Dovolenka Turecko 2016
Ahojte plánujete dovolenku pri mori ? Rozmýšlali ste nad Tureckom ? Cestovky majú dovolenky za dobré ceny len na druhej strane čo sa tam stalo minulý rok a migranti ... aký máte na to názor?
@danula2 no, oni nas upozornili, ked sme zaplatili a podpisali zmluvu, ale kartago im zmluvu vratilo, ze tam nie je uvedeny ten spiatocny let s medzipristatim, takze si mame rozmysliet, ci chceme vratit peniaze alebo podpiseme novu zmluvu.
na nas termin nie je velmi z coho vyberat aj do imperial sa leti s medzipristatim, potom je tam uz len titanic a delphin sa mi zda lepsi. v Invii tvrdili, ze v pohode zrusia nasu zmluvu a vratia peniaze, ale nijak inak nas kompenzovat nechcu.
Asi to nechame tak, je to celkom dobra cena, presne nas termin a Delphin Palace bola nasa prva volba.
Dakujem
@evulienkaslx a aka je cena?
@evulienkaslx nerozumiem dovodu riesit zajazd cez agenturu. Staci par minut navyse a clovek sa vie dostat na kancelariu. Medzipristatie pri lete do blizkeho Turecka? Viem ze kupovat napr. dom cez realitku je normalne, no vzdy vyhodnejsie je spojenie s majitelom. Koniec koncov uz samotna cestovna kancelaria je ako realitny makler, kedze cestovka komunikuje s hotelom, nie priamo vy. Ale aby som do tejto retaze pustila este dalsieho obchodnika ? preco ? 🙂 Invia moze mat ceny dokonca vyssie ako CK kedze "len" dalej predava uz existujuce produkt inej" firmy". Je to kazdeho volba, rozumiem ze niekto ma dovod preco tak ucinil. Kedze vieme, ze akykolvek maly zadrhel dokaze narusit pokojny pobyt, Ja by som odporucila len nakup cez overenu CK s dobrymi recenziami. Vzdy ale plati, ze Neočakavane okolnosti dokazu pokazit akykolvek nas vyber 🙂
@lolo919 invia ma presne rovnake ceny ako original CK. riesila by som to cez orig,. CK, ale mi prave vyskocil inzerat na tento hotel cez nich a nevedela som to inde najst. Ale prave mi volali z invie, ze bohuzial, nas hotel je plne rezervovany a rezervacia nam pada, nastvana som, uz nikdy invia a vracaju nam peniaze. idem hladat ine nieco cez inu CK...
@evulienkaslx vidím,že bývate v Malackách,nechcete ísť radšej z Viedne? TAm určite sa nájde hotel,ktorý chceš a k tomu aj priamy let. Možno Invia už nemá kapacity,ale Nemci určite . A nemusíš nijako špeciálne vedieť po nemecky,na letisku pracujú aj SLováci,aj sú tam turisti od nás. A ak vieš základy anj,tak to bude ok. V hoteli podľa mňa tiež slovenského delegáta nejako špeciálne nepotrebuješ.
@evulienkaslx :/ to je relany priklad. cestovka to "Vase" miesto asi nepustila invii pre vás ale svojmu klientovi ktory kupil tento termin asi drahsie...skoda slov.
@baumka jazyky ovladam, o to nejde, len nam je s dietatom lepsie ist do BA , co mam pol hodku, ale zadala som CK aj tuto moznost, Vieden, hladame dalej, verim, za daco vyberieme, len hento bola dobra ponuka, co nam vo vsetkom vyhovovala, az na ten zaver, ako to invia spackala....
@evulienkaslx ach jaj, presne nas scenar z minuleho roka
aj vam povedali dokedy vam vratia peniaze? lebo to naozaj nemusi byt ihned
my odvtedy vsade chodime nemeckou alebo rakuskou cestovkou a tam sa vam toto nemoze stat
invia v sezone je ruska ruleta kedy aj zbalena v den zajazdu este nemusite odletiet a mozete mat aj 20 zmluv, nic to nepomoze
skoda toho delphinu, je to fakt paradny hotel
@danula2 je to skoda, ale vraj je uplne uz vybookovany, mali by vratis do 7 dni peniaze
pripadne, dievcata, poradte dake fajnove hotely Lara , Side, Grecko, Cyprus, ale vela toho momentalne nie je
@evulienkaslx ahoj... ak nemas nejaky velmi nizky strop - odporucam hotel Voyage - u nas max. spokojnost - je to ale belek - cize plaz nie cisto pieskova - pri vstupe do more su trosku kamienky - ale fakt len asi 3 metre...hotel ale super - rakuske cestovky ho maju v ponuke... detto susesi a ela quality su fajn... a ak chces top tak hned vedla voyage je maxx royal - tam ale sluzby napr. nie su tak top ako voyage, zato ubytovanie luxusnejsie... jedlo asi na rovnakej velmi vysokej urovni... vela a la carte restauracii...
@evulienkaslx hotel Baia Lara v Lare,boli sme tam tento rok,velka spokojnost. Rok predtym v Titanicu,ah ten bol fajn.
@mirka2405 v Baia sme boli minuly rok a nepacilo sa nam, chybali detske smyklavky , moja mala 3 roky, miniclub nestal za vela, ani ihrisko nemali bohvie ake, jedlo a izby zas boli velmi dobre, rozmyslala som nad tym Titanicom, ale s Delphinmi teraz tazko porovnavam...
@evulienkaslx ten imperial nie je volny? co alhambra v side?
@mirka2405mirka prosim ta ake je more v Titanic resort,je pozvolne,nie je pri kraji hlboke?diky
Ahojte. Neboli ste nahodou niektora v Side hotel Can Garden beach?
@danula2 imperial iba z viedne o den ci dva kratsie za rovnake peniaze
royal alhambra myslis?
@evulienkaslx Titanic má aj pirátsku loď so šmykľavkami pre deti, je tam toho viac pre ne, strava pre nás trošku horšia v porovnaní s Baiou L., ale každému vyhovuje niečo iné.
asi tak 2-3 m, ani potom nie je tak hlboké, že nedočiahneš na dno, len to nie je taký dlhý pozvoľný prístup ako Side, v Lare je taká pláž všade, ale zase more je čistejšie.
ok,diky
@evulienkaslx a co je este volne na vas termin?
@danula2 na tripadvisore ma negativne recenzie, tak neviem
Babule letite niektora 12 augusta do Turecka o 17:30 🙂
@lauraa lara: titanic, side : royal dragon, blue waters club - z ba
z viedne: su volne aj delphiny, ale za dost vyssiu cenu oprtoi vzssie uved. hotelom a tym, co sme mali za ten delphin palace, resp. cena rovnaka, ale o
dni kratsie, lebo su uz horsie lety, kedy stracame dni (leti sa v noci tam a rano spat), ale celkom ok tam vychadza royal wings v lare
este mi nukaju alby v side, ale tie ma neoslovili
@evulienkaslx inak my sme boli este v papillon zeugma - ale teda ten je trosku menej luxusny ako tie co som ti menovala vyssie plus v kumkoy beach a spa - ale to uz tak davnejsie - teraz som uz citala na tripadvisore ze tie sluzby sa zial zhorsili...
@dai tieto mi tiez ponukali, ale neoslovili ma vzhadom cost- benefit pomer alebo ako by som to nazvala 🙂 tie vyssie boli uz obsadene alebo strasne vysoka suma uz, vdaka

@evulienkaslx preklep ako MY samozrejme :D