Dovolenka v Dubaji
Maminky, chcela by som ísť na dovču do Dubaja, viete mi poradiť, kam ísť, kam neísť, či skôr hotel v meste, alebo pri pláži. Či ísť cez cestovku, alebo si len kúpiť letenku a zaplatiť izbu. Alebo aká lokalita je dobrá a cenovo prístupná. Budem Vám vďačná za každú radu. 😉
Problémy sa takto sa to píše, pravopis na zaplakanie😂
😂 😂 😂

Nikto sa píše😂
@matamisi je tam vela nakupnych centier, ja zvyknem v januari chodit (vtedy je shoping maraton az 70% zlavy).. Na take ze HM, Mango a jemu podobne sa zlavy az tak nevztahuju - teda su, ale ziaden extrem, skor sa zlavy oplatia pri tych drahsich znackach (DKNY, Calvin Klein, Michael Kors, Versace, atd... a im podobnych)..
vraj aj v juni byvaju, nebola som, nemozem potvrdit..
s Wizz je to hruza, radsej si priplatte, lebo su sialeni :D .. cista hungaria
My sme boli a bolo super. Ani nie na veci ale len tak na oddych 🙂
Ja zase radsej sledujem akcie, kde je dieta zadara... Vtedy to vyjde rovnako.. napr. Qatar 345€ dospely, dieta 0€, 2x jedlo, multimedia, wifi, 30kg na hlavu..atd.. mam dost nalietane, viem porovnat a kuk, co je dobra cena 🙂.. kazdopadne skvelu dovcu!!
@sasena033 sami ist sa nemusite bat, je to relativne bezpecna krajina.. len treba pozerat, aby sa to oplatilo vyskladat (hotel+letenka).. Neviem ako sami (ci ty+dieta, alebo ty s muzom), podla toho treba pozerat.. ak vam ide o nizku cenu aj za cenu diskomfortu, treba pozerat Wizzair z Budapesti, FlyNiki z Viedne, FlyDubai z Bratislavy .. FlyDubai mava opakovane akcie, rovnako Wizz (treba sledovat).. Ak uz pohodlie, komfort -Emirates (je drahsi, ale neporovnatelne sluzby oproti nizkonakladovkam).. Emirates z Budapesti byva o kusok lacnejsi ako z Viedne, aj to treba pozerat... Hotelov je plno, 3* mavaju ok sluzby, nie je to Egypt ani Turecko, ze je nutnych 5*.. ;)
@sasena033 Lepšie je Emirates.
@oliverceky to je mi jasné ale 400 na osobu nedám 😑
@sasena033 my vsetko len na vlastnu pät. Vyskladame si let a hotel. Let pozerame google vyhladavac a potom porovnavame priamo na ebke spolocnosti. Hotel booking.com.
Emiratov sa bat nemusis. Tam je pohodickaaaa. My sme casto v Emiratoch aj na Short trip, 3-4 dni (nemame to daleko). Hotel nebude problem, u vas tu cenu zdvihne len let, z Europy je to smaozrejme nezanedbatelna polozka. Ale s tym musis jednoducho ratat.
@chiara_elle
ahoj, napr. pocas letnych prazdnin na 7 dni s odletom z Viedne a All Inclusive je Rhodos od 400€ na osobu. Vsetko zalezi od ocakavani a poziadaviek 🙂
@sasena033 Teraz mas akciu z Budapesti za 137 - mas tam kopec volnych terminov.
https://www.pelikan.sk/akciove-letenky/AT:BKK-K...
+ hotel Citymax Hotel Bur Dubai
od 33E na noc
https://www.booking.com/hotel/ae/citymax-bur-du...
mas tam free transport do obchodov a na plaz.
cez CK by Ta to vyslo o dost drahsie, posud sama:
https://hotel.invia.sk/spojene-arabske-emiraty/...
Podla toho,co od dovolenky ocakavas 🙂
Ci chces lezat na plazi a na 1 den ist pozriet atrakcie alebo chces uplne poznavacku 🙂
My sme boli v RAK a mali sme AI.Na 1 den sme boli v Dubaji.
Ale to sme chceli my 🙂
@sasena033 tazko povedat, flyDubai opakovane dava akcie, ak vas cas netlaci a nie ste viazani na fix termin, pockala by som si... Optimum mozno 2-5mes, ale je to velmi individualne.. ak vam je vela, tak WiZz z Budapesti by mohlo byt to prave orechove pre Vas (lacne letenky, bez jedla a vody a urcity diskomfort -treba ratat s tym 5,5h letu).. spominany hotel Citimax bur Dubai mozem odporucit aj ja.. shuttle busy zadara na plaz Al mamzar (1€ vstupne tusim), takisto aj do Dubai mall a inych nakupnych centier... My len ranajky, do poobedia na plazi bez jedla vydrzime (maskrty zo supermarketu -palicky, sladke, keksiky, pecivo, syr, voda,),a o 15,00 chodia busy do nakupnych centier a tam si davame riadnu veceru v tych restikach aj 2x.. Druhy krat som volila hotel pri plazi v Sharjah (Grandhotel resort Sharjah -google kuk), bazen, plaz kvoli malej, kazdy den poobede nakupne centrum Deira + popripade metrom alebo taxi do Dubai mall (tam je spievajuca fontana, Burj khalifa) - do vecera... Tiez shuttle busom nazad do hotela.. ;)

@yanni presne mi to prislo, ze obchody take, ako mame my tu, iba drahšie ;) na nejake nakupovanie som vobec nevidela dôvod