Dovolenka v júni na Malorke
Ahojte, som tesne pred kupou dovolenky na Malorke, v polovici juna a napadlo ma pozriet dlhodobu predpoved no a trosku ma to zaskocilo- okolo 23 stupnov. Neviem, ci tomu mam verit😕
Mate niekto skusenosti s dovolenkou na tomto ostrove a v takom case?
Dakujem za kazdu reakciu🙂
@iloveme ano, dobre to chapes. A prestupy nie su. Tento je priamo z letiska. Potom chodi este jeden, to by si musela ist do centra Palmy a tam prestupit na druhy.
Alebo potom shuttle bus, my sme vacsinou vyuzivali transunion.
ono v zime je iny grafikon ako v lete...
plus ano trva tych 60 km tolko casu, lebo nie cela cesta je po dialnici, plus zastávky....
Aj my ideme začiatkom augusta do cala millor
@amelie2017 a pozeram ze z cala milor do alcudie 3h😅
@amelie2017
@ajuska111 baby este poradte auto pozicovnu. Cez wiber mi to vychadze celkom lacno,len by sa zisli recenzie
@amelie2017
@ajuska111
@lucik194 baby este otazka. Neviete mi sem niekto supnut mapu,kde sa presne nachadza autobusova stanica? Ze ako daleko je to od letiska
@iloveme ten bus, co som ti napisala ide priamo z letiska. Autobusova stanica je na Plaza España.
@iloveme mapa
@amelie2017 jaj tak to je super, lebo si prave dohadujem auto a pani mi tvrdila ze autobusova je daleko od letiska
@amelie2017 pockat,to idem najprv busom do palmy a az potom odtial ide dalsi do cala milor? Som z toho mimo🤣
@amelie2017 aha,lebo na mapke to ide do palmy😆. Jezkovi oci my sa tam stratiiiiimeee🤣🤣🤣
@iloveme ale vsak si sa pytala na autobusovu stanicu.
Ten vus A42 ide priamo z letiska, autobusova stanica tam nie je, len zastavka
@iloveme takymto zltocervenym busom pojdete.
@amelie2017 len zato som sa pytala na stanicu,lebo som si myslela ze to je ono pri letisku,odkial pojde ten bus. Ale uz tomu rozumiem. Stanica je v palme,odtial vyraza nas bus a zastavku ma na letisku😊
@iloveme nieee 🤣🤣🤣 vas bus zacina na letisku 😀 nejde zo stanice. Su to linky priamo z letiska.
Z autobusovej stanice z centra su ine linky 😀 ale nejdem ta viac motat. Jednoducho najdete zastavku, je cca v strede parkoviska, smerom ku garazam. A tam nasadnete na A42.
@amelie2017 🤣🤣🤣 ja sa asi odstrelim🤣🤣🤣🤣. Ok nic to,proste idem z letiska a hotovo😅😅😅
@amelie2017 ahoj, prosim ta, citam uz do zblbnutia... planujeme Cala Millor - hipotels cala millor club od 9.6. Nevies mi zo skusenosti povedat, ci bude uz teplo a bude sa dat kupat v mori? Minuly rok sme boli o tomto case v Grecku, 3 dni nam prsalo a voda bola dost chladna... Preto sa trochu obavam, aj ked je Grecko trosku inde... 🙏 Dakujem!
@1bobatko foto zo vcera. Kamoskina dcera.
V juni uz byva teplo, ale ano, moze sa stat, ze bude prsat. To sa moze stat aj v auguste.
@amelie2017 wau slecna riadne otuzila. Ano, s tym dazdom je to nevyspytatelne. Tak to booknem teda. Snad sa zadari a budeme sa opekat. 🙏 😂 Dakujem!
@amelie2017 🥶brrr. Kolko tam maju teraz stupnov?
@amelie2017 prosím ťa nevieš ci napr. v Lidli je bežne dostať Lupilu sortiment (plienky, prikm atď ) ? Ďakujem

@amelie2017 dakujem dobre to chapem ze z letiska odchadza napr o 21:10 a je v cala milor 22:35? A su tam aj prestupy?