icon

Dá sa naplánovať dovolenka pre 3 osoby do 1000 EUR?

19. máj 2024

V dnešnej dobe je už asi nereálne nájsť dovolenku k moru aspoň s raňajkami pre 2+1 za 1000€ však? 😁🙈

Strana
z3
oskvarka
20. máj 2024

tak ak si naročna tak to nedaš... vlakom do talianska https://www.booking.com/searchresults.sk.html?a... napriklad ... mi chodievame s celou dorinou sice na apartmany bez stravy.. ranajky si kupime.. na veceru pizza.. a normalne sa vojdeme do 1500 eur .. kde sme mali jedno dieta bolo to aj 800 ale tak jasne inflacia za ten cas...

sense
20. máj 2024

ak je ta 1000 len ubytovanie a raňajkami určite niečo nájdeš Taliansko oblasť Jesolo, Rimini, aj Francúzska riviéra ale skôr súkromný apartmán ako hotel, Chorvátsko... Pohľadaj aj kempingu , ak aj s cestou a stravou tak žiaľ náročnosť musí bokom... Zadaj si do booking parametre co hľadáš a následne skus osloviť priamo zariadenie.. Vzdy nám dalo zariadenie lepšiu cenu ako booking... Ono najlepší pomer cena a ponúka je buď first minuete alebo potom ultra last jeden deň nájdeš, druhý ides...na konci mája je už dosť neskoro hľadať.... Minulý rok sme bookovaki vo februári Sardíniu. V máji bola cena o 300 vyssia

misuliks
20. máj 2024

My sme boli minulý rok za 1086 už aj s poistením v Bulharsku letecky s raňajkami. Ale čakala som last minute. V pondelok sme kúpili a v stredu leteli.

zuzka1117
20. máj 2024

Podľa mňa sa už nedá, dovolenky išli strasne hore. Jedine ísť totálne po cene, ale tá kvalita bude tomu aj adekvátna. My sme dali 1000€ len za ubytovanie (ale pre 4 a 10 dní) a to je ešte bez cesty a stravy. A cez cestovky je to mega drahé, toto ideme na vlastnú päsť.

vikusjk
20. máj 2024

Za taky budget najdes nieco, ak si sama kupis letenky, idealne len s malou batozinou a potom vezmes apartman, cize to nesplni tvoje ocakavania na ranajky. Pripadne sa daj na fb do skupin ako su cestujeme lacno, aleo tipy na letenky, ci rozne cestovatelske poradne, obcas tam hodia fajn akcie aj s all inc, samozrejme ale nie 5* hotel. Je to o ocakavaniach/narocnosti vzhladom k cene, ktora je extremne nizka a este samozrejme pocet dni... tipujem, ze chces taky tyzden. cize niekde musis upustit, ale vseobecne plati, ze pokial neide vyslovene o last minute, tak ta lacnejsie vyjde bez cestovky

bubuzu
20. máj 2024

My sme boli traja (4 ročný syn) min.jar na 3 týždne na Sicilii. Ubytovanie cez airbnb vždy priamo pri mori. Letenky plus ubytovanie nás vyšlo tých 1000 eur. Ale stravu sme si riešili samy. Nakúpili a uvarili jednoduché veci. Čiže na ňu sme minuli rovnako ako by sme prejedli doma. Ak chcete ísť na dva týždne, tak mimo sezónu by ste sa podľa mňa vedeli do 1000 eur zmestiť aj s nejakou polpenziou. Niektoré ubytka tak vieš aj cez airbnb nájsť.

autor
20. máj 2024

Ďakujem všetkým 🙂 už som našla Chorvátsko za 750€ aj s polpenziou na 6 dní. Na niečom som musela ubrať a v našom prípade to sú dni. Manžel letecky odmietal ísť takže sa aj s dopravou za naftu zmestime do 1000€ a už len niekde obedy sa prestravovať.

csillagvirag
20. máj 2024

@zalka cesta trva okolo 13-14hodin,ked netreba čakat na hranice.dialnične dokopy okolo 60€(madarske,srbske,bulharske) a 200€ tankovanie.

zalka
20. máj 2024

@csillagvirag díky takže ak som vyrátala 300e tak som dobre rátala .. 🙂

rorino
21. máj 2024

@sisa_s no ja by nešla,zlá skúsenosť prave s hydrotourom a práve Rodos🫣

cukroska
20. jún 2024

@medda_beda no uz ani nie veľmi .Ake záleží aké veľké si deti. Hotel by sa našiel lacný ale kde he ešte cesta a tam je toho toľko že sa nedá nekúpiť a netroviť.Prrd pár rokmi sme sz zmestili štyria do tisícky aj Grécko.

mima172
20. jún 2024

Síce staršia téma ale áno dá sa, keď tak tesne nad 1000€. Tiež sme traja, robievame to tak, že ideme do Invie s tým, že odletieť môžeme o pár hodín, vyhodia nám ponuky, vyberieme, zaplatíme, ideme.

ajuska111
20. jún 2024

ja idem buduci tyzden na korfu na tyzden styria a zatial sme na 1010€- letenky, ubytko, prenajom auta. keby som bola ze fakt skromna, viem sa zmestit do tisicky- ak by som bola na jednom mieste a nepoziciavam si auto, usetrim. takto platim minimu za dopravu a ubytko a oststne si mozem dopriat- zazitky a jedlo🙂

medda_beda
20. jún 2024

@cukroska Tak my sme platili za psa zatiaľ.
Keď idú 4 tak to výjde drahšie.Somariny sme nekupovali.Nešli sme nakupovať, ale oddýchnuť si 🙂.
Dokopy sme sa zmestili aj s cestou do 800€ a prespali sme v Rumunsku.Išli sme v septembri.

cukroska
20. jún 2024

@medda_beda jree no super to sa dobre číta.

cayar
19. júl 2024

@anjelicek26 ahoj mohla by si mDakui dat top- kam do Danska...kde ste boli vy ? DAKUJEM

yosi
19. júl 2024

@guiseppinka Prečo by nie? Apartmán na 5 nocí pre štyroch v Chorvátsku ma vyšiel na cca 400. Cesta (nafta) 160 + diaľničné známky spolu 200. A okolo 300 sme pustili na jedlo. Treba sledovať tie rezervačné portály a natrafíte aj na kvalitné a lacné ubytovanie. Len netreba brať hneď prvé čo príde

Strana
z3