icon

Dovolenka na Mallorce v septembri

9. júl 2025

Ahojte, prosím oplatí sa ešte ( kvôli počasiu a teplote mora) dovolenka na Mallorce? Ak áno, prosím dajte tipy. Jeden dospelý a dieťa. Ďakujem

colsami
9. júl 2025

Ved to mas ovela lepsie ako teraz co sa teploty tyka.
Boli sme v septembri a bol to tam najlepsi cas.

autor
9. júl 2025
@colsami

Ved to mas ovela lepsie ako teraz co sa teploty tyka.
Boli sme v septembri a bol to tam najlepsi cas.

@colsami kam konkrétne? Hotel?

kiki68
9. júl 2025

@anonym_autor my sme boli a teda uz mas nestabilne pocasie trosku, neni to nejake zle, ale uz je vecer chladnejsie a cez den su sem tam prehanky/ kratke burky. Inak slnecno

deedol
9. júl 2025

v septembri (prva polovica) bolo lepsie ako v juli alebo auguste. more vyhriate, menej turistov, pocasie stale teple. my sme boli v apartmane.

sandra49
9. júl 2025

@anonym_autor robila som tam..september je na dovolenku najlepší.. teplučke more, malo turistov, pocasie teple ale nie výpek..ak chcete kľud a idete s dieťaťom vyhnite sa miestam magaluf a el arenal.. ak si poziciate auto pobehate celú mallorku hore dole krížom krážom..

helenbozka
9. júl 2025

@anonym_autor určite sa oplatí... September je ideálny mesiac na dovolenku pri mori. Nie je to preplnené rodinami, hotely sú o čosi (máličko) lacnejšie, voda teplá, slnko svieti... Tip: Alua Leo hotel 4* aj s raňajkami... Cca 3 min pešo na pláž.

tecila
9. júl 2025

Boli sme minulý rok koncom septembra a bolo už na mňa chladno. Resp večer celkom fúkalo a cez deň bolo síce teplučko príjemné, ale vedelo sem tam zafúkať až striaslo. A dva dni sa nám aj počasie pokazilo to sa nedalo veľmi kúpať neprešlo, ale ostalo chladnejšie. A na mňa už bola aj voda celkom studená.

janammm
24. sep 2025

Boli sme 13.-20.9. Mallorca, Sa Coma, Hotel Ibersol Siurell⭐⭐⭐⭐
Chytili sme len krásne slnečné dni, predtým vraj trochu pršalo. Teplo stále, aj večer aj v noci. Kľudná, bezpečná oblasť. More čisté, ale posledné 2 dni v ňom bolo pri kraji dosť trávy.
Hotel- zväčša Francúzi, jedlo v poriadku, uvítala by som dozretejšie rajčiny, kvalitnejšie olivy (nie také ako u nás zo supermarketu) a viac druhov ovocia a zeleniny. Inak bolo vždy z čoho vybrať, ryby boli každý deň, morské plody (mušle, veľké krevety, kalamáre) často.
Boli sme autobusom za 2.50 eur pri platbe kartou v Porto Cristo (vrelo odporúčam, nádherný prístav ako v Monaku, malá mestská pláž) a v Palme - hlavnom meste (autobus stál pri platbe kartou 7.80.Eur).