Dovolenka v Turecku 2013
Ahojte.Viem,že je tu veľa popísané o dovolenke v Turecku, ale myslím si,že všetko sa mení a ja by som chcela informácie od tých čo boli v roku 2012 dovolenkovať v Turecku.Hĺadám hotel,priamo na pláži,stredne veľký,bazénov viac /mám dve deti rozdielného veku,takže potrebujem niekde ,,čvachtať " malú,ale aj 12 ročného plavca,nechcem však veľa tobogánov,detské ihrisko.Strava all ,ale dobrá,animácie,ale nie tak ,že v celej budove po 22,00 to bude počuť.Nie pri ceste,a letisko nech je blízko.Viem,že mám dosť požiadaviek,ale väčšinou sa mi to podarí,preto skúšam hľadať niečo už teraz.Ďakujem za odpovede.
@nefertitka tak to sa vidime letima teho 20 juna ako @vanduska3 pise to je asi aj jedna firma kedze je to tiez primasol 😀 😀 😀
@kosska3003 hej tesim;)
@nefertitka no kto by sa netesil my uz dni odratavame a len o tom kecame 😀 😀 😀
@kosska3003 uz dohadujeme stretko s vanduskou v tej druhej teme o turecku🙂
caute...niekde niekto zaciatkom jula do kumkoy beach v side resp. ak tam bol niekto minuly rok boli ste spokojni?????
@nefertitka kukam ze mas 5 rocnu ako ja 😀 😀
@nefertitka tak idem tam kuknut 😀 😀 😀
@kosska3003 hej, sa mozu zahrat;)
@nefertitka no mozu mozu veru super ze tam bude mat slovenske kamosky a kamosov aspon ju na plazi udrzim lebo ta sa na bazen tesi
@kosska3003 ved to, aj nasej dobre padne tam mat nejakych kamosov;)
Caute. ja len, ak by náhodou mala niektorá chuť na malú "dovolenkovú tureckú inšpiráciu" 🙂
http://www.dovolenka-pri-mori.sk/turecko/
http://www.dovolenka-pri-mori.sk/vsetko-co-potrebujete-vediet-o-dovolenke-v-turecku/
http://www.dovolenka-pri-mori.sk/turecko-oblubene-destinacie-a-tipy-na-vylety-side-a-alanya/
http://www.dovolenka-pri-mori.sk/dovolenka-v-turecku-oblast-kemer/
Príjemné čítanie a pekný deň všetkým!🙂
Išli by ste s 10 mesačným dieťaťom na dovolenku do Turecka?
ahoj dievčatá.kedže som pilne už mesiac čítala všetky vaše príspevky tak sa podelím teraz ja o našu dovolenku s Turecka.včera sme prileteli domou s hotelu Sueno Beach -SIDE šli sme cez OREX travel.delegátka nás čakala na letisku.brali sme s orexu akciu FORTUNA 5 Side takže sme ani do príletu do Antálye nevedeli do ktorého ideme.Sueno je nádherný veľký hotel s kopu bazénov,tobogánov a krásnou čistou pieskovou plážov.Rusov aj Nemcov sme mali dosť -ale čo sa pri veľkosti ich štátu dá samozrejme čakať.ale všetko slušný normálny ludia.veď ani mi slováci sme neni všetci dokonalý.personál ,strava,okolie ,ubytko a všetko bolo super.nemám sa na čo sťažovať.a to už sme boli v turecku 3 krát.máme 10 ročného a 1,5 ročného syna-ale všetci sme si prišli na svoje🙂)Hotel je pol hodinku pešo od Side.Tam sme sa preši až 4 krát kedže to bolo na skok.boli sme veľmi spokojný a hotel vrelo odoprúčam ako i cestovku.Delegátka je mladá kočka Lucka-veľmi milá a potom tam bol česky hovoriaci Turek ktorý tam bol pre nás ak by sme niečo potrebovali.jedlo a ovocie stále doplnali.mali sme ak detský jedálenský kut-strava pre deti tam bola stále.al jogurty,keksíky,nanuky,zmrzky.dosť detských stoličiek-náš síce jedol v kočíku 🙂ale naozaj sa o nás krásne starali a bolo im jedno odkiaľ sme.všetci usmiatý a milý🙂možno o rok zasa pôjdeme tam🙂tak dúfam niekomu info v budúcne pomôže pri hladaní hotela na dovolenku
@nastasja25 ahoj prosím ťa môžem sa popýtať na ten alba resort ... to je len jeden hotel alebo viac budov???
