Dovolenka na tom istom mieste
Ahojte vsetci. Moja kamoska isla dvakrat v sezone na dovolenku na to iste miesto. Ja tomu vobec nerozumiem.
Je uplne normalne, ze niekedy niektori ludia nechapu inych ludi. Takze klud, je to takto v poriadku, nemusis sa tym viac trapit 😉.
Ty máš teda problémy
Ja tiež stále pozerám, či nemajú voľne v hoteli, v ktorom ame boli začiatkom leta. Nemajú😩 Išli by som hneď znova 😁
My sme uz 2 roky vzdy v lete boli na rovnakom mieste tu na SVK , pred detmi v HR sme 2x isli tiez na rovnake miesta a kebyze ideme aj tento rok moru, isli by sme tam tiez...ale tu na SVK som chcela ist aj tento rok na miesto, kde sme uz 2x boli...a ak prehovorim muza, tak buducibtyzden aj pojdeme...a preco?pretoze sa tam dcérka veľmi teší, nam sa tam páči a ma to svoje "genium loci" ...a ak take miesto najdes ,kde sa citis prijemne, tak preco tam neist aj 2x za leto? Ja tu kamosku uplne chapem a tiez n8ekedy neviem povedat prečo...
Mať tvoje starosti...
nechápem, čo je na tom čudné? My sme tiež boli niekoľkokrát do roka na tom istom mieste, raz s deťmi, potom bez, potom s kamošmi. Nič nenormálne. Keď sa nám niekde páči, tak sme tam kľudne viackrát do roka. Je jedno, či je to more alebo hory.
My by sme isli hned na to iste miesto, co sme boli par tyzdnov naspat. Bolo super a hotel a strava naozaj super. Cize to chces ked mas dieta, ze mas vsetko idealne v podstate
Aj my chodime na tie iste miesta,lebo to tam mame radi,citime sa tam vyborne.
Comu nerozumies,ze si moze dovolit 2 dovolenky za sezonu?
Možno tam má milenca. Alebo pašuje drogy. Alebo je tajná agentka žijúca dvojitý život. Stačí použiť trocha fantázie a hneď máš kopec pochopiteľných vysvetleni. Alebo to je len obyčajné prvoplánové, že sa jej tam páči, ako tu padlo x-krát.
Ak Ta to poteší ani ja to nechápem, lebo my hotel berieme iba na prespatie a chceme vidieť nové miesta( pláže, pamiatky…)a aj keď ideme napr. Na Krétu tak vždy do inej časti…aj keď na takú Elafonisi sa vždy radi vrátime a prejdeme aj 250km.minuly rok sme boli na Rodose ( čo je maly ostrov)už druhýkrát po 10 rokoch a už má to nebavilo…závisí čo od dovolenky očakávaš( hotel, all alebo niečo nové)
Zas nejaky dementny troll
Akože áno, je to nezvyklé.. ale keď to neplatíš ani tam nejdeš s ňou, nestojí to za nejaké hlboké znepokojenie.
A co mas ty s jej dovolenkou? Chces jej schvalovat kam moze ist? Ked sa jej niekde paci, tak tam moze chodit aj kazdy tyzden. Poznam ludi co chodia 20r na to iste miesto.
😆 nezvyknem chodit na tie iste miesta, niektori moji znami to dokazu, ale rozhodne to nebudem riesit na konovi. Sa nudis, co? 🤣
Moja sesternica chodí už 17 rokov každý rok ja jedno a to isté miesto. Vyhovuje im to. Neriešim. Každý preferuje niečo iné.
keby sa mňa "kamarátka" pýtala dookola, prečo chodím na dovolenku tam, kam chodím, vysvetlím jej to veľmi stručne a jasne tým, že ju pošlem do riti
10 rokov sme so synom chodili do Medera. Leto/ zima. Max. spokojnosť. Opakovane sme noli v Škandinávii, Taliansku, Chorvátsku…. Vždy je to iné, nároky aj pohľady sa menia

Moja kamoska 3x po sebe kazde leto ale vzdy s inym frajerom 🫣🤣