icon

Dovolenka v Chorvátsku

dievcacitajucelist
18. máj 2023

Dobrý deň,
Mám prosbu.
Po dlhej dobe ideme na dovolenku k moru.
Dvaja dospeláci a dve deti. Od dovolenkovej destinácie očakávame oddych (piesočnatá pláž), zábavu pre decká (12,3,) , cenovo dostupné reštaurácie a pod.
Finančne bolo by super ak by to bolo "výhodné" 😊🙂

Viete mi niečo poradiť?
Ďakujem😊

zuzinabila
18. máj 2023

@dievcacitajucelist skus pohladat starsie diskusie. ale podla mojich skusenosti v maji uz tie vyhodne ponuky sa nadobro obsadene. ja som zvykla hladat december/januar posledne roky a uz to bolo ltt s obsadenostou

sedem
18. máj 2023

Treba si určiť oblasť, ako ďaleko ste ochotní cestovať, či chcete ísť do apartmánu alebo radšej hotel so stravou a potom hľadať...cenovo výhodné je relatívny pojem, neuviedla si, ako dlho plánujete byť pri mori, aký máte rozpočet, či si budete variť, alebo sa stravovať v reštauráciách...vseobecne, ceny v Chorvátsku budú tento rok vyššie, vidno to aj na cenách za ubytovanie, ktoré išli dosť hore oproti predošlým rokom, každopádne na MK je dosť starších diskusii, aj skupina o Chorvátsku, tak treba popozerať, čo by vám vyhovovalo...

lilianka28
18. máj 2023

@dievcacitajucelist tu je skupina na MK:
https://www.modrykonik.sk/group/6154/

Ale dosť neskoro hľadáš. To už bude o komromisoch.

lilyianka
18. máj 2023

@dievcacitajucelist len na porovnanie. Minulý rok sa mi podarilo v júni nájsť ubytko v HR na august,boli sme 4 dní,viac sa nám nedalo. Hotel pri plazi, raňajky v cene. Len za toto išla suma 650€.
Len tak zo zvedavosti som prednedávnom hľadala niečo podobné a už skoro všetko obsadené. Ponuky co som nasla pri rovnakých nárokoch ako minulý rok (hotel pri pláži a ranajky),cena od 1300€. Ešte som zabudla dodať,že sme boli 2 dospelí a vtedy 2r dieťa.
Dovolenku som si poriesila tento rok inak.

zuzinabila
19. máj 2023

@dievcacitajucelist teda v decembri/januari som hladala na leto,chápeme sa🙂

vvveronikaaa
20. máj 2023

My sme boli pred dvoma rokmi 2 dospelý a 1 dieťa. Ubxtko od po-so . Apartmán, blízko pláže bez stravy a vyšlo nás to 490€. Boli sme v polovicu augusta. Tento rok ideme znova tak isto, polovica augusta, blízko pláže, apartmán, bez stravy, polovica augusta. iná destinácia a ubytko nás vyšlo 530€. Dodám že ubytko sme si rezervovali v apríli tento rok, pred dvoma rokmi, týždeň predtým, ako sme mali cestovať

mamina7070
20. máj 2023

neskoro riesis a teda otazka aky je tvojnlimit chorvatsko a este s tvojimi pozidavkami nie je lacna zalezitost

dievcacitajucelist
autor
20. máj 2023

@vvveronikaaa Ďakujem za odpoveď 🙂 my chceme tiež ubytko bez stravy...a v rovnakej cene by bolo super. Dopravili by sme sa autom, aby sme mohli aj niečo vidieť a nielen pri mori ležať 🙂 v akej lokalite máte teraz ubytko zarezervovane?

dievcacitajucelist
autor
20. máj 2023

Ďakujem všetkým za odpovede 🙂 áno, asi trošku s oneskorením, ale hádam niečo ešte za rozumnú cenu nájdeme 🙂

slniecko5
Autor odpoveď zmazal
slniecko5
20. máj 2023

Choď to tej skupiny, čo ti tu písali, videla som tam aj tipy na voľné apartmány.

vvveronikaaa
20. máj 2023

@dievcacitajucelist teraz ideme trogir. Predtým sme boli Nin

mamina7070
20. máj 2023

problem je piesok a zabava pre deti lebo pieskovych plazi je malo 😉
napr aminis mejestral novigrad by cca splnal len teda otazka je cena aku ocakavas

mamina7070
20. máj 2023

tento (moj muz tam mava z roboty teambuildingy) https://www.aminess.com/en/aminess-maestral-hotel

mamina7070
20. máj 2023

tento tyzden ide zasa sem mozem ti potom napisat ako tam bolo https://www.amadriapark.com/hr/

dievcacitajucelist
autor
20. máj 2023

@mamina7070 Ďakujem 😊 to by bolo super 🙂 inak teambuilding v Chorvátsku???? Paraaaada a my z FA len na bowling chodím....dám šéfovi tip 😁😁😁

dievcacitajucelist
autor
20. máj 2023

@vvveronikaaa Idem kuknúť 🙂

ketaketa1
27. dec 2023

Odporúčam v Makarskej vilu, dá sa prenajať celá pre max 10 osob, krásna priestranná, prenajíma to Slovenka z Bratislavy, predtým prenajímala v Brele apartmány. Ale Makarska úplne super. Veľký pozemok, vila obrovská...

macilaci
27. dec 2023

@ketaketa1 ahoj. Vieš mi dať prosím kontakt. Ďakujem

alezia
30. dec 2023

@mamina7070 Ahoj, boli ste tu aj s detmi?

ketaketa1
27. jan 2024

@macilaci jasné kontakt je pani Renáta telefon 0905 610 613 kludne volaj

macilaci
27. jan 2024

@ketaketa1 ďakujem.