Dovolenka s 3 deťmi do 7 000 eur
Poradte dobre rezorty,prvy krat dovolenka s detmi.
Co hladame vodne preliezly,smykavky pre deti.
Peknu ,pieskovu plaz s volnym vstupom.
Teple more.
Cestu vyhradne letom max do 3h s odletom Ba,Vieden.
Skor menej ludi v rezortoch,hotely s 700izbami ,skor nie ale ak by bola oblast pekna aj ostatne veci na zvazenie.
Egypt a odkial si deti prinesu suvenir v podobe hnaciek-nie.
Moze byt aj polpenzia
Dakujem.
Za mňa Star Beach Village na Kréte, pre deti raj. My sme tam boli keď mal syn 1,5 roka ale je to skôr pre staršie deti od tých 3 rokov. Vynikajúce jedlo, animátori, krásne prostredie, čisté bazény, a je to naozaj veľký komplex deti sa tam nebudú mať šancu nudiť, more je kamienkové a pieskové, my sme mali dosť veľké vlny boli sme v septembri, ale keď sme odchádzali tak bolo úplne pokojné. :D
Ten furt minute je ozaj škoda, my sme tak boli minulý rok v Bulharsku Sunset resort. Ale teraz rekonštruujú takže tento rok nič ale určite na ďalší rok pôjdeme zas. Let do 1,5 hodiny, transfer 15 minut.
Tento rok Turecko, Fulya Kamelia, ale tak v Turecku je veľa na výber. Ale tak my skôr more preferujeme a skúsenosť je že všetci sú pri smykalkach takže pláž nie je masovka 🙂
Pozri Juzny Cyprus boli sme v Ayia Napa aj v Protarase. Napa je rusna to hej, ale skus pozriet rezort Dome Beach a to bolo kludne miesto, prenadherne more, pestra strava, animacny program jednoznacne to do 7000 bude, boli sme tam tiez s detmi 🙂
Mallorca, siet iberostar alebo zafiro, pozri tui.at, hotel cez cestovku tui odporucam, letenky cez smartwingsalebo ryanair, letia 3 krat do tyzdna v lete. letenky cca 1600eur, ubytko okolo 6000 plus s all inclusive. maju aj polpenziu, mallorca playa de palma, rodinna izba 6500 plus letenky
Pozrite Paloma Finesse pri Side, Turecko. Top dovolenka. Drahsia, ale perfektna. Nadherny hotel, ziadny kolos, fantasticke jedlo, akvapark, plaz pekna, cista..
Rodiny s deťmi odporúčajú jednoznačne Turecko.
Autorka, tak tebe je tazko radit. mas urcite podmienky ale na druhej strane nechces to a hento. Pod tvojimi podmienkami su vsetko rezorty a masovky. Let okolo troch hodin a nemat masovku ale zase ani nejake extra teple more a vodne parky priamo v rezorte, tach chodte opacnym smerom, na sever. Tam je krasne. A inak, 4 a 6 rce deti uz nie su nechapave nemluvnata. Bud im vysvetlite, ze bud vydrzia cestu bez scen alebo nepojdete nikde a cele prazdniny budete doma. Viem o com hovorim. Mam, okrem ineho, aj 4 rocnu a 7 rocnu. A pohodicka. Doma su ako pes a macka ale na cestach dve najlepsie amosky a dobre ako med.
Inak, aby som dala aj radu, Madeira, let sice dlhsi ale ked si nevyberiete ten javäcsi hotel, tak nemate masovku. A podla toho kde budete, hotely maju vlastne bazeny a v okoli su casto normalne verejne kupaliska s pristupom do oceanu a aj aktrakciami pre male aj velke deti.
my ideme 11.7 na Mallorcu, 10 dní s polpenziou, 4 osoby, zatiaľ som na 3000€. Letenky som si bookovala sama, rovnako hotel cez booking.
my ste teraz kúpili svokrovcom Turecko cez www.orextravel.sk, majú super ceny. pre Vašu rodinu vychádza 5* hotel 3500€. stačí googliť a nájdeš. Turecko je mega šupa, úžasné, krásne, pre rodiny top výber. pozri napr hotel Amelia Beach resort, je to menší hotel. https://www.orextravel.sk/hotel/amelia-beach-re...
