icon

Čo zbaliť na oblečenie v tomto období na Cyprus?

evitka83
21. júl 2018

Ahojte kocky, tie ktore teraz ste/ boli na Cypre, aka je tam teplota vecer? Je to na dlhe rukavy, nohavice? Balim sa a nechcem brat zbytocne vela veci😊dakujem

fokuska
21. júl 2018

@evitka83 Ako ti napadlo ze dlhe rukavy na Cyprus? Cez den su tam 30tky a vecer 22-24 stupnov, ved je vrchol leta ;)

adkalu
Autor odpoveď zmazal
evitka83
autor
21. júl 2018

@fokuska ja viem, vyznie to ako hlupa otazka. cez den ok, ale uz som zazila dovcu, ked vecer byvalo 20 v stredozemnom mori a bola kosa 😕

zonjushe
21. júl 2018

@evitka83 na cypre ti teda v tomto obdobi vecer zima isto nebude,skor sa roztopis od tepla..ja som bez klimy v noci ani spat nevedela..

hettinka
21. júl 2018

Ja vždy beriem 1 vec s dlhým rukávom, nejakú mikinu a dlhé ľahšie nohavice. Obliekame si to do lietadla, v klimatizácii je nám chladno. Iné veci s dlhým rukávom k moru neberiem.

siska53
21. júl 2018

@zonjushe ahoj,treba tam.aj obuv do mora? Cize take tie topanky ako v Chorvatsku?

zonjushe
21. júl 2018

@siska53 nie,nic take nepotrebujes 😉

caelley
21. júl 2018

My sme vychytali koncom juna na Cypre netypicke pocasie na jun... prve dni strasne fukalo,bolo zamracene,miestami prsalo a vecer sme chodili v dlhych rukavoch. Potom sa vycasilo. Ja som tiez typ, co k moru berie dlhe tricko a nohavice iba do lietadla, tak sme potom tri dni nosili vecer to iste 😃

siska53
22. júl 2018

@zonjushe dakujem.

hviezda21
22. júl 2018

@evitka83 prisli sme pred 10dnami, ine ako kratke netreba. Cez den do 34-38, v noci min.27-28 a vysoka vlhkost. Bez klimy sa nedalo spat

lienkaam16
22. júl 2018

Zienky, my ideme prvý krát s malým letecky na Rhodos. Do lietadla mu môžem zobrať niečo pod zub, alebo len ak mu to kúpime v duty free zone? Ako zvládli let vaše decká. Náš má 3.5 roka. ;)

luliu
22. júl 2018

@lienkaam16 môžeš mu vziať čokoľvek na jedlo

hviezda21
22. júl 2018

@lienkaam16 mozes aj pitie aj jedlo pre dieťa. A urcite dobre uzavri aj v batozine aj to so sebou. Nam detske flasky dost potiekli kvoli pretlaku. Akurat sa priprav ze ti to daju ochutnat možno. A na pristavanie vezmi nieco na zuvanie alebo cmulanie aby ho neboleli uška. Lietam od 8m.s deťmi kratke lety a pohoda.

misellka_23
23. júl 2018

@evitka83 dvoje, troje , štvore plavky , nejaká tunika , šlapky , uterák, šnorchel... Nič viac nepotrebuješ 😄 no a opaľovací... Tiez som prvý krát balila všetko, druhý krát to bolo oveľa menej a aj tak som používala len plavky a tuniky ... Aj ja chcem iiiist 😭

michala11111
24. júl 2018

určite nič dlhé, je tam horúco, ikeď teplota nemusí byť taká vysoká, no je tam obrovská vlhkosť. Takže či deň, alebo noc budete sa neskutočne potiť. Večer som nosila krátke šatočky a úplne spotená.... Potom taký typ plavky uteráky, nenechávaj susiš vonku na balkone ale dnu, lebo pri tej vlhkosti sa nám vonku nič nevyschlo...

michala11111
24. júl 2018

Inak prajem peknú dovolenku, ikeď ja osobne by som na Cyprus už nikdy nešla v tomto letnom období, naozaj brutál horko. Normálne dcéra 3 ročná keď sme šli z výletu, hladala chládok a len po chládku chcela chodiť, neskutočné horko... Ale na Cypre bolo super, teraz už len jún alebo september

fantaghiro21
24. júl 2018

Tak na čo idete na Cyprus, ked sa neviete zbalit?

fokuska
25. júl 2018

@michala11111 My ideme v novembri, som zvedava ake vychytame pocasie... znamy vravel ze mozno pocas dna sa bude dat aj okupat :D

ritter
25. júl 2018

treba všetko letné veci, je tam veľmi teplo. My sme boli pred 3 rokmi, cez deň teplota 40 a v noci teplo a dusno. Tam prší ojedinele akurat v zimnom období. Je tam perfektná dovča.

ollynka
25. júl 2018

@ritter
@fokuska
@michala11111
@hviezda21
@zonjushe prosím vás cez aké cestovky chodíte na Cyprus? Overené, s dobrým delegátom, ktorí nás nenechá napospas

fokuska
25. júl 2018

@ollynka My nechodime s cestovkou. Sami si riesime vsetko - letenky cez Wizzair, mame kupene clenstvo v klube a teda aj zlavy, ubytovanie cez airbnb, homeaway alebo booking. Berieme si vzdy cely dom / apartman, cize si aj nieco uvarime, ugrilujeme, aj ideme do restauracie. Mame poistenie s asistencnou sluzbou, cize pre pripad nehody, zranenia, kradeze a pod. delegata nepotrebujeme, vylety si riesime tiez po svojom, cize ani na to nie a na presuny si na letisku poziciavame auto, takze cestovku a delegata nepotrebujeme. Fungujeme takto lowcostovo uz par rokov a su to najlepsie dovolenky 🙂

luliu
25. júl 2018

@ollynka satur

hviezda21
25. júl 2018

@ollynka teraz koala.predtym letenky+booking, predtym len letenky bola som u kamosov. Cez cestovku je to komfortnejsie pre nas aj istejsie (3deti). Mozno casom kedze je nas vela tak pojdeme letenky+vila. Aj ked pre mna dovolenka kde musim nakupovat variť a pratat nieje dovolenka. Pre nas je najdolezitejsi odlet z KE.

michala11111
25. júl 2018

my sme boli cez hydrotour. Nič sme nepotrebovali riešiť, tak neviem posúdiť ako reagujú ak príde problém... inak všetko v pohode...

veronikastrickova
25. júl 2018

@evitka83 segra 4 roky chodila na sezonu na juzny cyprus a brala plavky, saty, tielka, kratase sukne. Dlhe iba preto lebo odlietala april a prichadzala november.