icon

Dovolenka pri mori pre veľkú rodinu s deťmi

10. nov 2025

Ahojte, sme šesť členná rodina . Máme deti do 10 rokov . Premýšľame nad dovolenkou, chceli by sme určite more . Len pri toľkých členoch 🙂 nevieme čo je lepšie. Či ist cez cestovku alebo na vlastnú päsť. Ak máte niekto skúsenost budeme radi každému názoru. Samozrejme zatiaľ si robíme len prieskum .

anonym_5af336
10. nov 2025

@anonym_autor prosím aspoň špecifikuj či chcete v hlavnej sezóne či mimo? Letecky? Autom? V rezorte? All inclusive v hoteli či apartmán? Budget?

janinah
11. nov 2025

Urcite na vlastnu päsť.pozri grecko pevninu trebars olympia beach.leptokaria.chalkidiki...

alkoholik
11. nov 2025

Urcite na vlastnu past. Cestovky maju neumerne ceny na deti. Pri takej mnohopocetnej rodine, prenajat si auto pre 8 miest a ide.

kiki68
11. nov 2025

My chodime tak, ze nas bolo 6 dospelych a 1 dieta.teraz uz budu dve deti, chodime tak, ze bookneme a ideme. Ale isli sme zatial iba Taliansko. Teraz som zvazovala prenajat vilu s bazenom. Pre 8 ludi uz sa to oplati. My vzdy potrebujeme 4 izby

littlesnake
12. nov 2025

Ak si chcú oddýchnuť aj rodičia, tak rezort, Turecko, Grécko ... Môžte aj autom, aj v Chorvátsku sú dobré rezorty.

anonym_95a169
12. nov 2025

My chodime ck,pri tolkych detoch by sme to my neriskovali,ano je to drahsie ale bez starosti.Jedine,co sme riesili bolo,parkovanie Ba.Aj teraz v decembri ideme do ck,zajednavat na jul cize najdrahsi mesiac,inak sa nam neda.Ale tiez este nevieme kde.Tunis uz nechceme,bud Turecko alebo Grecko aj.Uvidime,co pod stromcek vyberieme.

anonym_804bd9
12. nov 2025

Turecko ta urcite vyjde lacnejsie cez Ck napr.
Len nevieme ci chcete AI, ci sa stravovat sami, autom, lietadlom, rezort, apartman?
Tu je strasne vela premennych, ktore vplyvaju na cenu

natalka13
12. nov 2025
@anonym_804bd9

Turecko ta urcite vyjde lacnejsie cez Ck napr.
Len nevieme ci chcete AI, ci sa stravovat sami, autom, lietadlom, rezort, apartman?
Tu je strasne vela premennych, ktore vplyvaju na cenu

@anonym_804bd9 turecko v app nieje vobec drahe.
potraviny su tam lacne rovnako restiky ci stanky s jedlom.

soldi
12. nov 2025

ja chodim sama so styrmi detmi. minuly rok som bola v bg. kupila som cez raynair letenky, a potom nasla ubytovanie cez booking. vyslo ma to cca 1500€ na 11 dni. plus potom strava.
predtym som bola zas v taliansku. autom. ale uz nerada chodim autom, ked soferujem sama, tak je to velmi unavne.
ked mam partaka na soferovanie, tak sever talianska je stale moja srdcovka.

anonym_804bd9
12. nov 2025
@natalka13

@anonym_804bd9 turecko v app nieje vobec drahe.
potraviny su tam lacne rovnako restiky ci stanky s jedlom.

@natalka13 ved preto pisem, ze co vlastne chce. Apartman? Hotel? Rezort? AI, polpenziu? Tazko radit, lebo ano GR aj TR vyjde v app lacno, ale rezort sa neoplati po vlastnej osi… aj v GR je to vacsinou tak. Chce jun alebo september? Alebo sezona?

senta_sofia
13. nov 2025

@anonym_autor prilis malo informacii, ci autom, ci letecky, ci v sezone, mimo sezonu, s vlastnou stravou, all inclusive, ci potrebujes animatorov a pod. My chodime siedmi do apartmanov s bazenom v Taliansku autom priamo cez agenturu tam.