icon

Dovolenka v Turecku 2013

luy
30. dec 2012

Ahojte.Viem,že je tu veľa popísané o dovolenke v Turecku, ale myslím si,že všetko sa mení a ja by som chcela informácie od tých čo boli v roku 2012 dovolenkovať v Turecku.Hĺadám hotel,priamo na pláži,stredne veľký,bazénov viac /mám dve deti rozdielného veku,takže potrebujem niekde ,,čvachtať " malú,ale aj 12 ročného plavca,nechcem však veľa tobogánov,detské ihrisko.Strava all ,ale dobrá,animácie,ale nie tak ,že v celej budove po 22,00 to bude počuť.Nie pri ceste,a letisko nech je blízko.Viem,že mám dosť požiadaviek,ale väčšinou sa mi to podarí,preto skúšam hľadať niečo už teraz.Ďakujem za odpovede.

nefertitka
3. jún 2014

@vanduska3 my ideme 21.6.:) hotel primasol hane garden, len kusok od vasho 🙂

kosska3003
3. jún 2014

@nefertitka tak to sa vidime letima teho 20 juna ako @vanduska3 pise to je asi aj jedna firma kedze je to tiez primasol 😀 😀 😀

nefertitka
3. jún 2014

@kosska3003 hej tesim;)

kosska3003
3. jún 2014

@nefertitka no kto by sa netesil my uz dni odratavame a len o tom kecame 😀 😀 😀

nefertitka
3. jún 2014

@kosska3003 uz dohadujeme stretko s vanduskou v tej druhej teme o turecku🙂

stanka33
3. jún 2014

caute...niekde niekto zaciatkom jula do kumkoy beach v side resp. ak tam bol niekto minuly rok boli ste spokojni?????

kosska3003
3. jún 2014

@nefertitka kukam ze mas 5 rocnu ako ja 😀 😀

kosska3003
3. jún 2014

@nefertitka tak idem tam kuknut 😀 😀 😀

nefertitka
3. jún 2014

@kosska3003 hej, sa mozu zahrat;)

kosska3003
3. jún 2014

@nefertitka no mozu mozu veru super ze tam bude mat slovenske kamosky a kamosov aspon ju na plazi udrzim lebo ta sa na bazen tesi

nefertitka
3. jún 2014

@kosska3003 ved to, aj nasej dobre padne tam mat nejakych kamosov;)

oli_
4. jún 2014
Používateľ oli_ je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od oli_.
marley7
8. jún 2014

Išli by ste s 10 mesačným dieťaťom na dovolenku do Turecka?

tinka76
12. jún 2014

@marley7 Bola som so 14 mesacnym a bolo to super a boli tam aj s mensimi.

haberern
11. júl 2014

@medo Tiez sa chystame do rovnakeho hotela (odlet teraz v nedelu), tak sa len chcem spytat na referencie. Ako ste boli spokojni?

stankabal
14. júl 2014

ahoj dievčatá.kedže som pilne už mesiac čítala všetky vaše príspevky tak sa podelím teraz ja o našu dovolenku s Turecka.včera sme prileteli domou s hotelu Sueno Beach -SIDE šli sme cez OREX travel.delegátka nás čakala na letisku.brali sme s orexu akciu FORTUNA 5 Side takže sme ani do príletu do Antálye nevedeli do ktorého ideme.Sueno je nádherný veľký hotel s kopu bazénov,tobogánov a krásnou čistou pieskovou plážov.Rusov aj Nemcov sme mali dosť -ale čo sa pri veľkosti ich štátu dá samozrejme čakať.ale všetko slušný normálny ludia.veď ani mi slováci sme neni všetci dokonalý.personál ,strava,okolie ,ubytko a všetko bolo super.nemám sa na čo sťažovať.a to už sme boli v turecku 3 krát.máme 10 ročného a 1,5 ročného syna-ale všetci sme si prišli na svoje🙂)Hotel je pol hodinku pešo od Side.Tam sme sa preši až 4 krát kedže to bolo na skok.boli sme veľmi spokojný a hotel vrelo odoprúčam ako i cestovku.Delegátka je mladá kočka Lucka-veľmi milá a potom tam bol česky hovoriaci Turek ktorý tam bol pre nás ak by sme niečo potrebovali.jedlo a ovocie stále doplnali.mali sme ak detský jedálenský kut-strava pre deti tam bola stále.al jogurty,keksíky,nanuky,zmrzky.dosť detských stoličiek-náš síce jedol v kočíku 🙂ale naozaj sa o nás krásne starali a bolo im jedno odkiaľ sme.všetci usmiatý a milý🙂možno o rok zasa pôjdeme tam🙂tak dúfam niekomu info v budúcne pomôže pri hladaní hotela na dovolenku

hasleerka
3. aug 2014

@nastasja25 ahoj prosím ťa môžem sa popýtať na ten alba resort ... to je len jeden hotel alebo viac budov???

