icon

Dovolenka snov za 500 EUR

30. jún 2025

Dovolenka snov za 500 eur – kam by si šiel/šla?

Strana
z2
nyusika
30. jún 2025

na vikend do wellnes hotela Kaskady 😀 😀
ale nieco by som este musela k tym 500 euram dolozit - jedna osoba

gypsomilka
30. jún 2025

Premyslam a neviem si vybrat 😂

tundra
30. jún 2025

Nechýba tam jedna nula?

guudy
30. jún 2025
@tundra

Nechýba tam jedna nula?

@tundra alebo 2 nuly😂

mamina7070
30. jún 2025

niekam na wellnes na vikend

221girl
30. jún 2025

každá dovolenka vie byť dovolenka snov 🙂 stačí, keď je človek tak nastavený

ha_ha
30. jún 2025

Buď dovolenka snov, alebo dovolenka za 500€. Dokopy to veľmi nejde.

nyusika
30. jún 2025
@ha_ha

Buď dovolenka snov, alebo dovolenka za 500€. Dokopy to veľmi nejde.

@ha_ha ale pre niekoho je aj kombinacia dovolenka snov za 500 realna.

ludia maju rozne ovakavania a predstavy.
mozno pojde niekto do Crikvenice, najde si lacny aparrman pol kilometra od mora... a budu tam jest jedlo prinesene z domu - ale budu spolu pri mori a bude sa im to pacit.

mne by sa to nepacilo - preto tam nepojdem, ale im ano a preto pojdu 🙂

ha_ha
30. jún 2025
@nyusika

@ha_ha ale pre niekoho je aj kombinacia dovolenka snov za 500 realna.

ludia maju rozne ovakavania a predstavy.
mozno pojde niekto do Crikvenice, najde si lacny aparrman pol kilometra od mora... a budu tam jest jedlo prinesene z domu - ale budu spolu pri mori a bude sa im to pacit.

mne by sa to nepacilo - preto tam nepojdem, ale im ano a preto pojdu 🙂

@nyusika Jasné, že niekto môže byť spokojný aj v lacnom apartmáne ďaleko od mora a s vlastnou stravou, lebo tam bude s rodinou, alebo celkovo s dobrou spoločnosťou a môže to byť skvelá dovolenka. Ale dovolenkou snov (akože v zmysle, že presne o tomto niekto sníva) by som to nenazvala.

nyusika
30. jún 2025
@ha_ha

@nyusika Jasné, že niekto môže byť spokojný aj v lacnom apartmáne ďaleko od mora a s vlastnou stravou, lebo tam bude s rodinou, alebo celkovo s dobrou spoločnosťou a môže to byť skvelá dovolenka. Ale dovolenkou snov (akože v zmysle, že presne o tomto niekto sníva) by som to nenazvala.

@ha_ha ty nie - oni ano 🙂

pre niekoho je dovolenka snov pathviezdickovy all inclusice rezort v Turecku/na Cypre/Dubai/Oman...pre mne je toto nocna mora
to uz fakt radsej ten lacny apartman v chorvatsku 😀 😀
OK, nie az tak lacny...a nie 300-500 metrov od mora 😀
ale chapeme sa, ze ?

ha_ha
30. jún 2025
@nyusika

@ha_ha ty nie - oni ano 🙂

pre niekoho je dovolenka snov pathviezdickovy all inclusice rezort v Turecku/na Cypre/Dubai/Oman...pre mne je toto nocna mora
to uz fakt radsej ten lacny apartman v chorvatsku 😀 😀
OK, nie az tak lacny...a nie 300-500 metrov od mora 😀
ale chapeme sa, ze ?

