Dovolenka s deťmi v Turecku. Aké máte skúsenosti?
Ahojte, chystáme sa s deťmi do Turecka, konkrétne Side, hotel Justiniano Wish Long Beach Side. Privítam názory a odpôrúčania vdaka vlastnej skúsenosti, prípadne na čo sa dať pozor a ako si to užiť. Cestujeme s 8 ročným a 1,5 ročným dieťaťom. Vdaka za Váš čas.
Chodíme do Lary do luxusných hotelov a nikde nemusia mať páni dlhé nohavice.
@vieruska3 Ahoj, prosim Ta, cez aku cestovku idete? Tiez hladame podobne hotely. Dakujem.
Ahojte chcem sa spytat tych co boli v hoteli Trendy Verbena maju tam aj bezlepkove jedla a tiez bez mlieka maly ma alergiu .Dakujem
@luckarisko74 podľa nemeckých recenzií sú tam bezlaktózové sj bezgluténové jedlá. Po príchode do hotela vám pomôže manažérka hostí,ktorá sedáva v určitých hodinách v lobby,ona vás poinformuje.,ak bude nutné. Ale nie je problém priamo v reštaurácií kontaktovať čašníkov a oni zavolajú kuchára,všetko vám ukážu,sú veľmi ochotní.
Ahojte, prosim vas poradne s 20 mesacnym Turecko - Lara, Belek, Kemer
@baumka
Dakujem hadam to bude mozne aspon trochu syn nesmie nic mliecne hlavne tak uvidime
@domi1512 V Lare sú všetky super a blízko letiska, transfer 10-15 min.
@maminecka2 cez dobrácestovka
Ahojte, precitala som asi 100 stran a som stratenejsia ako predtym :D Prosim Vas hladam hotel nie daleko od letiska, vela atrakcii pre deti 2 a 5 plaz tak 5 minut a pieskova najlepsie...Existuje nieco take prosim?
@vieruska3 Diky, medzitym sme objednali Egypt, tak snad bude dobre 🙂. Krasnu dovolenku zelam 😉.
@maminecka2 ďakujem vám podobne
Nemáte niekto skusenost s hotelom Alva Donna Beach Resort and Spa?
Mamicky,ako je to s tranferom z letiska? Dieta je v sedacke v buse alebo akooo? A ako je to s vodou na pitie? Ako ste riesili napr mliecko?
Ahojte, kto bol prosím v hoteli Sultan of Side? Oblasť hotela poznám aj pláž, boli sme v Sea shell aj v Seamelii, potrebujem len vediet, ako je to s ubytovaním, stravovaním, čistotou... Ďakujem.
@domi1512 Ahoj v Alva done som bola čo konkrétne potrebuješ vedieť? Ide o starší hotel, je čistý ale mne veľmi vadila klientela - veľa Turkov. Vstup do mora je zlý, museli sme chodiť trochu vedľa, večer slabý program pre deti. Jedlo výborné. Poloha výborná,hneď pred hotelom sú trhy.
nakoniec sme sa rozhodli pre hotel Kaya Belek. poznate niekto?
Boli ste niekto mimo cestovku? chceme si sami kúpiť letenky aj ubytovanie cez airbnb ,z letiska Dalaman kam sa pohnúť,na aké letovisko? Ďakujem.
Ahojte,chceme ist 1x na dovolenku do Turecka ,len sa stale neviem rozhodnut aku destenaciu si vybrat. Mame 3 deti 5,3,1 sme skor plazovy typ ale dobre padne aj bazen. Nasli sme si dve varianty Ömer Holiday Village 4* alebo Hane Sun 4* bol niekto v tychto oblastiach? Dakujem za kazdu radu.

@maretkasy v satach a slapkach sandaloch- nemala som uzavretu obuv. Deti v teniskach slusnych kratasoch tricku, alebo dcera v satach