Dovolenka v Dubaji
Maminky, chcela by som ísť na dovču do Dubaja, viete mi poradiť, kam ísť, kam neísť, či skôr hotel v meste, alebo pri pláži. Či ísť cez cestovku, alebo si len kúpiť letenku a zaplatiť izbu. Alebo aká lokalita je dobrá a cenovo prístupná. Budem Vám vďačná za každú radu. 😉
@barbie555 ak si dobre pamätam, tak to bolo tieto dve veci za tuto cenu v jednom. Ked chces s delfinmy este plavat atd., tak je to drahsie. Aquarium je tiez extra. Tam sme neboli. Boli sme len v Mall v akvarku. Inak tie akvarka su vsade rovnake. Chod do akvarka v Budapesti a mas takmer to iste 😕
@wanda123 s "vyzyvavym" oblecenim v Dubaji nie je problem. Kludne mozes mat saty na ramienka alebo bez rukavov. Ani v Malloch to nikomu nevadi. Akurat, ze je tam zima. Takze ako si napisala, na shoppingy a do restik zobrat tenky svetrik.
Jasne, ze nebudes po meste behat v bikinach, ale to nerobis ani na Sk. Ale Spagetytricka ci saty (aj nad kolena) tam nikoho netankuju.
@barbie555 ja letne veci pod kolena ci po kolena ani nemam. Akurat nejake 3/4 gate ale tie som tam nikdy nemala. Ved by som da upiekla vo vlastnej stave.
Teraz som sice mala taku dlhsiu suknu ale to len koli tomu, ze som tehu auz mit letne takmer nic nepasuje. Alebo skor pasuje ale vazeram v tom ako Mariah C. 😀 a zatial letnw nic kupovat nejdem, do europskeho leta budem ako slon 😀 ale navrch som mala bez rukavov a v pohodicke.Emiraty fakt v tomto uz su vemi liberalne.
po kolena som myslela take, v akom by ste sa napr na slovensku vybrali napr. do roboty. ziadne hotpants ako tu nosia baby v lete.
@oliverceky ahoj v Atlantise sme boli len na celodenným výlete v akvaparku😊je to obrovský hotel my radsej mensie😊ubytovani bývame na Jumeriach BEACH ...Hilton hotel & rezidence😊a akvapark v Atlantise bol úžasný velikánsky no pekne atrakcie aj pre veľkých aj malych😊aj akvária sa daju popozerať je to pekne😊
@monicka9 Vďaka za info. Čo Vás v Atlantise ešte zaujalo? Ubytovaní neplatia? Je to tam super?
@oliverceky ano ubytovaní ľudia neplatia vstup😊 akvária su peknucke deticky obzerali dlho rybičky 😊boli sme na rafting river to bola parada😊 lehatka a osušky mas zadarmo a v cene vstupenky je aj občerstvenie v jednom BEACH fast food😊 su aj mini bazeniky pre male deticky, umelé vlny, aj take väčšie tobogany co prejdes (na člne nafukovacom) vnútrom medzi žralokmi a rôznymi rybami😊. V Atlantis hoteli su aj obchody suvenirove aj drahšie znackove😊
@oliverceky atlantis je super
no uz sa inak tesim 😃😃👍
@barbie555 ahoj, áno, všade sa dá platiť kartou. my sme boli minulý rok a chystáme sa znova 😀
@tintinamartina dakujeem 😊
@barbie555 neviem kedy sa chystáš, nečítala som príspevky, ale to dlhé oblečenie je práve kvoli tomu, aby si nezhorela. nakolko dlhé nohavice su prirodzený tien pre telo.
@tintinamartina idem 2 juna ale tropy som zazila aj v karibiku takze pohoda 😊
inak do Bruj-u si zabukujte radsej vstupenku online. po prve online je lacnejsia a po druhe nemusite stat rad este aj na listok. Inak su tam rady na vsetko.
@wanda123 Prosím bližšie info pre ubytovaných v Atlantis the palm. Nič neplatia za atrakcie? Treba sa obj priamo v hoteli napr.do aquaparku alebo pozrieť si ryby? Uvítam akékoľvek dobré rady.
@tintinamartina Kde presne ste boli? Boli ste aj v Atlantis the palm? Prosím info.
bol niekto aj v delfinariu v creek park ?? pozeram ze su tam nizke ceny ale bohvie ako to tam vyzera.dakujem

my sme boli v shangri la. maju krasny wellnes, bazen, terasu, bar. proste pohoda. na plaze sme chodili radsej na sukromne. ako pisali baby, urcite si zober sveter - vnutri je dost zima. mne sa osvedcil taky ten vacsi prehadzovaci sal na plecia. je to male skladne,a este to aj dobre vyzera. na vyber oblecenia by som tiez dbala - ja by som sa tam neobliekala nejako vyzyvavo. kratke rukavy a najkratsie po kolena veci