maffianka004
3. aug 2014

@nastasja25 ahoj mna by prosím ťa zaujímali lehátka na pláži či sú v cene hotela a ak nie koľko stoja, dakujem diana

nastasja25
3. aug 2014

@hasleerka ahoj,hlavná budova+ prilahlé budovy,odporúčam, 😉

nastasja25
3. aug 2014

@maffianka004 ahoj,jasné,že sú v cene 🙂

hasleerka
3. aug 2014

@nastasja25 som to pozerala, vyzerá to krásne, ale je to aj dosť drahé ...

hasleerka
3. aug 2014

@bianka...
@tinka76 kočky ako ste boli spokojné s hotelom ... prispejte nejakou recenziou ... ja si robím prieskum k budúce roku,,, ten čas tak rýchlo letí, nech viem

tinka76
4. aug 2014

@hasleerka Titanic hotel... pwkny, luxusny... super kvalita u ytovania a stravy .... ale taka dovolenkova atmosfera sa mi pacila viac v Limak Lara... ale ani nedokazem presne popisat preco 🙂
Takze s cistym svedomim hotel odporucam.

hasleerka
4. aug 2014

@tinka76 pozerám aj ten hotel limak lara ale tam je tiež riadna cena ...

bianka...
4. aug 2014

@hasleerka my sme museli Titanic stornovat, pretoze v tom datume sme ist nemohli ☹ s tym sme nepocitali,ale nastastie ma hydrotur poisteny storno zajzd, boli sme si skodny asi 100 eur, ale pri takej vysokej sume to nebolo vela. Ale boli sme v juli V Sea Shell resost, plaz Evrenski a boli sme spokojny 🙂

januskalo
7. aug 2014

ja sa chcem spýtať, čo hovoríte na Egypt, dalo by sa tam ísť?
http://destinacie.edovolenky.sk/egypt/dovolenka...

ksts
20. aug 2014

@chovancova27 taktiež sa chcem opytat aky hotel doporucujes,podla tebe najlepsi.Dakujem 🙂

hasleerka
21. aug 2014

@bianka... hydrotour je vraj veľmi dobrý, že ked človek ide cez nich tak má dobré izby ... ja uvažujem budúci rok LM ak by sa niečo našlo ...

bublinkaa2
26. aug 2014

Ahojte baby, my sme sa včera vrátili z Turecka, z hotela Calimera Serra Palace Side 5 plus (v tipraveli označený ako 6hviezdičkový), a doteraz som sa nespamatala z tej rozprávky čo sme prežili... Možno nie som veľmi náročná a nepotrpím si úplne na všetkých detailoch, ale skutočne sme mali jeden prekrásny rodinný rezort s vlastným tobogánovým svetom, nie také bežné tobogány a šmýkaľky, také tam boli tiež, ale zvlášť bol min.rok vybudovaný tobogánový komplex, kde ja ako matka som sa s manželom vyšmýkala ako decko. A to prosím pekne vrátane našich malých detí Lucky 5r. a Robka 21mes. Bazénov som tuším narátala vrátane tobogánového 6-7, prekrásne žiarivo čisté a rozľahlé. Ubytovanie tiež na 1-tku, mali sme vilku, odkiaľ sme mali dobré vzdialenosti na každú stranu. Animačné programy veľmi pekné, 2 slovenskí animátori, ale aj tureckí vedeli už čo to po slovensky. Pri mori x lehátiek, 20m od lehátiek more, piesočnatá pláž, pri vstupe ale na 2 m okrúhliaky kamene, čo nebolo najhoršie, lebo naše deti hádzali kamienky a pod. More s prekrásnymi vlnami po celú dobu pobytu - k nezaplateniu.. Všetko bolo ultra all inclusive, čiže v kuse doplňovaný minibar na izbe, osvieženie 24hod., neviem čo dodať, rozprávkové osvetlené záhrady s prekrásnymi palmami, ohňostroj s obrovskou tortou zmrzlinovou o 21.30 večer. Posedenia s jedlom ako pri hoteli, tak aj pri mori, všade sprchy. Personál v kuse upratoval, čistil, prestieral, behali po rezorte s autíčkami, keď prichádzali noví, rozvážali batožinu. Jedla neúrekom, v kuse dokladanie. A nemali sme náramky!!!!!!! Asi 200 slovákov a čechov. Zvyšok rusi a nemci. No jednoducho čistá nádhera. Vrelo odporúčam. Spokojnosť nadovšetko... 🙂

bublinkaa2
26. aug 2014