icon

Dovolenka v júni na Malorke

ajuska111
17. apr 2017

Ahojte, som tesne pred kupou dovolenky na Malorke, v polovici juna a napadlo ma pozriet dlhodobu predpoved no a trosku ma to zaskocilo- okolo 23 stupnov. Neviem, ci tomu mam verit😕
Mate niekto skusenosti s dovolenkou na tomto ostrove a v takom case?

Dakujem za kazdu reakciu🙂

amelie2017
4. júl 2019

@lucia56 na Malorke priserne teplo. Este aj teraz je 28 stupnov. Svokra byva 2 dediny od Callela v Malgrat a prave som s nou dovolala, tak ze maju tiez priserne teplo.

lucik194
5. júl 2019

priamo na meteorologicky institut www.aemet.es

lucia56
5. júl 2019

@amelie2017 tak sa mozme tesit a callela je pekna?

modrykonik03
9. júl 2019

Baby, opatrnosti nikdy nie je dosť 😉 dnes sme cestovali na Formentor a presne pod Haritage tower nám nechutne sa vlámal jeden...cez predné dvere vodiča do auta, sroubovakom alebo niečim podobným tam rýpal zvrchu, nepochopiteľne....asi tak hodinu sme tam piknikovali a kochali sa krásnymi výhľadmi a popritom sme tam sledovali dvoch podozrivých, des. Odisli odtiaľ a nakoniec, keď sme si išli urobiť pár foto, tak sa nám vlámali do auta. Čiže to podozrivé auto asi odišlo, ale jeden z tých podozrivých nie🙁
Našťastie mame to plne poistné krytie (lebo auto - karoséria, je poškodené tak dúfame, že to bude ok).
Dávajte pozor🤗

lucia56
11. júl 2019

@modrykonik03 ake je tam pocasie prsi neprsi chladbo teplo ?

amelie2017
11. júl 2019

@lucia56 v pondelok boli 2 burky, ale uz od utorka je zase krasne, cez den vyse 30 stupnov, v noci okolo 25.

lucia56
11. júl 2019

@amelie2017 takze netreba brat nejake teple obleco? Dakujem za odpoved 🙂

amelie2017
11. júl 2019

@lucia56 vobec! Aj tricko je momentalne teple oblecko. Strasne hici su a ked prsalo bolo este vacsie dusno.

lucia56
12. júl 2019

@amelie2017 ok dakujem

modrykonik03
12. júl 2019

@lucia56 úžasne, slnečno, teplúčko, na Playa de Muro more 27 stupňov, večer tiež prijemne 🤗

susanne08
8. mar 2022

@amelie2017 zdravím nejde mi napísať pre všetkých. Chcela by som sa spýtať, ktoré ste boli v Septembri 2021 na Mallorce aké ste mali počasie. Predpoveď je jedna vec, skôr ma zaujíma ci Vám pršalo. Plánujeme ísť na dovolenku okolo 30.08 -9.9. Ako nájdem letenky. Ďakujem.

amelie2017
8. mar 2022

@susanne08 v septembri vzdy zvykne jeden tyzden prsat. Ale az tak ku koncu.

lucik194
8. mar 2022

@susanne08 v tom obdobi byva pekne, oni co sa tyka dazda maju v letom obdobi "flash floods", to ze jeden den bude prsat no a co?

vsak si pozri na aemet pocasie ake bolo minuly rok. ...... v jednej dedine mohlo prsat a druhej nie, urcite sa 90 % dni budete kupat. Ten den ked bude prsat pojdete za kulturou, vtedy to nevadi.....

na mallorce v tom obdobi je ovela dolezitejsie, aky vietor fuka, kvoli vlnam, ze na ktore pobrezie sa Ti viac oplati ist....

viem Ti napisat ze 4 roky dozadu nam tyzden v septembri ani jeden den neprsalo, k comu je ti ta odpoved? k nicomu....... moze sa stat, ze tento rok bude 3 dni prsat..... pocasie je nezavisle, na nikoho neberie ohlad.....

