icon

Dovolenka v júni na Malorke

ajuska111
17. apr 2017

Ahojte, som tesne pred kupou dovolenky na Malorke, v polovici juna a napadlo ma pozriet dlhodobu predpoved no a trosku ma to zaskocilo- okolo 23 stupnov. Neviem, ci tomu mam verit😕
Mate niekto skusenosti s dovolenkou na tomto ostrove a v takom case?

Dakujem za kazdu reakciu🙂

matka1984
12. apr 2019

@tyrkysova_kobyla ahoj, vďaka za info. A nevieš orientačne teplotu? ja som totál teplomil, čo sa týka mora, ale moje deti zvládnu aj chladnejšie. Ja to už dáko prežijem. Zas v sezóne tam je viac ľudí a je to drahšie.

pancake
12. apr 2019

podla mna už v júny posledný týžden musí byť teplo. len neviem aké more....

tyrkysova_kobyla
12. apr 2019

@matka1984 no neviem, to budes musiet pohladat na nete, ja som bola v polovici septembra, to uz bolo po lete teple. Len more, tym ze je velke, tak sa od zimy este do juna uplne neotepli.

tyrkysova_kobyla
12. apr 2019

@matka1984 a v septembri uz je takmer po sezone, to je tiez menej ludi 😃

amelie2017
12. apr 2019

@tyrkysova_kobyla no zalezi kde, v septembri je stale vela ludi, len uz nie rodin s 10 detmi. A v septembri sa vracaju cyklisticke campy.
Tento rok sme mali velmi teplu zimu, ale sezona nam zacina so skaredym pocasim. Ale v juni uz bude isto teplo. A teplo byva do konca oktobra.

matka1984
12. apr 2019

@tyrkysova_kobyla chápem, že v septembri po lete vyhriate, boli sme tak minulý rok v Taliansku, ale deti tým neboli nadšení, že to už bolo počas školského roku, keď dávajú v škole a na krúžkoch všetky základné info a podobne. chceli byť už s kamarátmi v škole. Tak som im dala na výber koniec šk.roku.
@amelie2017 presne ako píšeš, zima bola teplá, ale leto zatiaľ akosi neprichádza, s tým nič nenarobíme, a za normálnych okolností väčšinou sa na konci júna už asi bežne kúpu, nielen otužilci, že? 😂

amelie2017
12. apr 2019

@matka1984 jasne, minuly rok sme uz koncom maja kupali nasu a to sa narodila v decembri. Koniec juna je tu uz normalne leto. Podla mna prejde tato studensia vlna, co prisla minuly tyzden a uz bude teplo. Ako ja hovorim studena vlna, ale dovolenkari-blazno sa uz kupu.

andruska7
13. apr 2019

@matka1984 aj my planujeme malorku jun /jul a uz roky nechodime cez cestovku. Kupujeme zvlast letenku a zvlast hotel.Vyjde to o polovicu lacnejsie. Na malorkesme uz boli raz koncom augusta a bolo super. Vecer uz trosku chladnejsie ale more fantasticky vyhriate. A tie zatoky no nadhera.

matka1984
14. apr 2019

@andruska7 a co ubytko, my zvazujeme can picafort

andruska7
14. apr 2019

@matka1984 to nepoznam
Minule sme boli v callas de mallorca a bolo tam krasne, len dost male letovisko. Vecer nebolo kam moc ist. Ale buseom sme boli vedlajsom mestecku a fakt nadhera tusim Porto Cristo sa to volalo. Su tam aj Dračie jaskyne. Ked sme boli mi robili nam tam vtej jaskyni slacikovy koncert
Super zazitok. Teraz ideme do Cala d or, tak neviem ako tam bude, len viem ze je t vela krasnych pieskovych plazi v zatokach

amelie2017
14. apr 2019

@matka1984 can picafort je fajn, pekna plaz, je tam aj dost obchodov, restauracii, je kde prejst sa. Kusok od tial- sme playa de muro je nadherna plaz, odporucam navstivit- Playa de Capellanes- prva zastavka busom (zastavka sa vola camping) urcite ju nevynechajte.

