Dovolenka last minute do Egypta alebo Grécka s deťmi
Ahojte
Cestoval prosim niekto do tychto destinacii s detmi do 1000€? Dakujem
Do 1000 euro na osobu ano ak myslíš dospelý a napríklad dve deti v last minute nájdeš minimálne za 2500 pre všetkych
Je to málo, aj keď minule tu písala jedna , že chytili taký LM, že o tretinu menej platili, ako bola cena FM. Však sleduj cestovky, aké dávajú ponuky. Podľa mňa je to možno reálne, ak sú deti menšie a nemáte žiadne nároky na nič a viete odletiť na druhý deň. Ale all incl aj poistenie to asi do tisícky nie. Verila by som sume skôr okolo 1800 a viac, v najslabších hoteloch.
Ak ti nezáleží na dobrom hoteli,tak s 1 dieťaťom môžeš nájsť aj takýto výhodný LM,ale priprav sa na to, že odlet bude možno hneď na druhý deň. Takže vopred nachystané batožiny.
Odporúčam dať si posielať na mail ponuku zájazdov od travel.sk
3x denne posielajú last minute.
my ideme na korfu začiatok jula do 1500€ sa zmestime komplet 2 dosp a dieta 3r , letecky z Ba použičiame auto ,2x ubytko- rozne miesta a letenky, jedlo , atrakcie, na tyžden
samozrejme bez cestovky na tyzden , let je v poobednajšich hodinach
Uff, v piatok letim do Egypta na tyzden s muzom a detmi, stoji to skoro 4000€. Egypt urcite nereálny, Grécko netusim
My ideme vždy len LM (kúpime a do max 2 dni letíme). Vo štvrtok sme tak prišli z Turecka. Egypt zatiaľ vynechávame, no v Grécku sme boli minulý rok v septembri (ceny LM september a jún sú cca rovnaké). Sme 2 +1 (5r). Cena bola okolo 1400€. Rodina v rovnakom zložení ako my platila za ten termín (kupovali 4 mesiace vopred) takmer 4000€. LM boli, sú a budú, netreba sa toho báť. No určite bude treba navýšiť rozpočet aspoň o pár stoviek.
@nikha2809 jaj no teraz áno ja som myslela čisté leto od 1.7 do augusta nieje šanca za takú cenu, teraz viem plno ľudí je na dovolenkach lebo rozdiel je dosť veľký v sumach
@zuzubb007 tiež som zvedavá na tie LM v sezóne, zatiaľ som nemala odvahu čakať, ale budúci rok by som chcela vyskúšať.V auguste mam vždy 2t dovolenku, takže sa môžme zbaliť a ísť zo dňa na den
@katarina092 sleduj hydrotour, minule som tam videla Rhodos tesne pred odletom za uplne smiesnu cenu. a pozri aj kartago.

Do 1000€ za kolko osob? Cez CK nerealne. Mozno Grecko niekto poradi po vlastnej linke. Aj ked teda to si tiez neviem predstavit.