Ja len,že 7000eur na dovolenku???uff...to také pálky sú za dovolenky teraz? My sme pozerali po vlastnej osi a vyšlo by nás okolo 2000eur 🤷 ale že cestovky majú takéto ceny,tak to sa mi hlava otočila trikrát 😳 pre bežného človeka to je nemožné
Najlepsie bude zájsť do cestovky a nastaviť si podľa seba..určite poradia
Čo iným vyhovuje tebe nemusi 😉
qk chces chorvatsko tak do dubrovnika pripadne zadar split viete letiet alebo aj autovlak zvazit
Ja teraz citam cenu do 7000 tak tu by to bolo isto lacnejsie - tak 3000-4000 s 3 detmi urcite. 😊
@sorayaardente tak ich je 5 osôb...chcú letecky a hneď pri mori určite hotel so stravou,my sme boli 4ia minulý rok autom v chorvátsku,našli sme si pri mori ten najlacnejši apartmán a žiadne restiky...varili sme si sami a vyšlo nás to všetko spolu strava cesta benzín ubytko 2000 eur 😪
@ema22270 my ideme 4 a vyslo nas to na 11 dni 5500€ cca 🤷♀️ Cenu su uplne desive. Cez cestovku
@yanni hlavne ak chce hotel pre deti s animáciami,toboganmi, ihriskom je nemožné nájsť niečo bez masoviek...keďže tieto hotely sú preplnené hlavne kvôli tomu,že tam chce ísť každý s malými deťmi, pokojnejšia dovolenka do 2 hodin lietadlom potom smer Taliansko, Sicília, Sardínia...tam vedia nájsť pripadne aj nejaké apartmány na prenájom,čo ich vyjde lacnejšie,len tam už nebudú tie tobogany,šmykľavky atď...to potom riešiť tak,ze v rámci dovolenky navštíviť niekde aquapark
Zaton rezort v chorvatsku alebo kempy s luxusným úbytkom v taliansku...napr https://www.pradelletorri.it/ my sme boli minulý rok vo vedľajšiom kempe a super...len to nemáš letecky
@anonymous87 je to dost mozne, ze ceny isli rapidne hore. My sme dali traja, pred 3 rokmi vyse 2000 all inlusive na menorce cez cestovku.
Ja som rozhodnuta po zvazeni všeličoho pre Mallorca. Ale teda nie v top sezóne ako sa chystáte vy. Ale s cenou sa isto dostanete s prehľadom keďže máte také malé deti
@ema22270 je to uplne strasne. My sme boli v roku 2019, este traja na chalkidiky ako LM a vyslo nas to tusim 1700€. Absolutne neporovnatelne 🤷♀️
@anonymous87 to je podla mna vela na baleary (pokial to nie je ibiza, ktora je z nich suverene najdrahsia), cestujeme tiez styria. Je fakt, ze to mate na celkom dlho ale aj tak.
A autorka hladala by som nejake europske ostrovy: baleary, grecke, sardinia, sicilia, cyprus, malta s takym kratkym pozadovanym letom a teplym morom nic viac nevymyslis.
No s rozpoctom 7tis by som nesla niekde pobliz ale vysvetlila detom, ze ak chcu dovolenku musia normalne vydrzat v lietadle, resp. urobila dlhu prestavku v mieste prestupu. Za to by ste kludne mohli ist blizky vychod s aquaparkami alebo ostrovy v azii s nadhernymi plazami.
my sme boli vo väčsom komplexe, ale mimo hl. budovy, v rodinných izbách (dvojičky + seniorka a my, rodičia) Hotel Salamis Bay Conti na severnom Cypre... v tureckej časti. Oni mali fantastický servis, more a pláž čistá a pozvoľný vstup, boli tam aj tobogány a bazény, detské kútiky... cenovo to pre nás piatich našli zázrakom do 5000,- ale bolo to tak, že sme odlietali hneď o necelé dva dni...
@ajuska111 aj my tak chodime, zjavne autorka prehána.
@anicka176 Lefkada je topka.
@parvitas dakujem pizriem si,vyzera to celkom fajn
@missdiva no praveze tie sobolenky su dost drahsie,pozerame aj chorvatsko ale to tiez nieje najlacnejsie plus autom nie,.Sardiniu nechceme ,taliani moc pre deti bazeny nemaju,a ozaj uz nech maju smukavky ale este ta menorka nie je zla a baby uz nejake,v celku fajn navrhy dali
A babiznam vysvetlujeme dost,ale to ked zacnu,ta 6 uz ok,ale jedna z dvojiciek je urevana a to potom ide dotahovanie,vymyslanie a tak.A mna to nebavi taka cesta,.Hluk a rev,nespokojnost,nemam zaujem🙂

Ja odporucam Menorcu - pre deti ako stvorene, let cca 2hod 20min z viedne. Cenovo vsak neviem ci to bude tolko z auguste. V juni a septembri mozno. Program pre deti tam je urcite - hladat hotel pre deti. Ja si teraz nespomeniem na nazov kde sme boli, ale mozem dohladat. Pocasie okolo 30 stupnov ani malo ani vela.