Dovolenka s 2-ročným dieťaťom
Ahojte akú máte skúsenosti ísť na dovolenku s 2 ročným bábätkom. 🙂 mame jedno dieťa žiaľ sme ešte na dovolenke sním neboli.
ideme uz druhy rok do Turecka, bude mat dva v lete 🙂 to uz naozaj nie je babatko
ale teda my sme s nim prvykrat boli na horach, ked nemal este ani tri mesiace a cestujeme s nim relativne casto
kazdopadne za mna smelo do toho 🙂
@mara2010 2 ročne dieťa nie je bábätko 🤦 samé chodí, rozpráva, podaktore už aj samé jedia a pýtajú sa na wc, z bábätka ozaj neviem čo im v takom veku zostalo.
My sme boli aj s menšími deťmi mimo SR a ja ako matka som si moc neoddýchla. Aj napriek tomu, že vždy sme mali All inclusive a nemusela som aspoň variť, no aj tak chodím z každej dovolenky odkedy máme deti ako zbitý pes. Ale idem vždy kvôli nim, deti sa tešia a uvidia a zažijú niečo nové.
@mara2010 pohoda. Nezabudnite kočík, aby ste mohli dodržiavať jeho režim a nemuseli byť na izbe, keď potrebuje spat.
tiez sme boli s cerstvo 2rocnou v Turecku a super.. o necely mesiac ideme zase 😊
uplne v pohode aj na slovensko, aj do zahranicia. Budete fungovat ako doma az na to, ze pobalis viac veci 🙂 Idealne aby si nemusela varit ale nejake tie drobnosti budes musiet mat so sebou stale aj pocas cesty. 2 rocne uz nie je babatko ale male dietatko a je to super, ze uz ti zje vsetko (nemusis riesit ci prikrm moze alebo nie) a ked vezmes kocik, zaspi ti aj pocas obednej prestavky prip. mozno aj vecer sa mozte prechadzat kym bude drobec spat. (len treba zastriet strechu kocika aby nerusili pripadne svetla). My sme pvy krat boli pri mori ked mal rok a pol (a aj o dva roky neskor s 3r+1,5r. - je to fajn - len sa netreba zbytocne bat.
bude to v pohode určite, so starším sme boli ako s ročným prvý raz, mladší absolvoval Chorvátsko už v polroku 🙂
ked vyberies fajn rezort/miesto tak fajn. poszvolny vstup do mora piesok bezbarierovost velkost dlzka cesty atd. my sme si uzili s dvojrocnou kusok od thessalonik

@mara2010 2 ročne uz nie je bábätko,to je už parťák;) ja som teraz s mojou 2 ročnou v Budapešti sama a je nám super.mozte ísť hocikam, záleží na tvojich preferenciach;)