Dovolenka s deťmi v Turecku. Aké máte skúsenosti?
Ahojte, chystáme sa s deťmi do Turecka, konkrétne Side, hotel Justiniano Wish Long Beach Side. Privítam názory a odpôrúčania vdaka vlastnej skúsenosti, prípadne na čo sa dať pozor a ako si to užiť. Cestujeme s 8 ročným a 1,5 ročným dieťaťom. Vdaka za Váš čas.
Dakujem mamicky. Obvodnu mame na dovolenke, tak preto som hladala rady tu.
Ahojte, bol niekto z vás na dovolenke v hoteli Batihan v Kusadasi?
@luckarisko74 , @avenev prišli vám správy? Lebo mi nič neukazuje,nejako to blbne, odosielala som ich viackrát. Ak neprišlo,tak vám ich dám sem do diskusie,či ako?
@baumka ano teraz som precitala aj odpisala dakujem🙂
ahojte. My už vyberáme dovolenku na leto ako first minute...poradíte my nejaký dobrý hotel? Ideme s detmi 10,6...pozerali sme Kamelia C klub a celkom sa nam pozdáva. Nebol v ňom niekto kto by nám poskytol info... Ďakujem
Ahojte, aj my uz pozerame dovolenku, ale mame velmi narocne poziadavky, tak si idem sem po radu 🙂 hladame piesocnatu plaz, velky areal so zelenou, vlastny aquapark a hlavne slovenakeho animatora pocas leta. Hotel by mal byt pri plazi (ziadne prechadzanie cez cestu) a mal by byt priatelsky k detom. Odporucite nam nieco?
@sandri určite zodpovedá Trendy Aspendos a Trendy Verbena, okrem aquaparku, boli tam iba tobogány. Ale tip top úplne všetko. Zodpovedajú oba hotely aspoň 5*.
@summerlili ďakujem za tip. U nás je aquapark dôležitý, minulý rok sa tam decká fakt vybláznili. Zvažujem Turan Prince Residence, Eftalia Splash Resort alebo zase (už po tretí raz) Club Calimera Serra Palace 🙂
Zdravím, chceli by sme ísť a dovolenku do Turecka. Problém je nájsť si ubytovanie, keďže máme deti vo veku 14 (ročník 2005) a 12, ponúkajú nám málo hotelov, máme strop 3000€.
Ide o Club Calimera Serra Palace - tam ale čítam tento rok zlé recenzie na pláž - ide o kamienky a vymytý piesok a že tam je dosť špina. Chceli sme pieskovú pláž, na ktoré sme zvyknutí a tak sa bojíme aj, že by to nebolo dobré, keďže syn sa dosť blázni v mori a aby sa neoškrel o tie kamienky.
Eftalia Splash Resort - tam sme tohotoročné recenzie našli len negatívne, a vzdialenosť od pláže nás tiež odrádza.
Ak by ste nám vedeli poradiť z vlastných skúseností, boli by sme radi. Viem, že za málo peňazí sa nedá vyskakovať, ale pre nás je to dosť a doteraz sme boli len v BG a za oveľa menej €, chceli sme lepšie služby a krajšiu pláž :(.
Ďakujem.
Dobry den,bol niekto v hoteli Arcanus,Side,poprosila by som referencie,dakujem
@rozala111 boli sme club calimera.cistota nebola uplne ze nie,avsak zazili sme aj cistejsie.ale uplne zle to nebolo.a ani tie kamienky,stacilo dat topanky.piesocna plax=zakalena voda pri vstupe.cize niekedy nie su kamienky na skodu.jedlo v pohode.len po vstupe je o chvilu vyssia voda.co sa tyka bazenov-vela a perfektne
ahojte, vie mi niekto prosím poradiť overený CISTY hotel 2xdospely+ 2 deti (12,9) tetmin jul, august do cca 3500, max.4000€
@lenkael ahoj my ideme tiez tento rok do lonicera kedy idete? Uz ste tam boli ?
@luckarisko74 este sme neboli. Odporucila nam ti p.v cestovke aj recenzie su dobre tak sme sa sali nahovorit. Aj ked ten transfer ma trosku strasi...ideme 10.7. na 12 dni z ke. Vy kedy?

@bibih nurofen, paralen, biogaia, ocuflash, to je taky úplný zaklad