@nyusika Jasné, ja len, že to, čo si opísala (lacný apartmán, ďaleko k moru, vlastná strava, čiže varenie, riady...) je skôr nočná mora, než sen. 😝

nyusika
30. jún 2025
@ha_ha

@nyusika Jasné, ja len, že to, čo si opísala (lacný apartmán, ďaleko k moru, vlastná strava, čiže varenie, riady...) je skôr nočná mora, než sen. 😝

@ha_ha vidis...a pre mne je nocna mora all inclusive 😀

ha_ha
30. jún 2025
@nyusika

@ha_ha vidis...a pre mne je nocna mora all inclusive 😀

@nyusika Našťastie sú aj iné možnosti. Variť si v kuchynke v lacnom apartmáne, či mať AI v rezorte v Turecku sú pre mňa obe nočné mory. 😀

vikusjk
30. jún 2025

U mna taka neexistuje, aby som to mohla volat dovolenka snov, musela by tam byt este jedna nula a to by musel byt rozpocet na osobu 🙈

deti95060810
30. jún 2025

1. ak by som bývala v paneláku tak na nejakú chatu na SK - kľudne blízko lesa, alebo vodnej nádrže, kúpaliska... nevadilo by mi ani varenie. pre mňa je dôležitá atmosféra + spoločnosť s ktorou som...

2. keďže bývam v dome, ostala by som doma a 500e investovala do zariadenia - napr. stoličky do jedálne, nový koberec, výmena spotrebiča, ....

3. sami s manželom - bez detí, na výlet do Viedne... jeden, max. 2 dni.

221girl
30. jún 2025
@ha_ha

@ha_ha ja som vyrastala v rodine bez peňazí. Na dovolenku pri mori autobusom, kde nám mamina varila sme si odkladali celá rodina peniažky, ktoré sme dostávali na sviatky niekoľko rokov. Bolo to v podstate pár rokov dozadu, nie desaťročia... Každý deň sme si ako deti mohli vybrať len jednu vec čo chceme...ci zmrzlinu, či kukuricu, či gyros alebo sprostú coca colu. Bola to tá najkrajšia dovolenka v mojom živote. Tá najlepšia zmrzlina v živote. Nevieš si predstaviť ten pocit, keď sme prvýkrát uvideli z autobusu more ktoré sme si ani nedokázali predstaviť. Ty, tvoje deti a dokonca ani ja sama nedokážeme už nikdy prežiť "dovolenku snov" ktorá mi prinesie takú neskutočnú radosť akú som zažila ja vtedy. Tá dovolenka nestála ani 500€ na osobu a prečnila všetko čo som odvtedy zažila v živote, kedy mám peniaze prakticky na čokoľvek čo si zmyslím

221girl
30. jún 2025
@ha_ha

@nyusika Našťastie sú aj iné možnosti. Variť si v kuchynke v lacnom apartmáne, či mať AI v rezorte v Turecku sú pre mňa obe nočné mory. 😀

@ha_ha a tým som chcela len povedať, že v dnešnej dobe veľa ľuďom chýba pokora a súcit... Skrz tohto som nesmierne rada, že moje detstvo nebolo ľahké...a autorovi článku, len toľko, že ak chces ísť k moru a chýbajú ti skúsenosti, kľudne mi napíš súkromnú správu. Môžem ti s výberom skúsiť pomôcť.

ha_ha
30. jún 2025
@221girl

@ha_ha ja som vyrastala v rodine bez peňazí. Na dovolenku pri mori autobusom, kde nám mamina varila sme si odkladali celá rodina peniažky, ktoré sme dostávali na sviatky niekoľko rokov. Bolo to v podstate pár rokov dozadu, nie desaťročia... Každý deň sme si ako deti mohli vybrať len jednu vec čo chceme...ci zmrzlinu, či kukuricu, či gyros alebo sprostú coca colu. Bola to tá najkrajšia dovolenka v mojom živote. Tá najlepšia zmrzlina v živote. Nevieš si predstaviť ten pocit, keď sme prvýkrát uvideli z autobusu more ktoré sme si ani nedokázali predstaviť. Ty, tvoje deti a dokonca ani ja sama nedokážeme už nikdy prežiť "dovolenku snov" ktorá mi prinesie takú neskutočnú radosť akú som zažila ja vtedy. Tá dovolenka nestála ani 500€ na osobu a prečnila všetko čo som odvtedy zažila v živote, kedy mám peniaze prakticky na čokoľvek čo si zmyslím