matka1984
14. apr 2019

@amelie2017
@andruska7 tak letenky som už bookla... Teraz doladiť ostatné, najskôr ubytko.... Ten can picafort sme boli s manželom 15 rokov dozadu, aj recenzie sú na to fajn... Ale pri rezervacke leteniek mi ponúkli aj výhodnú cenu do calla milor ubytko Som llevant suites... Sú tam aj bazény a raňajky... Co je fajn... Ďakujem za všetky rady... Ste zlaté... Aj ostatné, čo tu zdieľajte info

simah
1. máj 2019

Ahojte žienky, idem na Mallorcu na prelome maj/jun, pozerala som pocasie a nasla som tuto konverzaciu. Asi som neurobila dobre, bojim sa ze bude zima. Ake tam mate pocasie? Dakujem

bibi21
1. máj 2019

@simah koncom júna bolo krásne teplučko..skus prečítať príspevky vyššie nad 30 určite ešte nebude.

amelie2017
1. máj 2019

@simah Velka Noc bola strasna, prsalo, fukalo, ale uz je par dni krasne a teploty zacinaju stupat. Koncom maja, zaciatkom juna sa uz bezne da kupat, ale more velmi teple necakaj. Pre info, turisti sa uz kupu.

lucik194
1. máj 2019

no mali sme v BA kamaratov z mallorky pocas velkej noci.... tu bolo krajsie ako tam, prsalo a tu bolo slniecko a teplo....
pocasie pozri aemet.es to je meteorologicka sluzba v spanielsku pozeraj tam pocasie teplotu vody a na malorke vietor a vlny.

simah
2. máj 2019

@amelie2017 Ďakujem 😊 A ako vám hlásia na ďalšie dni?
Mne bolo jasné že voda bude chladná, ale dúfam že bude aspoň teplo. Pekný deň

simah
2. máj 2019

@lucik194 Ďakujem budem pozerať 😉 Aj keď s tým už nič nenarobím. Veď to o som si aj vravela že BB aj u nás už býva v máji leto a teraz taká zima 😔

modrykonik03
2. máj 2019

@matka1984 ahojky, my cestujeme na Malorku 27.6. na 2 týždne 2dosp.+2 deti a auto požičiavame už pri letisku na celé dva týždne. Cena za auto 170€+130€ plne poistenie, autosedacku jednu budeme brat vlastnú. Druhu už nepotrebujeme. Ubytko mame jedno v oblasti Cala dOr a druhé na Playa de Muro. papa

matka1984
2. máj 2019

@modrykonik03 ahoj, napíšem ti IP

pancake
2. máj 2019

baby koľko vás stáli letenky cca? a ubytko? ďakujem

tyrkysova_kobyla
2. máj 2019

@pancake mna minuly rok letenka 70 €, ubytko 40 € na den all inclusive

pancake
2. máj 2019

@amelie2017 can picafort je fajn, pekna plaz, je tam aj dost obchodov, restauracii, je kde prejst sa. Kusok od tial- sme playa de muro je nadherna plaz, odporucam navstivit- Playa de Capellanes- prva zastavka busom (zastavka sa vola camping) urcite ju nevynechajte.

mne nejde vygoogliť tú pláž Playa de Capellanes....som si ju chcela pozrieť že kde je....

pancake
2. máj 2019

@amelie2017 zmiatlo ma to že Playa de Muro ....a kúsok odtiaľ 🙂)) hľadám niečo prekrásne v tej blízkosti, keďže idem tam. Neviem či si požičiame auto, alebo bude iba bicyklovať....tak nechcem cez celý ostrov 🙂)) niečo pekné v okoli Palma Nova hľadám.

pancake
2. máj 2019

@tyrkysova_kobyla a ubytko cez booking?

tyrkysova_kobyla
2. máj 2019

@pancake nie, priamo cez stranku hotela

lucik194
2. máj 2019

@pancake no nechcem ti brat iluzie ale v okoli palma nova moc pekne plaze nie su..... moznoze najdes v pohode ubytko ale plaze nie.....

simah
2. máj 2019

@bibi21 Ďakujem. Čítala som no ja idem už koncom mája

andruska7
2. máj 2019

Baby ubytko cez booking je drahe. Skuste travel republic alebo alpharooms.com. A letenky cez ryanair. Su celkom lacne 100 e /os. Nas vyslo 8dni all incl s letenkami 400/os. V cala d or a hotel na plazi.

matka1984
2. máj 2019

@andruska7 a hotel si bookovala dlho pred termínom odletu? Vďaka 😘