Dovolenka v júni na Malorke
Ahojte, som tesne pred kupou dovolenky na Malorke, v polovici juna a napadlo ma pozriet dlhodobu predpoved no a trosku ma to zaskocilo- okolo 23 stupnov. Neviem, ci tomu mam verit😕
Mate niekto skusenosti s dovolenkou na tomto ostrove a v takom case?
Dakujem za kazdu reakciu🙂
priamo na meteorologicky institut www.aemet.es
@amelie2017 tak sa mozme tesit a callela je pekna?
Baby, opatrnosti nikdy nie je dosť 😉 dnes sme cestovali na Formentor a presne pod Haritage tower nám nechutne sa vlámal jeden...cez predné dvere vodiča do auta, sroubovakom alebo niečim podobným tam rýpal zvrchu, nepochopiteľne....asi tak hodinu sme tam piknikovali a kochali sa krásnymi výhľadmi a popritom sme tam sledovali dvoch podozrivých, des. Odisli odtiaľ a nakoniec, keď sme si išli urobiť pár foto, tak sa nám vlámali do auta. Čiže to podozrivé auto asi odišlo, ale jeden z tých podozrivých nie🙁
Našťastie mame to plne poistné krytie (lebo auto - karoséria, je poškodené tak dúfame, že to bude ok).
Dávajte pozor🤗
@modrykonik03 ake je tam pocasie prsi neprsi chladbo teplo ?
@lucia56 v pondelok boli 2 burky, ale uz od utorka je zase krasne, cez den vyse 30 stupnov, v noci okolo 25.
@amelie2017 takze netreba brat nejake teple obleco? Dakujem za odpoved 🙂
@lucia56 vobec! Aj tricko je momentalne teple oblecko. Strasne hici su a ked prsalo bolo este vacsie dusno.
@amelie2017 ok dakujem
@lucia56 úžasne, slnečno, teplúčko, na Playa de Muro more 27 stupňov, večer tiež prijemne 🤗
@amelie2017 zdravím nejde mi napísať pre všetkých. Chcela by som sa spýtať, ktoré ste boli v Septembri 2021 na Mallorce aké ste mali počasie. Predpoveď je jedna vec, skôr ma zaujíma ci Vám pršalo. Plánujeme ísť na dovolenku okolo 30.08 -9.9. Ako nájdem letenky. Ďakujem.
@susanne08 v septembri vzdy zvykne jeden tyzden prsat. Ale az tak ku koncu.
@susanne08 v tom obdobi byva pekne, oni co sa tyka dazda maju v letom obdobi "flash floods", to ze jeden den bude prsat no a co?
vsak si pozri na aemet pocasie ake bolo minuly rok. ...... v jednej dedine mohlo prsat a druhej nie, urcite sa 90 % dni budete kupat. Ten den ked bude prsat pojdete za kulturou, vtedy to nevadi.....
na mallorce v tom obdobi je ovela dolezitejsie, aky vietor fuka, kvoli vlnam, ze na ktore pobrezie sa Ti viac oplati ist....
viem Ti napisat ze 4 roky dozadu nam tyzden v septembri ani jeden den neprsalo, k comu je ti ta odpoved? k nicomu....... moze sa stat, ze tento rok bude 3 dni prsat..... pocasie je nezavisle, na nikoho neberie ohlad.....
@amelie2017 ďakujem za rýchlu odpoveď 🙂
@lucik194 jeden deň jasné, že nevadí ak spŕchne🙂 máme pocestované dosť v karibiku nám tiež 5 minútová búrka nevadila ani na Maledivoch. dík za tip ten aemet. idem to pozrieť. našla som zatiaľ aktuálne pláže, akú majú teplotu. tak to si viem potom pozrieť na mieste. a v ktorej časti ste boli v Septembri? ja plánujem Cala dor alebo Can Picafort. možno obe uvidím možno to rozdelím na obe🙂 hlavne kvôli malému chcem aby bolo teplo a sa kúpal! skôr by som chcela cyprus, malorku mám ako zálohu. a ty prečo vždy máš problém keď sa tu baby v skupine pýtajú na "orientačné" počasie?
tak aj pre ostatných, páči sa tu je SEPTEMBER 2021: http://www.aemet.es/documentos/es/serviciosclim...
@susanne08 pobehali sme celu malorku, tym ze som tam bola uz x razy, v x roznych mesiacoch......aj v septembri sme kazdy den ked sme tam boli boli v inej casti malorky, na inej plazi, v inom mestecku, resp na vylete.....
a pocasie nemam ziaden problem, len mi dost casto leze na nervy ked stale dokolecka sa ludia pytaju ake ste mali pocasie minuly rok na dovolenke? je to otravne, a nic nehovoriace, pretoze kazdy rok vdaka klimatickym zmenam sa pocasie meni ovela rychlejsie ako v minulosti...... co platilo jeden rok druhy uz neplati.......
@reni111 tam su plaze iba v takym malych zalivoch. Za mna boli velmi, velmi male a v sezone urcite preplnene. My sme tam boli na prelome jun jul, tak to bolo v poho. Ak hladate velke plaze, tak toto isto nie.
Dievčatá, kto plánuje dovolenku na jún 2023. Bude už teplo?
@iloveme no to mate na opacnej strane, tam sme aj my boli. ale skus @amelie2017, ona tam zije, mozno poradi.
@iloveme do cala millor ide bus priamo z letiska
A42. Toto je minulorocny rozpis, na tento edte nedali, ale bude to podobne. Online listok 8,10, u vodica 13,50

@lucia56 na Malorke priserne teplo. Este aj teraz je 28 stupnov. Svokra byva 2 dediny od Callela v Malgrat a prave som s nou dovolala, tak ze maju tiez priserne teplo.