Dovolenka leto 2023
Ahojte, dostala som za ulohu vybrat dovolenku na leto. Uz som nieco pozerala, ale skusim sa popytat aj tu. Viete odporucit destinaciu, pripadne hotel/rezort? Urcite chceme ist cez cestovku. 2 dospeli a 2 deti (10 a 3)
Pridam aj nejake parametre:
- piesocna plaz a pozvolny vstup
- tobogany/eventualne stacia smyklavky (aspon jedna vacsia a jedna mensia)
-pekne izby
-dobra strava (velky vyber)
-ak by to bolo v blizkosti promenady, bolo by super. Nechceme byt asi niekde na samote, ale aby sa dalo aj niekde prejst mimo rezort
- rozpocet 5000€ (som ochotna zvysit na 6000€ ked to bude wau 😂🙏) na 10-11 noci
-kratky let. Cize tak 3-3,5 hodiny max
Dakujem za kazde odporucanie
@andrejka999 dakujem. Vyzera to fajn. Ale on je tak dost na samote. Su tam nejake obchodiky, alebo nieco? Ci len si vyslovene vtom rezorte 😀
@andrejka999 nie nie nemyslela som nakupy 😆 ale my sa radi prechadzame vecernym mestom ked sme na dovolenke… take to nasavanie atmosfery 😊
Ale tento rezort sa mi paci…
Ahoj znie to presne ako moje kritériá 😃 my ideme traja. Včera sme vyplatili hotel Trendy Aspendos beach v Side v Turecku 😊😊 mrkni
Akurat teda ze keďže ide o rezort nieje v centre. Pred hotelom je obrovský bazar, chodnicky tiež ale nie mestom. Tie su, 12 km Side a 3 km Colakli 😊😊
@sanny2993 dakujem. Pozriem aj to 🙂
Skus Turecko Lara, Belek, neskutocne sluzby, jedla do popuku a vecer prechadzka mestom. Hotel treba vybrat kvalitny, v Beleku v blizskosti vstupu do mestecka. Blizko od letiska, Lara 15 min, belek 25 min, piesok, vela bazenov, smyklavky. ..
Dobrý deň, kludne mi napíšte súkromnú správu, rada vám pripravím cenové kalkulácie a ponuky pošlem na email 🙂
Pegasos club / pegasos resort Alanya💕 naša srdcovka
@simona1998 prosím ta, aký je rozdiel medzi Club a Resort? Ma niektorý z nich negatíva oproti druhemu?
@dadada8388 žiadny , len to , že club je 4,5* a resort je 5* , nepocítila som tam extra rozdiel nakoľko sú v oboch služby na výbornej úrovni a to sme celkom náročná klientela