Grécko alebo Španielsko na letnú dovolenku
Ahojte
Rozhodla som sa vziať mamu v auguste k moru.
Nepotrebujeme luxus, len nech je čisto a teda nepotrebujem poradiť konkrétny hotel/ubytovanie, to si nájdem, iba krajinu😆 a oblasť.
Zatiaľ som vopred vylúčila Chorvátsko, nemám s ním dobré skúsenosti.
Rozhodujem sa medzi Gréckom a Španielskom, nezavrhla som ani Bulharsko vzhľadom na krátky let a pomerne dobré predošlé skúsenosti.
V Grécku by som mohla požičať auto, tj.mohli by sme toho vidieť viac ako len to, čo bude pred hotelom.
Máte nejaké svoje tipy ? Kam sa vraciate, radi by ste sa vrátili ?
Mame už pas prepadol a nový už riešiť nebudeme, takže len krajiny s Op.
Ďakujem
Ja odporucam Primorsko v Bulharsku, su tam dve plaze, severna a juzna... severna sa nam videla krajsia, pacila sa mi aj niekolko km dlha promenada okolo mora, je tam aj muzeum, vecer sa da zajst do mesta, plno restauracii, stankov...pristav, z ktoreho sa daju naplnovat vylety, my sme boli na muslickovej plazi....
Ja odporucam Primorsko v Bulharsku, su tam dve plaze, severna a juzna... severna sa nam videla krajsia, pacila sa mi aj niekolko km dlha promenada okolo mora, je tam aj muzeum, vecer sa da zajst do mesta, plno restauracii, stankov...pristav, z ktoreho sa daju naplnovat vylety, my sme boli na muslickovej plazi....
@gabika223 toto poznám, i preto píšem že Bg nezavrhujem.
Obe pláže poznám.
A nie len Prímorsko...
Ďakujem
chcela som ti poradiť Mallorcu, krátky let, nádherný ostrov, auto si požičiaš kdekoľvek a prejsť si celý ostrov je skutočne zážitok - ale keď ty si, vôbec netuším, prečo trúfaš šoférovať len v Grécku, tak nič. Ale keby ti došlo, že na Mallorke sa tiež jazdí vpravo a cesty sú tam rovnaké, ak nie lepšie ako v Grécku, pouvažuj, je tam fakt krásne
@anonym_autor Za mňa jednoznačne Grécko.Kym sme chodili k moru s deťmi tak Grécko ♥️ ale páčilo sa nám aj Bulharsko.Máme dosť pochodené.Mozem povedat, že vždy bolo super. Vždy top počasie aj Bulharsko aj
Grécko a lacno ak porovnávam na ten čas s Talianskom. Už chodíme viac do Talianska ako deti vyrástli .Skôr poznávacie ako more.A v Taliansku sú momentálne ceny ako u nás,dokonca niekde a6k lacnejšie .
Len ubytko sa ťažšie nájde lacné .
chcela som ti poradiť Mallorcu, krátky let, nádherný ostrov, auto si požičiaš kdekoľvek a prejsť si celý ostrov je skutočne zážitok - ale keď ty si, vôbec netuším, prečo trúfaš šoférovať len v Grécku, tak nič. Ale keby ti došlo, že na Mallorke sa tiež jazdí vpravo a cesty sú tam rovnaké, ak nie lepšie ako v Grécku, pouvažuj, je tam fakt krásne
@danica2711 nezavrhujem Mallorcu.
Obzerám to, možno to risknem.
Proste mám nejaký blok asi, že si netrúfnem.
Ale pouvažujem
Ja chodievam do španielska. Šoférovania úplne v pohode. Grécko podľa mňa horšie. Španieli sú v pohode šoféri a majú úžasné diaľnice a cesty. Na letisku zoberiem auto a idem a každý deň iné mestečko a iná pláž. Tiež bravam mamu, v júni alebo v septembri. Cez prázdniny by som nešla ak môžem inokedy. Chápem celozavodne dovolenky, alebo učiteľky, ale ak sa dá mimo hlavnej sezóny, choď v septembri.
Ja tiež odporúčam Rodos, aj čo sa týka šoférovania. Ja som tiež strachoprd šoférovať tam kde to nepoznám ale na Rodose som to v pohode zvládla. My sme boli v oblasti Kolymbia čo je v podstate stred medzi mestom Rodos a Lindosom. Pamiatky, pláže aj cesty sú tam fajn.
@anonym_autor Grécko je lacnejšie, potom ešte aj Bulharsko a skôr destinácie, kde nechodí plno turistov. Z Grécka vyberám napríklad Skyros (let z Viedne), alebo blízky Skopelos či Skiatos. Určite menej ľudí a lepšie ceny ako mainstreamový Rodos. Z Bulharska je fajn Carevo, Achtopol, čím južnejšie tým lepšie, ešte Primorsko je fajn.
@anonym_autor jednoznačne Španielsko..hlavne Mallorca my sme každým rokom ..
Ďakujem všetkým, ideme do Španielska.
Majte ešte pekné leto a užite si dovolenky.
Kdekoľvek.
Ďakujem všetkým, ideme do Španielska.
Majte ešte pekné leto a užite si dovolenky.
Kdekoľvek.
@anonym_autor aj vám krásnu dovolenku

@anonym_autor vieš čo keby si čítala ty tak by si zistila, ze su tam pekne historické starobylé mesta nessebar, sozopol... Ale to ty si nevidela čítať. Lebo ty si si z toho všetkého vzala ze tam mam apartmán.
A áno pretože som čítala, že trufas si šoférovať len v Grécku tak som ti písala o mhd ako alternatíve a možnosti ako pri mori navštíviť aj historické mestá alebo aj miesta z liečivým bahnom. Ze bez auta sa dá fungovať na dovolenke. Ale ty z toho si si vzala ze mam apartmán pri mori...
Iné baby radili Španielsko malorku... Radili tam požičať auto co ty odmietas, čiže o com je táto téma? O zbytocnosti, lebo ty, si poradiť nepotrebovala, ty chceš ísť do grécka... Lebo keby si šla do spain alebo malorku tak sedíš v rezorte... Lebo tam ti nik o možnosti mhd nenapísal, abo môžeš taxík i behať aj to všade funguje.
@zalka pekný nedeľný podvečer ti želám 😘