Dovolenka s deťmi v Turecku. Aké máte skúsenosti?
Ahojte, chystáme sa s deťmi do Turecka, konkrétne Side, hotel Justiniano Wish Long Beach Side. Privítam názory a odpôrúčania vdaka vlastnej skúsenosti, prípadne na čo sa dať pozor a ako si to užiť. Cestujeme s 8 ročným a 1,5 ročným dieťaťom. Vdaka za Váš čas.
Baby to ste boli v tomto Trendy hotely?
https://hotel.invia.sk/turecko/side/trendy-aspe...
Ako sa Vam tam pacilo? Ake je teple more a vstup?
@baumka Sme druhy den, tak fotky mame vacsinou take kde sme my, ale pofotim este 🙂
Este sme ani nevysli mimo rezortu.
Je tu asi 90% Nemcov, aj personal sa automaticky prihovara po nemecky, niektori po anglicky takmer nevedia. Potom Slovaci a pocula som Rusov zopar a Poliakov.
Neviem odhadnut aky je hotel plny, ale vzdy su volne lehatka na plazi aj pri bazene, slnecniky, v restikach... Ziadna plnka, cize super 🙂
@zuzkamark ahoj my sme sa odtial vratili vcera v noci. Bolo uzasne! Ako pise fokuska 90% Nemci, a od piatku, soboty som mala pocit ze tych 10% su Slovaci 🙂 hotel mozem odporucit! Hotel krasny, sluzby vyborne, jedlo tiez, detsky klub-paradny (10-12h a 15-17h)-2 slovenky, 9 r dcera tam velmi rada chodila a oblubila si ich. Je tam detsky bazen s 2 toboganmi kde je 80 cm vody a este jeden kde bolo dcere po krk vody-tam su 3 vyssie tobogany. + velky bazen pred budovami kde nedociahla. A este 1 bazen je kryty. Programu vela. Mozem poslat zajtra foto. Trznica s fakt velkym vyberom obchodov je za rohom na prijazdovej ulici k hotelu. Historicke centrum aj velke nakupne moznosti su 15-20 minut klimatiz.taxikom v Side /cesta tam-15€ isli sme 3dospeli a 2 deti, cesta spat to iste-ak sa dohodnete-pocka tam na vas aj 3h nez nakupite/
@zuzkamark plaz je pieskova, pozvolny vstup, na plazi su velke tienidla, na lehatka davaju makke podusky,pri plazi je bar kde su dzusy, flaskova voda, i do poharov, drinky, da sa tam aj najest od salatov, ovoci, zeleniny, rozneho masa, cestovin, az po suche kolaciky. Kto chce da si obed tam a nejde do hotela. Na plazi hravaju volejbal, petang a cvicia zumbu 🙂 teda co sme zaregistrovali.
@sonalove
@fokuska Baby a izby su ake? Dost velke? Pre deti je aky pristelok? Mne sa dost osvedcilo dat pri check-ine na recepcii "dvacku" do pasu a vypytat si lepsiu izbu. 😉 Nemate typ na konkretnu cast hotela, kde su krajsie, resp. lepsie izby? Isli ste cez Hydrotour, takze Klub leto fici? Jaaaj uz sa celkom tesim.... 🙏
@cherinna ja s dcérou sme boli ubytované v podkrovnej krásnej izbe v bloku 5 na 4.poschodí ( 5 prepojených budov), ten je najbližšie k reštauráciám, izba bola normálne veľká, manželská posteľ, tv, balkón, veľká sprcha a WC v kúpelni. Klíma sa zapína automaticky pri príchode do izby, ak otvoríte balkónové dvere, vypne sa, po zavretí dverí sa zas zapne. Podľa info od ostatných Slovákov- všetci boli ubytovaní v podkroví. Izba bola orientovaná na susedný hotel SENTIDO na východnú stranu, a mali sme bočný výhľad na more, čo mi nevadí, nakoľko sme na izbe boli fakt len minimálne. Išli sme cez Hydrotour, Klub leto fičí o 106 🙂 ako som vyššie písala 9r dcéra to tam mala veľmi rada klub funguje 2h doobeda (10-12h) a 2h poobede (15-17).- vrámci tohto času deti tvoria, hrajú sa, niekedy chodia do cukrárne si vybrať nejaký zo super suchých alebo iných koláčikov. Odporúčam úžasný tvarohový koláč (torta) s čerstvými malinami. Je tam aj kaviareň kde robia úžasné latte z čerstvej mletej kávy.
@cherinna My sme na svadobnej ceste a deti este nemame. Manzel pisal vopred do hotela mail ze to bude nasa svadobna cesta, ale neodpisali mu. Tak sme dali 10€ do pasu. Izbu mame na najvyssom 4. poschodi a je podkrovna - mali sme vyzdobenu postel, zive kvety, sampanske a ovocny kos. Tiez karticku s prianim do manzelstva 🙂 takze mail citali :P a izba bola vopred pripravena.
Nam tu pristelka velmi nevojde, ale maju aj ine izby, vacsie, kde pristelka vojde.
Isto k tomu povedia viac tie, co boli s detmi 🙂
Klub leto fici, sme cez Hydrotour 🙂
16 dňová predpoveď 😎 http://www.wetter.com/wetter_aktuell/wettervorh...
Babule chcem sa opýtať kedy vám pre dovolenkou prišli inštrukcie že kedy letíte a tak?
My sa chystáme tento rok do Egypta a v cestovke nám povedali, že všetky inštrukcie dostaneme 3 až 7 dní pred odletom na dovolenku, tak som v celku zvedavá. Osobne mám trocha a strachom že to je tak narýchlo pred odletom, no snáď to všetko dobre dopadne.
ahojte, bol niekto alebo plánuje toto leto hotel KAMELYA WORLD FULYA ***** ?
@baumka Miesta je plno, nikde nestojime v rade, ci pri bare, ci na jedlo a pod. Sme len na 8 dni a z toho prvy sme prislu vecer a v sobotu odchadzame skoro rano, tak tych 6 dni vyuzivame naplno na plazi, ziadne vylety. Ja nie som na tie padaky a skutre, bojim sa :D jedine na tobogany chodime 🙂
@eeffka Leteli sme z KE do Antalye, transfer cca 45-50 minut smer Side, vylozili nas prvych ;) hotel Trendy Aspendos Beach, All inclusiv ultra, 2 dospeli 1700€ aj s poistenim od Hydrotouru. Boli sme viazani na fixny termin a trvali sme na odlete z Kosic, inak sa da aj trosku lacnejsie najst. Detske ceny neviem :-/ ale zvykne byt do X rokov zdarma a potom nejaka polovicna cena? Nie som si ista.

@fokuska aspendos bol vzdy dobry