icon

Dovolenka s deťmi v Turecku. Aké máte skúsenosti?

monrad
17. júl 2008

Ahojte, chystáme sa s deťmi do Turecka, konkrétne Side, hotel Justiniano Wish Long Beach Side. Privítam názory a odpôrúčania vdaka vlastnej skúsenosti, prípadne na čo sa dať pozor a ako si to užiť. Cestujeme s 8 ročným a 1,5 ročným dieťaťom. Vdaka za Váš čas.

luliu
26. aug 2019

@bibih nurofen, paralen, biogaia, ocuflash, to je taky úplný zaklad

jankadr
26. aug 2019

@bibih isla by som k obvodnej na predpis jedny atb.co zmesu aj slnko.a potom klasika od teploty,fenistil,od hnacky a hlavne byt s nim v tieni.tam je este predpoklad,ze je dojcene/umele mlieko,takze stravu asi moc nebude.cez obed na izbe a pozor na klimu.

bibih
26. aug 2019

Dakujem mamicky. Obvodnu mame na dovolenke, tak preto som hladala rady tu.

maretkasy
27. aug 2019

@bibih ahoj este zober kvapky do ucha octove, v lekarni vedia ... su super ked napriklad zalahne v usku v lietadle alebo ked sa dostane do ucha voda z bazena

bibih
28. aug 2019

@maretkasy dakujem 🙂

katkaromi
2. sep 2019

Ahojte, bol niekto z vás na dovolenke v hoteli Batihan v Kusadasi?

baumka
7. nov 2019

@luckarisko74 , @avenev prišli vám správy? Lebo mi nič neukazuje,nejako to blbne, odosielala som ich viackrát. Ak neprišlo,tak vám ich dám sem do diskusie,či ako?

avenev
7. nov 2019

@baumka ano aj som odpisala

luckarisko74
7. nov 2019

@baumka ano teraz som precitala aj odpisala dakujem🙂

lenkael
16. nov 2019

ahojte. My už vyberáme dovolenku na leto ako first minute...poradíte my nejaký dobrý hotel? Ideme s detmi 10,6...pozerali sme Kamelia C klub a celkom sa nam pozdáva. Nebol v ňom niekto kto by nám poskytol info... Ďakujem

sandri
24. nov 2019

@lenkael ahoj, mne sa na obrazku tiez pozdaval, ale zdalo sa mi, ze ten areal je velmi rozlahly, bojim sa, ze ak nas ubytuju niekde hned na zacuatku, tak sa riadne nachodime. My sme boli 2x po sebe v Club Calimera Serra Palace a mozem len odporucat.

jankadr
24. nov 2019

@sandri My sme tam boli raz a nam sa az tak nepacilo.Hlavne cistota.V Turecku sme boli aj v cistejsich.

sandri
24. nov 2019

Ahojte, aj my uz pozerame dovolenku, ale mame velmi narocne poziadavky, tak si idem sem po radu 🙂 hladame piesocnatu plaz, velky areal so zelenou, vlastny aquapark a hlavne slovenakeho animatora pocas leta. Hotel by mal byt pri plazi (ziadne prechadzanie cez cestu) a mal by byt priatelsky k detom. Odporucite nam nieco?

jankadr
24. nov 2019

@sandri co sa nam najviac pacilo bola siet hotelov Trendy.avsak Trendy Lara sa ide na plaz aj lodou,kedze je pri kanali a asi 2 m sa musi ist motorovou lodou.ale su aj ine Trendy hotel.Alebo siet hotelov Alba

summerlili
25. nov 2019

@sandri určite zodpovedá Trendy Aspendos a Trendy Verbena, okrem aquaparku, boli tam iba tobogány. Ale tip top úplne všetko. Zodpovedajú oba hotely aspoň 5*.

sandri
25. nov 2019

@summerlili ďakujem za tip. U nás je aquapark dôležitý, minulý rok sa tam decká fakt vybláznili. Zvažujem Turan Prince Residence, Eftalia Splash Resort alebo zase (už po tretí raz) Club Calimera Serra Palace 🙂

rozala111
3. dec 2019

Zdravím, chceli by sme ísť a dovolenku do Turecka. Problém je nájsť si ubytovanie, keďže máme deti vo veku 14 (ročník 2005) a 12, ponúkajú nám málo hotelov, máme strop 3000€.
Ide o Club Calimera Serra Palace - tam ale čítam tento rok zlé recenzie na pláž - ide o kamienky a vymytý piesok a že tam je dosť špina. Chceli sme pieskovú pláž, na ktoré sme zvyknutí a tak sa bojíme aj, že by to nebolo dobré, keďže syn sa dosť blázni v mori a aby sa neoškrel o tie kamienky.
Eftalia Splash Resort - tam sme tohotoročné recenzie našli len negatívne, a vzdialenosť od pláže nás tiež odrádza.

Ak by ste nám vedeli poradiť z vlastných skúseností, boli by sme radi. Viem, že za málo peňazí sa nedá vyskakovať, ale pre nás je to dosť a doteraz sme boli len v BG a za oveľa menej €, chceli sme lepšie služby a krajšiu pláž :(.

Ďakujem.

lela1
6. dec 2019

Dobry den,bol niekto v hoteli Arcanus,Side,poprosila by som referencie,dakujem

jankadr
6. dec 2019

@rozala111 boli sme club calimera.cistota nebola uplne ze nie,avsak zazili sme aj cistejsie.ale uplne zle to nebolo.a ani tie kamienky,stacilo dat topanky.piesocna plax=zakalena voda pri vstupe.cize niekedy nie su kamienky na skodu.jedlo v pohode.len po vstupe je o chvilu vyssia voda.co sa tyka bazenov-vela a perfektne

jankadr
6. dec 2019

@rozala111 a ak chcete tooop hotely potom Belek a Lara
ale tam pod 4000 eur nepojdete.

jankadr
6. dec 2019

@rozala111 vyborne su Trendy hotely a piesocne plaze najdete v Side.

222lucia
7. dec 2019

Prosim Vás Pomôžte Obetiam v Prešove ❤

brnka
6. jan 2020

ahojte, vie mi niekto prosím poradiť overený CISTY hotel 2xdospely+ 2 deti (12,9) tetmin jul, august do cca 3500, max.4000€

lenkael
6. jan 2020

@brnka my sme boli Sentido Turan prince a tento rok ideme Lonicera resort....

brnka
6. jan 2020

@lenkael škoda, že je Lonicera az v Alanyi. a v lete na 10/12 dni vypredaná....

lenkael
6. jan 2020

@brnka ano transfer je dalej a objednavali sme ho este pred vianocami aj to na nas termin boli posledne miesta

brnka
6. jan 2020

@lenkael som dosť v šoku , koľko je toho tento rok už predaného....

lenkael
6. jan 2020

@brnka ano tento rok velmi rychlo...keby nam nezavolala p.z cestovky ze uz su posledne miesta pre Loniceru tak ani nestihneme...

luckarisko74
6. jan 2020

@lenkael ahoj my ideme tiez tento rok do lonicera kedy idete? Uz ste tam boli ?

lenkael
6. jan 2020

@luckarisko74 este sme neboli. Odporucila nam ti p.v cestovke aj recenzie su dobre tak sme sa sali nahovorit. Aj ked ten transfer ma trosku strasi...ideme 10.7. na 12 dni z ke. Vy kedy?