susanne08
8. mar 2022

@amelie2017 ďakujem za rýchlu odpoveď 🙂

susanne08
8. mar 2022

@lucik194 jeden deň jasné, že nevadí ak spŕchne🙂 máme pocestované dosť v karibiku nám tiež 5 minútová búrka nevadila ani na Maledivoch. dík za tip ten aemet. idem to pozrieť. našla som zatiaľ aktuálne pláže, akú majú teplotu. tak to si viem potom pozrieť na mieste. a v ktorej časti ste boli v Septembri? ja plánujem Cala dor alebo Can Picafort. možno obe uvidím možno to rozdelím na obe🙂 hlavne kvôli malému chcem aby bolo teplo a sa kúpal! skôr by som chcela cyprus, malorku mám ako zálohu. a ty prečo vždy máš problém keď sa tu baby v skupine pýtajú na "orientačné" počasie?

susanne08
8. mar 2022

tak aj pre ostatných, páči sa tu je SEPTEMBER 2021: http://www.aemet.es/documentos/es/serviciosclim...

lucik194
8. mar 2022

@susanne08 pobehali sme celu malorku, tym ze som tam bola uz x razy, v x roznych mesiacoch......aj v septembri sme kazdy den ked sme tam boli boli v inej casti malorky, na inej plazi, v inom mestecku, resp na vylete.....

a pocasie nemam ziaden problem, len mi dost casto leze na nervy ked stale dokolecka sa ludia pytaju ake ste mali pocasie minuly rok na dovolenke? je to otravne, a nic nehovoriace, pretoze kazdy rok vdaka klimatickym zmenam sa pocasie meni ovela rychlejsie ako v minulosti...... co platilo jeden rok druhy uz neplati.......

reni111
10. aug 2022

@andruska7 ahoj, viem, možem sa opýtat ako ste boli spokojní s lokalitou Cala dOr? pláže a tak...dakujem krasne,

gabriela1531
10. aug 2022

@reni111 tam su plaze iba v takym malych zalivoch. Za mna boli velmi, velmi male a v sezone urcite preplnene. My sme tam boli na prelome jun jul, tak to bolo v poho. Ak hladate velke plaze, tak toto isto nie.

zuzliq
17. jan 2023

Dievčatá, kto plánuje dovolenku na jún 2023. Bude už teplo?

ajuska111
autor
17. jan 2023

@zuzliq urcite ano, my sme boli prelom jun jul na menorce tento rok a teploooo a voda tiez.

iloveme
15. feb 2023

@zuzliq tak ja sa pridam,ideme na malorku v strede juna do cala milor. Uz len zistit ako sa dostaneme z letiska na ubytko kedze mame vecerny prilet

lucik194
15. feb 2023

@iloveme taxik, prenajate auto

hold verejna v noci nechodi, teda posledna urcite pojde medzi 22-23:00, potom uz nie.....az rano okolo 5:00

iloveme
15. feb 2023

@lucik194 prave taxiku sme sa chceli vyhnut,jednak sme 5ti a plus ta cena predpokladam okolo 100€, mozno aj viac. Pozerala som daky shuttle bus a hodilo mi to sumu ze 50€ tak neviem,nemam s tym skusenost. A auto tiez nechceme poziciavat

iloveme
15. feb 2023

@lucik194 inak prilet mame o 20:00 ale tak ratam s meskanim. No ale co som sa docitala,ze tam autobusy chodia len s prestupmi,tak ma to odradilo🤔

ajuska111
autor
15. feb 2023

@iloveme no to mate na opacnej strane, tam sme aj my boli. ale skus @amelie2017, ona tam zije, mozno poradi.

iloveme
15. feb 2023

@ajuska111 boli ste v cala milor?

amelie2017
15. feb 2023

@iloveme do cala millor ide bus priamo z letiska
A42. Toto je minulorocny rozpis, na tento edte nedali, ale bude to podobne. Online listok 8,10, u vodica 13,50

ajuska111
autor
15. feb 2023

@iloveme ano