icon

Dovolenka v Turecku 2013

luy
30. dec 2012

Ahojte.Viem,že je tu veľa popísané o dovolenke v Turecku, ale myslím si,že všetko sa mení a ja by som chcela informácie od tých čo boli v roku 2012 dovolenkovať v Turecku.Hĺadám hotel,priamo na pláži,stredne veľký,bazénov viac /mám dve deti rozdielného veku,takže potrebujem niekde ,,čvachtať " malú,ale aj 12 ročného plavca,nechcem však veľa tobogánov,detské ihrisko.Strava all ,ale dobrá,animácie,ale nie tak ,že v celej budove po 22,00 to bude počuť.Nie pri ceste,a letisko nech je blízko.Viem,že mám dosť požiadaviek,ale väčšinou sa mi to podarí,preto skúšam hľadať niečo už teraz.Ďakujem za odpovede.

simonalh
6. jan 2015

@stankabal jooj ale to mi vyslo cez 3000 eur,dvaja dospeli a 3 a 7 rocne deti,musela by som pohlaat cez ine cestovky ale uz som z toho hladania taka ustata

stankabal
6. jan 2015

ale my sme brali fortuna 5 Side.cez orex travel🙂 1700€ so Sliaču🙂)

slavka28
6. jan 2015

Ahojte. Chcem sa opytat,ci mate odskusany hotel Saray regency resort? Dakujem

danulkaja1
7. jan 2015

@sakura77 prosím ťa v akom hotely ste to boli?

sakura77
8. jan 2015

@danulkaja1 Kamelya world, Kumkoy beach and spa a teraz naposledy Kirman belazure

natalyi
8. jan 2015

@sakura77 ahoj sakura. na konci juna ideme do hotela Kamelya world Selin. chcem sa ta opytat ako bolo a ci sa vam v tomto hoteli pacilo.. my ideme s 5 rocnym synom tak dufam ze sme dobry hotel vybrali 🙂

sakura77
8. jan 2015

@natalyi urcite budete spokojni,mojim sa tobogany velmi pacili,aj celkovo areal je velmi pekny🙂

natalyi
9. jan 2015

@sakura77 dakujem za odpoved 🙂 Este som sa chcela opytat ako dlho trva transfer z letiska? A su v hoteli nejake nakupne moznosti (oblecenie a tak) alebo treba ist do Side?

sakura77
9. jan 2015

@natalyi transfer tusim tak do hodky bol..uz si presne nepamätám ale ubehlo to rychlo🙂
Nejake obchody yam su ale urcite sa ti oplati mimo hotela , chodia okolo tie dolmuse tak za pár supov vas odvezú kamkolvek😉 my sme chodili en kusok od hotela taky maly bazar bol ale viem ze chodievali ludia aj do centra ak chceli väčší vyber .

natalyi
10. jan 2015

@sakura77 dakujem za info. do Turecka ideme prvykrat tak snad sme dobre vybrali 🙂

silviaaa21
14. jan 2015

@natalyi Aj my ideme koncom júna, ale do Fulye. Cez koho idete?

natalyi
15. jan 2015

@silviaaa21 ideme cez kartago 🙂

silviaaa21
15. jan 2015

@natalyi Aj my 🙂 Ideme 24.6., lebo termín 27.6. bol už začiatkom januára plný. A vy ?

natalyi
15. jan 2015

@silviaaa21 jeej super, my ideme 20.6. takže sa tam stretneme 🙂 vidím že máš jedno dieťa.. koľko ma rokov? ja mám 5 ročného chlapca

silviaaa21
15. jan 2015

@natalyi Malý bude mať v marci 2 roky. Tak super , snáď sa tam stretneme, potom sa budeme musieť dohodnúť 🙂

natalyi
16. jan 2015

@silviaa21 jasne dohodneme sa. a už ste boli niekedy v turecku? my ideme prvykrat tak som zvedava 🙂 dufam že aj počasie vyjde, ja mám rada teplo ale kvoli malému sme nechceli 40 stupnové horúčavy. tak snád sme dobrý termín vybrali 🙂

silviaaa21
23. jan 2015

@natalyi Raz sme boli a ja som bola velmi sklamaná. Hlavne z pláže a mora. Boli sme v Alanyi, tak kvôli tomu som pozerala ine oblasti a hlavne naozaj pieskové pláže. Pôvodne sme mali ísť do Beleku - Papillon Belvil, ale ten bol už vypredaný a cez rakušanov bol o moc drahší , tak sme vybrali Kamelyu. Rozmýšľala som aj nad Selin, ale Fulya je tak v strede, tak sme objednali tú. Ale podľa recenzií by to malo byť super 🙂

sussie259
28. feb 2015

Kocky.bai lara v Lare?koniec juna?s kym sa tam vidime?
A tie co ste boli.ako ste boli spokojne?
My sme minuly rok boli v Titanicu v Lare a bolo to super,tak som zvedava na tento komplex.

giugia
4. apr 2015

@tinka76 Ahoj. ....môžem sa prosim opýtať ako si bola spokojna min.rok v titaniku a s hydroturom... 🙂

giugia
4. apr 2015

@sussie259 ahoj....my ideme tento rok do Titanicu....nevieš mi prosím povedať či hotel poskytuje aj najaku dojcensku stravu....nakoľko idem s 10mes.babom...ďakujem

sussie259
5. apr 2015

@giugia ajojly to neviem ale bol.tam taky dietny bufet a z toho sa dalo vybrat a boli detske plastove taniere lyzice mikrovlnka a zda sa mi aj ponorne mixery tam mali

sussie259
5. apr 2015

@giugia inak tam bolo bozsky.tento.rok ideme skusit Baia Lara a somzvedava

giugia
5. apr 2015

@sussie259 ahoj...určite aj tam bude super....kolkeho idete cez aku cestovku...my 27.6.hydrotour...este som sa chcela opytat na izbe je aj rychlovarna kanvica....koli malej aby som jej mohla zarabat mliečko. ..cez aku cestovku si bola ty v titanicu...

giugia
5. apr 2015

@sussie259 pozerala som si baia lara....určite budes spokojná,ma velmi dobre recenzie 🙂

sussie259
6. apr 2015

@giugia ajojky my ideme 20..cez hydrotour aj min.rok sme boli.a kanvica bola aj denne doplnali caj.kavu.soletky.atd.vodu na izbe.podla mna bol titanic super.sla by som aj hmed zajtra 😜

monika130
6. apr 2015

@giugia ahoj 😉 aj my ideme tento rok do Titanicu 😉 boli sme tam aj v roku 2013 a bolo super 😉 no ked ho porovnám s Delphinom Palace, tak v Delphine bolo jednoznačne lepšie 😉 kedy sa chystáte tento rok?

giugia
6. apr 2015

Jeej....no tak sa teším 🙂 ty mas aké velke deti....dufam ze ta moja desať mesačná to zvladne.... 😀

giugia
6. apr 2015

@sussie259 Jeej.....no tqk sa teším 🙂 ty máš ake velke deti....dufam ze ta moja desať mesačná to zvládne 😀

giugia
6. apr 2015

@monika130 ahoj.....ideme 27.6.cez hydrotur....a prečo ste sa rozhodli ist do titanicu,ked v delphine sa ti viac páčilo. ......kedy idete?

monika130
6. apr 2015

@giugia My ideme az v auguste... Mysleli sme, ze tento rok ani nepôjdeme do Turecka 😉 známy tam mali uz od minulého roka zajednanu dovolenku, tak preto sme sa rozhodli pre Titanic 😉 aby deti boli spolu a budeme tam fajn partia 😉