Čo vziať na dovolenku s dieťatkom?

6. júl 2022

Ahojte, zrejme nakoniec pôjdeme tento rok na dovolenku prvý krát aj s dcérkou. Poradíte mi čo nemám zabudnúť zabaliť ? Aké lieky napríklad ? Nepôjdeme letecky, takže netreba mi robiť nejaké opatrenia s váhou a obsahom kufra. Len som trošku v strese aby sme na nič nezabudli. Ešte sa spýtam peniaze máme radšej zmeniť tu na Slovensku ?

viestta
6. júl 2022

To čo máš bežne doma, nič viac ti z liekov netreba

luliu
6. júl 2022

Beriem na teplotu, hnačky, nádchu, kašeľ, ja beriem aj niečo na oči a uši, keď ideme aj do vody

mirkava
6. júl 2022

My sme chytili hnačku takže smectu sme dosť využili 😊. Syna ustipla aj meduza potrebný liek ti predaju v miestnej lekárni. Mohla som mu zbaliť viac tričiek. Inak nič špeciálne ti netreba.

bubuzu
6. júl 2022

K peniazom, podľa mňa je efektívnejšie vybrať v zahraničí v bankomate, podľa potreby. A ak sa dá, zadať,tak bez konverzie, vtedy je o dosť výhodnejší kurz.

autor
6. júl 2022

Jejda ďakujem tak asi to moc preháňam s tým stresom 😀

danieladeley
6. júl 2022

Ked boli deti male, brala som hlavne jedlo (predsnidavky, vyizivy, UM, mixovanu stravu). Z liekov na teplotu, gel na zuby, fenistil kvapky keby sa vyhadzali, nieco na kasel a nieco na bolesti bruska/hnacky. Potom hlavne silny opalovaci krem, ciapocky, klobuciky, kopec triciek, koleso do vody. Oblubene hracky, nieco na zabavenie do auta, v mobile postahovane oblubene rozpravky, plysaky, bez ktorych by nezaspali.

domiklik
6. júl 2022

Odsavacku na sople

janinah
7. júl 2022

Teplomer

lalala15
7. júl 2022

Klasika, dezinfekcia na rany, obväz,leukoplast, panadol,nurofen, niečo na hnačku,teplomer, lieky od alergie, niečo proti stipancom,