icon

Dovolenka s deťmi v Turecku. Aké máte skúsenosti?

monrad
17. júl 2008

Ahojte, chystáme sa s deťmi do Turecka, konkrétne Side, hotel Justiniano Wish Long Beach Side. Privítam názory a odpôrúčania vdaka vlastnej skúsenosti, prípadne na čo sa dať pozor a ako si to užiť. Cestujeme s 8 ročným a 1,5 ročným dieťaťom. Vdaka za Váš čas.

wieruska1
29. mar 2019

@maretkasy v satach a slapkach sandaloch- nemala som uzavretu obuv. Deti v teniskach slusnych kratasoch tricku, alebo dcera v satach

maretkasy
29. mar 2019

@wieruska1
Dakujem 🙂 lebo ak by sme isli, nechcela by som brat kopec oblecka , takze len manzel dlhe nohavice

wieruska1
29. mar 2019

@maretkasy tak je to ale vo vsetkych trochu lepsich hoteloch, neda sa tomu moc vyhnut

maretkasy
29. mar 2019

@wieruska1
Su tam tri velke budovy, su nejako prepojene ? Lebo hlavna restika na ranajky a obedy je asi len v jednej, ze ?

wieruska1
29. mar 2019

@maretkasy hej su prepojene .

oliverceky
29. mar 2019

Chodíme do Lary do luxusných hotelov a nikde nemusia mať páni dlhé nohavice.

maminecka2
29. mar 2019

@vieruska3 Ahoj, prosim Ta, cez aku cestovku idete? Tiez hladame podobne hotely. Dakujem.

luckarisko74
30. mar 2019

Ahojte chcem sa spytat tych co boli v hoteli Trendy Verbena maju tam aj bezlepkove jedla a tiez bez mlieka maly ma alergiu .Dakujem

baumka
30. mar 2019

@luckarisko74 podľa nemeckých recenzií sú tam bezlaktózové sj bezgluténové jedlá. Po príchode do hotela vám pomôže manažérka hostí,ktorá sedáva v určitých hodinách v lobby,ona vás poinformuje.,ak bude nutné. Ale nie je problém priamo v reštaurácií kontaktovať čašníkov a oni zavolajú kuchára,všetko vám ukážu,sú veľmi ochotní.

domi1512
30. mar 2019

Ahojte, prosim vas poradne s 20 mesacnym Turecko - Lara, Belek, Kemer

luckarisko74
30. mar 2019

@baumka
Dakujem hadam to bude mozne aspon trochu syn nesmie nic mliecne hlavne tak uvidime

oliverceky
31. mar 2019

@domi1512 V Lare sú všetky super a blízko letiska, transfer 10-15 min.

vieruska3
1. apr 2019

@inmaza A ako bolo?

vieruska3
1. apr 2019

@maminecka2 cez dobrácestovka

inmaza
1. apr 2019

@vieruska3 super preto ideme zas tento rok presne tam

fufulina
1. apr 2019

Ahojte, precitala som asi 100 stran a som stratenejsia ako predtym :D Prosim Vas hladam hotel nie daleko od letiska, vela atrakcii pre deti 2 a 5 plaz tak 5 minut a pieskova najlepsie...Existuje nieco take prosim?

maminecka2
1. apr 2019

@vieruska3 Diky, medzitym sme objednali Egypt, tak snad bude dobre 🙂. Krasnu dovolenku zelam 😉.

vieruska3
2. apr 2019

@maminecka2 ďakujem vám podobne

vieruska3
2. apr 2019

@inmaza aký termín máte objednaný?

inmaza
2. apr 2019

@vieruska3 minulý rok sme boli s koniec júla teraz koniec augusta

jankadr
2. apr 2019

@fufulina blizko je lara

harinecko
9. apr 2019

@zuziq dobry,viem ze je to uz par rokov co ste tu pisali ale snad si budete pametat ako bolo v tom hotely?date mi recenziu?dakujem

popova
10. apr 2019

@fufulina Beleku hotel Kirman Belazur pre deti raj

domi1512
11. apr 2019

Nemáte niekto skusenost s hotelom Alva Donna Beach Resort and Spa?

tana555
12. apr 2019

Mamicky,ako je to s tranferom z letiska? Dieta je v sedacke v buse alebo akooo? A ako je to s vodou na pitie? Ako ste riesili napr mliecko?

jelus
18. apr 2019

Ahojte, kto bol prosím v hoteli Sultan of Side? Oblasť hotela poznám aj pláž, boli sme v Sea shell aj v Seamelii, potrebujem len vediet, ako je to s ubytovaním, stravovaním, čistotou... Ďakujem.

lkoctuchova
25. apr 2019

@domi1512 Ahoj v Alva done som bola čo konkrétne potrebuješ vedieť? Ide o starší hotel, je čistý ale mne veľmi vadila klientela - veľa Turkov. Vstup do mora je zlý, museli sme chodiť trochu vedľa, večer slabý program pre deti. Jedlo výborné. Poloha výborná,hneď pred hotelom sú trhy.

domi1512
27. apr 2019

nakoniec sme sa rozhodli pre hotel Kaya Belek. poznate niekto?

janinah
28. apr 2019

Boli ste niekto mimo cestovku? chceme si sami kúpiť letenky aj ubytovanie cez airbnb ,z letiska Dalaman kam sa pohnúť,na aké letovisko? Ďakujem.

opimiriam
5. máj 2019

Ahojte,chceme ist 1x na dovolenku do Turecka ,len sa stale neviem rozhodnut aku destenaciu si vybrat. Mame 3 deti 5,3,1 sme skor plazovy typ ale dobre padne aj bazen. Nasli sme si dve varianty Ömer Holiday Village 4* alebo Hane Sun 4* bol niekto v tychto oblastiach? Dakujem za kazdu radu.