icon

Do Chorvátska s 9,5 mesačným dieťaťom - za a proti

barca1983
4. jún 2015

Ahojte, rada by som sa Vas spytala na skusenosti s detmi mladsimi ako rok a dovolenkou pri mori. Po porode sa mi velmi zhorsila alergia a potrebovala by som more. Co myslite, ano ci nie s 9,5 mesacnym. Dakujem za odpovede.

Strana
z2
stenin1013
4. jún 2015

@vierkac ano ano my sme si ugrilovali veceru na teraske a k tomu pivko🙂 ale sem tam sme si povzdychli ze keby tu teraz bola babka..;)

mirka0703
4. jún 2015

@stenin1013 tak moj maly nastastie ked je unaveny spi vsade...tak my sme s nim chodili vecer na prechadzku / v kociku/ a ked okolo 8mej zaspal sme si niekam sadli na veceru,vinko alebo len zmrzlinu.... 🙂 teraz ma 3,5r do chorvatska uz nechodime/skor lietam kade tade/ ale kocik stale tahame so sebou na vsetky dovolenky a vecer spinka v nom a mi si uzivame ,,nocny,, zivot... 🙂

vierkac
4. jún 2015

@mirka0703 tak to mate vyhrane 🙂 my sme to pred 2 mesiacmi skusili, uspala som ho vecer v kocari a zostali sme na veceru. ale ked sa zobudil, bolo to cele zle, potom zaspal skoro o 1 v noci. takze v tomto asi zatial nebudem experimentovat 😒

mirka0703
4. jún 2015

@vierkac nasmu nastastie ziadny hluk ani nic podobne nevadi, a ked zaspi o 8mej spi az do rana ....a ked sa vyblazni cez den tak vecer odkvicne skor... 🙂 ale uz teraz ked ma 3,5r tak nechce spat cez obed...ale aspon vecer skor lahne... 🙂

fopka
4. jún 2015

zalezi naozaj od drobca, musis sama vediet,ako znasa zmeny a ci to zvladne. U nas by to nehrozilo, viem zeby som si to neuzila a ani maly nie. Ked mal moj rok, sli sme do tatier. Kym spal v aute,tak ok,akonahle bol hore,bola to pohroma,nemohli sme docestovat ani tam,a potom ani domov....aj samotny pobyt onicom,bud som s nim bola ja,alebo manzel. Dovolenka len aby sa povedalo,ze sme boli...

barca1983
autor
4. jún 2015

@sardinka333 Ahoj, no nemysím, že som úzkostlivá. Samozrejme ako zdravoťák mám trošku iný pohľad na svet, ale všetci mi vravia, že ma obdivujú aké mám nervy 🙂. Malý je, nuž ako každé dieťa, raz super, inokedy si aj poplače, to ale nepovažujem za problém. Navyše, chodievame na Krk a za necelých 6 hodín sme tam a podotýkam s tromi psíkmi, čo je asi horšie ako jedno bábo 🙂. Teraz by sme išli iba s malým, takže asi by to malo byť ok. Ďakujem za Tvoju odpoveď

barca1983
autor
4. jún 2015

@fopka vieš, my máme aj chatu a tam chodievame každý týždeň na pár dní od jedného mesiaca takže je zvyknutý byť hodinku v aute a spať na inom mieste. Teraz sa na skúšku chystáme najprv do Popradu, či vydrží cestu, predsa je to z Bratislavy dosť na otestovanie.

susminka
5. jún 2015

Nečítala som všetky príspevky - ale fakt záleží od malého. Ak je zdravý, pokojne chodte. Bude treba mať oči aj na chrbte, no ak si pribalíte aj babku, tak to máte vyhraté (ak spolu vychádzate). No tá cesta, vždy, je strašná. Zakaždým poviem, že nikdy viac.

zuzkaanicka
5. jún 2015

@barca1983 my sme boli s 10-mesacnou a bolo to bez problemov ... dokonca aj cestu zvladla, pritom zvycajne nam v aute prevrestala kazdu cestu-tuto zvladla krasne ... mali sme aj taky detsky stan, tam som ju zvykla nakojit a potom tam spala v nom na plazi ... uplne pohodova dovolenka-dalsie dovolenky boli isto narocnejsie 😉

Strana
z2