, sladké,... rôzne typy kuchýň..... aj čerstvé ovocie, zelenina, domáce aj letecky dopravené, výrobky z mäsa, rôzne domáce ochutené oleje, sirupy, vína,.... živá hudba a pod, v lete býva aj blšák
deti ocenia, že sa môžu previezť lodným taxíkom, myslím, že 10 Czk to stojí, vždy je tam top nálada a plno
@biba_18 street food - stánkové, varené, grilované, pečené,... slané, sladké,... rôzne typy kuchýň..... aj čerstvé ovocie, zelenina, domáce aj letecky dopravené, výrobky z mäsa, rôzne domáce ochutené oleje, sirupy, vína,.... živá hudba a pod, v lete býva aj blšák
deti ocenia, že sa môžu previezť lodným taxíkom, myslím, že 10 Czk to stojí, vždy je tam top nálada a plno
@mk1111111111 ja to tam poznám, ale v sobotu ráno som tam nebola ☺️ lebo len kvôli živej hudbe a sirupom by som nešla. skôt ten street food ma zaujal - keď to, tak pojdeme buď na brunch alebo obed…
@biba_18 toto ma moj muz vzdy v rezii, stravi 2 dni na webe, cita recenzie a berie ma na istotu kade tade😁 ale najviac sleduje ucet "cojebratislava"
@majloo aha tak. lebo ja tiež chodím a pozerám, hľadám. už po toľkých miestach som muža povláčila 😂 vždy mám rozpis že obedy tu, večere tu… reku že máš nejaké tipy čo som nenavštívila… diky, pozriem…
z Ciech si nosime pernik na struhanie, ten sa u nas tazko zhana. M&S korenie, najcastejsie sme nosili vanilkovy extrakt ale uz sa da kupit aj u nas. A teda korenie celkom casto kupujem aj v azijskych potravinach, pretoze take u nas nemame.
@viestta ahoj, kde prosím ťa kupuješ ten perník? Ja som ho v klasických potravinách (LIDL...) nenašla. Ďakujem
@viestta ahoj, kde prosím ťa kupuješ ten perník? Ja som ho v klasických potravinách (LIDL...) nenašla. Ďakujem
@ivka79 v remeselnych pekarnach alebo v takych malych sukromnych potravinach. V retazcoch ho nemaju. Mne sa raz podarilo kupit aj original pernik na struhanie ale to bolo v Rakovniku v malej pekarni.

môj muž strávi vždy zopár chvíľ (rozumej niekedy aj hodín) vo van graaf - a keď majú akcie, ide domov s plným kufrom… ☺️ a ja chodím do M&S a kupujem si tam veľké pusinky a údenú papriku…