Dovolenka v Turecku - áno/nie
Ahojte, dovolenka Turecko, ano/nie 🙂
Dakujem
@zic dakujem 🙂
za mňa skôr nie. Nám sa tam nepáči ani more a stravu som jedla hocikde inde lepšiu. Jedine aquaparky sú fajn pre deti
My sme dali Turecku raz sancu a mne sa celkom pacilo..taky oddych s rodinou..boli sme v Pegasos Royal/ resort ( neviem ako sa presne nas volal). Ja som inde do Turecka nechcela ist lebo len tam sa mi pozdavalo more.
Záleží, čo čakáš od dovolenky a ci chodíte I inam na krasne miesta.
My sme dlhé roky ,kým boli deti malé,chodili do Turecka (najčastejšie Evrenseki)a nemôžem napísať nič zlé,ba naopak.
Po tom,ako sme skúsili exotiku,už ma to tam neláka a pozerám na to inými očami.
My sme boli na Severnom Cypre, deti by chceli nieco podobne. Napadlo nam Turecko, aj ked mna nejak extra nikdy nelakalo. Predtym sme boli klasika Grecko a Chorvatsko.
Detskam sa pacili tobogany…. Tak by chceli znovu 😅
Len ja nie som uplne presvedcena… preto taka mala anketa… my tieto dovce ponimame velmi relaxovo, cize uplne vypiname, pamiatky decka nebavia velmi, cize v lete sme rezortove tipy…. Asi by som to nazvala
*deckam -oprava
ano/nie, to je velmi zjednodusene. treba si vybrat dobre hotel aj lokalitu. mne sa v Turecku pacilo, dokonca nas hotel mal aj super velku plaz a more. asi najlepsie, co som zazila, bol tam uplny klud, ziadne bitky o miesto. Turecko je pekna krajina, cize aj vylety po okoli stoja casto za to.
tak pre vás je Turecko ideálne, keď nechcete peknú pláž a krásne more, ale skôr oddych a relax
@sasa1310 praveze pre mna je more podstatne. Na cypre bolo krasne… ale detom je to jedno 😃
Anooo Tureckoooo. Bodrum-Gumbet- bolo úúúžasne.. Ak sa mi podarí, pôjdem znovu.
Aj Side si chvália, bývalá kolegyňa s partiou chodí každý rok do Antalya
Dakujem vsetkym. Vecer teda nieco popozeram a mozno vyberieme. Rozpocet mame cca 4500€ na tyzden pre 2+2, tak snad nieco fajn najdeme
Tal smelo do toho,myslím,že budete spokojní.Vyberajte podľa recenzii a 5*,určite si všímal popis plaze a ber len piesok.
@isis234 to uz fakt neviem. bola som tam mozno aj 15 rokov dozadu, neviem, ci vobec este existuje. ale bolo to side a bol to tam asi jeden z mala schopnych hotelov, nad nim bolo kopec "ruskych", ktorym bolo lepsie sa vyhnut. tento mal obrovsku zahradnu cast aj plaz, takze clovek skoro nikoho nestretaval.
Myslim, ze Turecko je uplne v pohode volba ked nemas od dovolenky nejake velke naroky a staci ti len more. Za mna su tie all inc rezorty velka skoda. Bola som v Turecku viackrat a ta krajina urcite ma moznosti ponuknut viac nez aquaparky a hotelove vyvarovne.
My ideme prvy krat turecko ale mensi hotel.
Minule rol sme boli bulharsko a cyprus juzny tam detom tobogany chybali najme 11st rocnemu nabuduce vyskusame sever
My sme boli Pegasos resort, Pegasos Club, Sentido trendy verbena . Najkrajšie pláže 🙂 čistý piesok , pozvoľný vstup
Pre nás Turecko fajn, ak potrebujeme len vyslovene pláž, vodu, jedlo, oddych. Vtedy rezist v Turecku. Alebo teda Turecko na vlastnú päsť road trip Inak radšej iné destinácie za tie peniaze.
Turecko je u mňa taký stred. Nenadchne, neurazí. Boli sme v hoteli concorde de luxe resort a tam bolo krásne, aj pre deti, no boli sme aj na lepších dovolenkach
Za mna určite ano 😊 na druhej strasne zavisi, co od dovolenky ocakavate. U nas to bolo kvalitna rozmanita strava, vyzitie pre deti (plus male tobogany), plaz, more 😊 nepotrebovali sme nikam chodit, kedze mladsia mala raz 10m a potom necele 2 roky. Mne stačilo nevarit, neupratovat 😂
My sme boli v Defnestar v Side cez Hydrotour alebo Fischer..Jedlo prispôsobené na Nemcov čo bolo super lebo som dokonalo vedela prestravovat deti. Samozrejme aj Turecké veci boli. Boli sme od 15.6 a bolo nekonečne teplo. Vsezone by som isto nešla teploty idú až k 46°, to sú aj bazény ako čaj. Jedine mega mínus bolo - letisko na ceste domov to bola jedna obrovská katastrofa. Na začiatku 6mesiaca by som išla kľudne ešte raz. Boli sme aj na na Cypre na oboch stranach. Do jedla používajú špecifické pre nich korenie čo mne teda dosť nechutí. Z gréckej časti veľké sklamanie. Turecka časť Cyprus luxusný hotelový rezort. Krásne čisto brutálne dobre pre deti. Boli sme koniec septembra. Len jedlo som musela brutálne vymýšľať. Roky chodíme aj do Bulharska. Za mňa je to vyhrá - krátky let, krátky transport, v sezóne príjemné teplo, fúka vetrik, trhy, obchodíky a jedlo za pár eur. Jedlo v veľmi dobre. Ja ich kuchyňu moc môžem. Boli sme v sieti MPM na rôznych miestach a na slnečnom mám vyhliadnuty teraz taký veľký komplex. Potom bez detí Kitten sme boli aj Primorsko.
@adonish presne tak. To je dovolenka. Vstaneš a je navarené, upratané
simona1998-pekné prostredie... Pegasos resort ako časť v okolí v Mahdii-Tunisko,
sentido trendy verbena beach 100 bodov,, krásne prostredie, more a ten večerný program animátorov je super.
Prosím ťa, slnečníky a lehátka ste mali zdarma? Alebo za poplatok?
@simona1998- v predošlom komente som zabudla dať "zavináč" pred menom...neviem či ťa to označilo
@isis234 neoznačilo ma. Áno samozrejme , v oboch sme mali zadarmo aj lehátka,slnečníky 🙂 chladenu vodu na pláži no všetko . Kľudne by sme išli opäť .
@zic úplný súhlas..a napriek tomu že aj Turecko šlo od min roku hore stále vychádza cenovo naj

V stredomori asi najlepsi pomer cena /vykon... lacna, tepla voda, super jedlo, pekne hotely... kratky let vcelku...