Dovolenka Turecko 2016
Ahojte plánujete dovolenku pri mori ? Rozmýšlali ste nad Tureckom ? Cestovky majú dovolenky za dobré ceny len na druhej strane čo sa tam stalo minulý rok a migranti ... aký máte na to názor?
@roskovaevka no ten Manavgat s tebou urcite nezdielam.Ceny prehnane a absolutne neochotni zjednavat.Hned sa urazene otocili a nebavili sa s nami.Naopak v nakupnej zone za hotelom boli sice ceny pevne,no nozsie,nez v Manavgate boli ochotni dat dolu.Tento rok sa chystame do Turecka zasa no do Manavgatu urcite nepojdem.Strata casu
@fireman666 krásnu dovolenku😎
@katarinka289 tento rok je nejako vsetko ine v turecku. Manavgat tiez som nebola nadsena ale side teda cast kumkoy , evrenseki promenady ako stvorene na nskupovanie a ceny viac ako dobre...
@martulik6 ďakujem🙂
@fireman666 zo Sidelya club ste v Side + - do 20 min. Je to okolo 13 km od vás. Odporúčam aj prípadne taxi,my sme boli tak,síce za 15 euro/ 3 osoby,ale bývame
ďalej od Side ako vy. A výhoda,že nás zaviezol priamo pred pamiatky,nielen na stanicu dolmušov a odtiaľ musíš ísť ešte peši. Ak budete chcieť,tak vás aj počká a zoberie vás domov.
@macusikzv pluska.skdnes o 8-30 rano nazov clanku
Horor v populárnom tureckom rezorte: Útočník sa zákradal popri plážových diskotékach, potom spustil streľbu!
@05ada ,
@katarinka289, info od vás som nepochopila. Prosím o vysvetlenie, nakoľko táto informácia rezonuje celý deň vo všetkych masmédiách.
@baumka dakujem.my budeme 5 tak uvidíme.ale aspoň raz by som sa chcel do side ísť pozrieť.len dúfam.ze sa dovtedy niečo zase neudeje.lebo pôjdem tam aspoň ja trocha s obavami
@fireman666 to nie je problem ze ste 5 , taxiky su vacsinou vsetky 7 miestne
@novana ja som zasa nepochopila, co ty nechapes 😀
@katarinka289 no neviem, každý má asi inú skúsenosť...ja mám dobrú aj s zjednavanim aj s dobrými vecami a topánkami... Možno sme neboli na tom istom mieste...ten megabazar bol iba v štvrtok a v pondelok, tam ste boli?
@roskovaevka ano tam
@mischel123 Ja som bola v Side, nič moc, len zrúcaniny a predražené obchody, kde ťa ťahajú dnu, ak prejavíš najmenší záujem. Jeden deň z dovolenky fuč, túlali sme sa horúčavou a čakali na odchod lode. Strava na bárke nestala za nič. Nikdy viac ☹
pekny den,mate niekto skusenosti s orex travel? cital som na nu recenzie a teda moc pozitivnych nebolo.
@oli18 my sme isli do Side sami dolmushom.Poprechadzali sme sa, pofotili zrucaniny,dali sme kavu a isli sme dolmushom zasa spat.Boli sme tam len doobeda. Mne sa Side pacilo. Chceli sme ist aj do muzea, no nebrali Eura ani karty, tak sme nesli...a skoda, zee sme si nezobrali plavky.Je tam pekna plaz
@fireman666 ja som bola cez nich 3x,zatial vsetko ok
Ahojte baby, boli ste niektorá aj toto leto na dovolenke v Turecku? Ako to tam je? Netreba sa tam báť vycestovať?
@nikanu Traja znamy uz tento rok boli a vsetko ok. My ideme 1.9. z BA. Este niekto tento termin?
Ahojte, rezervovali sme si cez inviu zajazd do Tur, delphin palace, ale po zaplateni sumy (dost vysokej) mi volali, ze cesta spat z Antalye do BA je s medzipristatim v izmire, tvrdia, ze by to malo byt 30 min, ale neviem.... Bol niekto takto? Je to relat. OK? Ci to zrusim, neviem....
@nikanu teraz sme sa vratili a bat sa nie je coho 🙂 su to len medialne bu bu bu
@nikalentilka kde ste boli , v ktorom hoteli?
@lauraa club asteria belek
@evulienkaslx invia pocas sezony je jedna velka katastrofa
brigadnici co nevedia co robit ....
nam tak minuly rok /7 ludi, cca 7000eur/ 4 dni pred odletom povedali ze jeden nema letenku a jeden pristelku ....
skoncilo to takmer zalobou na sude, ale kedze sa zlakli medializacie, mohli sme si vybrat aky chceme hotel a kde chceme 😇
rozhodne by som s prestupom neletela ked ste si zaplatili priamy let a mate to v zmluve
ziadajte kompenzaciu /iny termin ktory vyhovuje VAM, hotel ktory si vyberiete ak nebude volny ten vas/
btw: v delphin palace sme boli tento rok, je to jeden z NAJ v lare, ja by som ziadala asi delphin imperial /hned vedla/ ako nahradu :D ono teraz su vypredane, asi nebude moc z coho vyberat, ale ked nie ste 7mi ako mi je to ok
a to zrusenie tiez nie je uplne clear, pretoze kuk zmluvne podmienky, peniaze vratia do 90 dni myslim, moj muz nebol ochotny neist na dovolenku, a niekomu 3 mesiace poziciavat NASE peniaze, tak preto sme urobili velky "cirkus" a zrazu vsetko slo

@05ada kde ste to pocula?nikde o tom nepisu