@nastasja25 ahoj mna by prosím ťa zaujímali lehátka na pláži či sú v cene hotela a ak nie koľko stoja, dakujem diana
@hasleerka ahoj,hlavná budova+ prilahlé budovy,odporúčam, 😉
@maffianka004 ahoj,jasné,že sú v cene 🙂
@nastasja25 som to pozerala, vyzerá to krásne, ale je to aj dosť drahé ...
@hasleerka my sme museli Titanic stornovat, pretoze v tom datume sme ist nemohli ☹ s tym sme nepocitali,ale nastastie ma hydrotur poisteny storno zajzd, boli sme si skodny asi 100 eur, ale pri takej vysokej sume to nebolo vela. Ale boli sme v juli V Sea Shell resost, plaz Evrenski a boli sme spokojny 🙂
ja sa chcem spýtať, čo hovoríte na Egypt, dalo by sa tam ísť?
http://destinacie.edovolenky.sk/egypt/dovolenka...
@chovancova27 taktiež sa chcem opytat aky hotel doporucujes,podla tebe najlepsi.Dakujem 🙂
Ahojte baby, my sme sa včera vrátili z Turecka, z hotela Calimera Serra Palace Side 5 plus (v tipraveli označený ako 6hviezdičkový), a doteraz som sa nespamatala z tej rozprávky čo sme prežili... Možno nie som veľmi náročná a nepotrpím si úplne na všetkých detailoch, ale skutočne sme mali jeden prekrásny rodinný rezort s vlastným tobogánovým svetom, nie také bežné tobogány a šmýkaľky, také tam boli tiež, ale zvlášť bol min.rok vybudovaný tobogánový komplex, kde ja ako matka som sa s manželom vyšmýkala ako decko. A to prosím pekne vrátane našich malých detí Lucky 5r. a Robka 21mes. Bazénov som tuším narátala vrátane tobogánového 6-7, prekrásne žiarivo čisté a rozľahlé. Ubytovanie tiež na 1-tku, mali sme vilku, odkiaľ sme mali dobré vzdialenosti na každú stranu. Animačné programy veľmi pekné, 2 slovenskí animátori, ale aj tureckí vedeli už čo to po slovensky. Pri mori x lehátiek, 20m od lehátiek more, piesočnatá pláž, pri vstupe ale na 2 m okrúhliaky kamene, čo nebolo najhoršie, lebo naše deti hádzali kamienky a pod. More s prekrásnymi vlnami po celú dobu pobytu - k nezaplateniu.. Všetko bolo ultra all inclusive, čiže v kuse doplňovaný minibar na izbe, osvieženie 24hod., neviem čo dodať, rozprávkové osvetlené záhrady s prekrásnymi palmami, ohňostroj s obrovskou tortou zmrzlinovou o 21.30 večer. Posedenia s jedlom ako pri hoteli, tak aj pri mori, všade sprchy. Personál v kuse upratoval, čistil, prestieral, behali po rezorte s autíčkami, keď prichádzali noví, rozvážali batožinu. Jedla neúrekom, v kuse dokladanie. A nemali sme náramky!!!!!!! Asi 200 slovákov a čechov. Zvyšok rusi a nemci. No jednoducho čistá nádhera. Vrelo odporúčam. Spokojnosť nadovšetko... 🙂

@vanduska3 my ideme 21.6.:) hotel primasol hane garden, len kusok od vasho 🙂