Dovolenka v Turecku 2013
Ahojte.Viem,že je tu veľa popísané o dovolenke v Turecku, ale myslím si,že všetko sa mení a ja by som chcela informácie od tých čo boli v roku 2012 dovolenkovať v Turecku.Hĺadám hotel,priamo na pláži,stredne veľký,bazénov viac /mám dve deti rozdielného veku,takže potrebujem niekde ,,čvachtať " malú,ale aj 12 ročného plavca,nechcem však veľa tobogánov,detské ihrisko.Strava all ,ale dobrá,animácie,ale nie tak ,že v celej budove po 22,00 to bude počuť.Nie pri ceste,a letisko nech je blízko.Viem,že mám dosť požiadaviek,ale väčšinou sa mi to podarí,preto skúšam hľadať niečo už teraz.Ďakujem za odpovede.
ale my sme brali fortuna 5 Side.cez orex travel🙂 1700€ so Sliaču🙂)
Ahojte. Chcem sa opytat,ci mate odskusany hotel Saray regency resort? Dakujem
@sakura77 prosím ťa v akom hotely ste to boli?
@danulkaja1 Kamelya world, Kumkoy beach and spa a teraz naposledy Kirman belazure
@natalyi transfer tusim tak do hodky bol..uz si presne nepamätám ale ubehlo to rychlo🙂
Nejake obchody yam su ale urcite sa ti oplati mimo hotela , chodia okolo tie dolmuse tak za pár supov vas odvezú kamkolvek😉 my sme chodili en kusok od hotela taky maly bazar bol ale viem ze chodievali ludia aj do centra ak chceli väčší vyber .
@natalyi Aj my ideme koncom júna, ale do Fulye. Cez koho idete?
@silviaaa21 ideme cez kartago 🙂
@natalyi Aj my 🙂 Ideme 24.6., lebo termín 27.6. bol už začiatkom januára plný. A vy ?
@silviaaa21 jeej super, my ideme 20.6. takže sa tam stretneme 🙂 vidím že máš jedno dieťa.. koľko ma rokov? ja mám 5 ročného chlapca
@natalyi Malý bude mať v marci 2 roky. Tak super , snáď sa tam stretneme, potom sa budeme musieť dohodnúť 🙂
@natalyi Raz sme boli a ja som bola velmi sklamaná. Hlavne z pláže a mora. Boli sme v Alanyi, tak kvôli tomu som pozerala ine oblasti a hlavne naozaj pieskové pláže. Pôvodne sme mali ísť do Beleku - Papillon Belvil, ale ten bol už vypredaný a cez rakušanov bol o moc drahší , tak sme vybrali Kamelyu. Rozmýšľala som aj nad Selin, ale Fulya je tak v strede, tak sme objednali tú. Ale podľa recenzií by to malo byť super 🙂
Kocky.bai lara v Lare?koniec juna?s kym sa tam vidime?
A tie co ste boli.ako ste boli spokojne?
My sme minuly rok boli v Titanicu v Lare a bolo to super,tak som zvedava na tento komplex.
Jeej....no tak sa teším 🙂 ty mas aké velke deti....dufam ze ta moja desať mesačná to zvladne.... 😀

@stankabal jooj ale to mi vyslo cez 3000 eur,dvaja dospeli a 3 a 7 rocne deti,musela by som pohlaat cez ine cestovky ale uz som z toho hladania taka ustata