@221girl Ja netvrdím, že si človek takú dovolenku nemôže užiť. Len, že to nie je dovolenka snov. Určite by si aj ako dieťa bola šťastnejšia, keby si si mohla napríklad kúpiť viac, než jednu zmrzlinu/kukuricu/colu... denne. Alebo keby ste namiesto trmácania sa autobusom mali zážitok z letu lietadlom. Otázka bola na dovolenku snov, čiže akú najideálnejšiu máme vysnívanú. Nie, akú najkrajšiu sme prežili.

nyusika
30. jún 2025
@ha_ha

@221girl Ja netvrdím, že si človek takú dovolenku nemôže užiť. Len, že to nie je dovolenka snov. Určite by si aj ako dieťa bola šťastnejšia, keby si si mohla napríklad kúpiť viac, než jednu zmrzlinu/kukuricu/colu... denne. Alebo keby ste namiesto trmácania sa autobusom mali zážitok z letu lietadlom. Otázka bola na dovolenku snov, čiže akú najideálnejšiu máme vysnívanú. Nie, akú najkrajšiu sme prežili.

@ha_ha ale svet sa netoci okolo teba a toho, co si ty myslis, ze sa ma inym ludom pacit.
pre niekoho to je dovolenka snov.
comu nerozumies ??

natalka13
30. jún 2025

neviem vi snov moj terajsi vyzaduje viac ako 500€, za 500€ by som sla hocikam v EU kde by boli prave lacne ketenky - milano, bologna, malaga barcelona....

221girl
30. jún 2025
@ha_ha

@ha_ha pre autora je to dovolenka snov, lebo možno nič podobné nikdy nezažil. A možno ani nezažije.
Ver, že by som nebola šťastnejšia...pretože by som výmýšlala a brala tieto veci ako samozrejmosti

ha_ha
30. jún 2025
@nyusika

@ha_ha ale svet sa netoci okolo teba a toho, co si ty myslis, ze sa ma inym ludom pacit.
pre niekoho to je dovolenka snov.
comu nerozumies ??

@nyusika A čomu nerozumieš ty, že otázka je o dovolenke snov, kam by človek išiel, keby si mohol vybrať. ja netvrdím, že čo sa páči mne, sa musí každému. Ale keď si môžem vybrať, tak si neviem predstaviť, že niekto si úmyselne vyberie horšiu možnosť, keď si môže vybrať lepšiu. Celá táto diskusia a obracia smerom, akú super dovolenku niekto zažil z kategórie "nie ideálnych", pričom sme úplne odbočili od pôvodnej otázky.

nyusika
30. jún 2025
@ha_ha

@nyusika A čomu nerozumieš ty, že otázka je o dovolenke snov, kam by človek išiel, keby si mohol vybrať. ja netvrdím, že čo sa páči mne, sa musí každému. Ale keď si môžem vybrať, tak si neviem predstaviť, že niekto si úmyselne vyberie horšiu možnosť, keď si môže vybrať lepšiu. Celá táto diskusia a obracia smerom, akú super dovolenku niekto zažil z kategórie "nie ideálnych", pričom sme úplne odbočili od pôvodnej otázky.

@ha_ha nie idealnych ore teba...opat si dovolim doplnit

ha_ha
30. jún 2025
@nyusika

@ha_ha nie idealnych ore teba...opat si dovolim doplnit

@nyusika Dobre.

sparrows
30. jún 2025

Ja som išla za túto sumu minulý rok do Grécka – all inclusive. Odporúčam každému😀😀

Ale samozrejme, dovolenka mojich snov by bola o dosť drahšia.😂😂 ale Grécko je nádherné miesto za ani nie veľký peniaz.

luciq1
30. jún 2025

Do 500€ ak chceš more ultra Last minute sledovať niečo by sa malo nájsť Turecko,Egypt,Bulharsko..

mk1111111111
30. jún 2025

Ak sa vies rychlo zbalit a nie si viazana, tak su take last minute, dokonca all, ze dovi dopo, ci uz egypt, grecko, albansko a pod.

mircalla
30. jún 2025

500 eur? Nikam za tie peniaze
To snov mozes rovno vynechat

maja249
30. jún 2025

Horská chata, čistý potok, žiadny človek okolo, iba jelene, medvede a vlci, na to ešte aby mi všetci dali svätý pokoj a na na dovolenku snov nepotrebujem ani 100 eur.

Strana
z2