Dovolenka snov za 500 EUR
Dovolenka snov za 500 eur – kam by si šiel/šla?
No ak by som mala max tých 500 eur, tak by som si kúpila letenku niekde k moru za lacno, nejaké b&b ubytko a tulala sa uličkami mesta a ležala na plazí, akurát, že tých 500 by mi stačilo na osobu max týždeň, pre dve mozno 5 dní. Pre niekoho možno dovolenka snov, pre mňa skôr take nutne zlo 😅
Nejaký dobrý wellnes s dobrou zábavou 😉
Ahoj ja som kukala na invii- all inclusive do turecka 5 dni 4 noci za 320€ ore jedneho
@ha_ha ja som vyrastala v rodine bez peňazí. Na dovolenku pri mori autobusom, kde nám mamina varila sme si odkladali celá rodina peniažky, ktoré sme dostávali na sviatky niekoľko rokov. Bolo to v podstate pár rokov dozadu, nie desaťročia... Každý deň sme si ako deti mohli vybrať len jednu vec čo chceme...ci zmrzlinu, či kukuricu, či gyros alebo sprostú coca colu. Bola to tá najkrajšia dovolenka v mojom živote. Tá najlepšia zmrzlina v živote. Nevieš si predstaviť ten pocit, keď sme prvýkrát uvideli z autobusu more ktoré sme si ani nedokázali predstaviť. Ty, tvoje deti a dokonca ani ja sama nedokážeme už nikdy prežiť "dovolenku snov" ktorá mi prinesie takú neskutočnú radosť akú som zažila ja vtedy. Tá dovolenka nestála ani 500€ na osobu a prečnila všetko čo som odvtedy zažila v živote, kedy mám peniaze prakticky na čokoľvek čo si zmyslím
@221girl ak si chodila k moru, nevieš čo je to žiť v rodine bez peňazí 😏 Pri mori som bola prvý krát keď som mala 21 rokov. S frajerom. 😏
Záleží či sama alebo s niekým. Boli sme tak tri baby autom v Slovinsku na horách a potom pri mori na dve noci. Dokopy týždeň. A vyšlo ma to vtedy asi 300 eur aj s jedlom. A spali sme vonku na pláži pri ohni, na horách pod brutálne hviezdnou oblohou. Krása. Ak niekam do teplejšia, tak Sicília, tam sme sa traja s autom prenajatým na celý čas a bývaním v airbnb priamo na plážach, na jar, zmestili na tri týždne do 1800 so všetkým. Ak by som šla sama, tak by sa s ubytovaním mimo pláže, tak na jar sa dali nájsť ubyka za 30 eur na noc.
Ešte ma napadá, že existujú stránky, kde ľudia hľadajú stráženie svojich zvierat, celosvetovo. Často sú to krásne miesta. Bývaš zadarmo a len chodíš venčiť, krmíš. Ideálne, ak napr. nemáš potrebu cestovať hore dole po krajine.
Dovolenka snov za 500€. Kam by som šiel?
Nie kam, ale s kým!
Dovolenka snov za 500€ nejak dokopy nejde...ale za 500€ som týždeň v Turecku 😉
Ešte ma napadá, že existujú stránky, kde ľudia hľadajú stráženie svojich zvierat, celosvetovo. Často sú to krásne miesta. Bývaš zadarmo a len chodíš venčiť, krmíš. Ideálne, ak napr. nemáš potrebu cestovať hore dole po krajine.
@bubuzu kamoska takto bola niekomu strazit dom v Spanielsku, ale uprimne netusim, ako sa k takemu kontaktu dostala
Doložiť 200 a týždeň v hurgade v makady palace a nemusím ani euro navyše minút keď nechcem hneď by som šla
Rodinná farma U barana Jana.
My sme teraz našli Dubaj v decembri na 10 dní 300€ osoba letenka Plus ubytovanie
Požičiame auto, jedlo sa tam kúpi za cenu ako u nás cca, takže kľudne 500€ na osobu 😅
Asi na maltu - čistá voda, horúce slnko a snáď sa nepokazí miešačka...
Pozri hocikam lacné letenky, potom nájdi lacný airbnb a zvyšok máš na stravu a ostatné veci.
My sme tak boli v Osle (hneď by som išla zas) a Barcelone.
Ťažko ale ja som bola v Rumunsku v orade a bolo tak.super i je tam kúpalisko alebo Maďarsko ..
Ako ja som našla ubytovanie v Chorvátsku kde dve osoby na 7 nocí vyšlo 350 eur. Samozrejme že treba rátať aj cestu. Jesť musíš či doma či na dovolenke. Varíme si sami. Ale nie sme ďaleko od mora, ale hlavne budeme pri mori. Čo človek minie navyše je na každom.
500 eur? Nikam za tie peniaze
To snov mozes rovno vynechat
@mircalla Je možné, že bývam v severnom Taliansku, na juh cestujem rýchlym a drahým vlakom, apartmán stojí 35 eur na osobu a noc, raňajky v kaviarni 3, večera v reštaurácii s priateľmi 12, pizza donesená domov 5, cesta autobusom do krásneho mesta pri mori 3 eurá tam a späť. Mám vysnívanú dovolenku, pretože každý by chcel byť v Pompejach a na Amalfskom pobreží alebo v Sorrente. Všetko je možné, ak poznáte realitu daného miesta
@mircalla Je možné, že bývam v severnom Taliansku, na juh cestujem rýchlym a drahým vlakom, apartmán stojí 35 eur na osobu a noc, raňajky v kaviarni 3, večera v reštaurácii s priateľmi 12, pizza donesená domov 5, cesta autobusom do krásneho mesta pri mori 3 eurá tam a späť. Mám vysnívanú dovolenku, pretože každý by chcel byť v Pompejach a na Amalfskom pobreží alebo v Sorrente. Všetko je možné, ak poznáte realitu daného miesta
@albertto Ja som bola v Taliansku asi 10 krat a dost poznam realitu. Ale teda poprosim tip, kde sa chodis naranajkovat za 3 eura, fakt ma to zaujima

Horská chata, čistý potok, žiadny človek okolo, iba jelene, medvede a vlci, na to ešte aby mi všetci dali svätý pokoj a na na dovolenku snov nepotrebujem ani 100 eur.
@maja249 To by som brala....Nejaky last minute za 500 eur asi nebude ziadna kvalita