icon

Grécko alebo Turecko

23. júl 2025

Ahojte, tie ktoré ste boli v týchto destináciách.. Kde sa Vám páčilo viac? Strava ako?

marsmykkok
23. júl 2025

Za mňa Grécko. Ak hľadáš pekné more, pamiatky, atmosféru, Grécko je lepšia voľba. Ak kopu jedla, obskakovanie, ale škaredšie more, menej zaujímavú krajinu tak Turecko.

tanapeta
23. júl 2025

Grécko lepšie. Aj jedlo chuťovo lepšie v Grecku

janinah
23. júl 2025

Grecko bez debaty...

martinka13
23. júl 2025

Jednoznačne Grécko

mima172
23. júl 2025

V Grécku som bola par x na dovolenke + 1 rok som tam žila. Do Turecka chodíme na dovolenky. Za mňa - krajšie je Grécko, služby sú lepšie v Turecku.

lenuska9999
23. júl 2025

@anonym_autor za mňa je Grécko krajšie, more čistejšie. V Turecku síce bolo super Ultra all inclusive, ale more a pláž ma vôbec neohurili..

ktobytobolpovedal
23. júl 2025

Podla toho co od dovolenky ocakavas… grecko je krasne…v turecku su zas lepsie sluzby co sa tyka AI… my aj v turecku chodime mimo rezort, ale historiu ako grecko nema, to je jasne… cize podla priorit vasej rodiny…podla toho sa rozhodni. A v neposlednom rade asi aj rozpocet je dolezity… ci idete cez CK… tam je viac faktorov, podla ktorych by si sa mala rozhodnut

petamich
23. júl 2025

Za mna sluzby lepsie v Turecku ale krajsie je Grecko 🙂

riskoh
23. júl 2025

Presne ako sa pise vyssie, Grecko krajsie, sluzby super v Turecku

cukroska
23. júl 2025

@anonym_autor GRÉCKO 💙

vevesh
23. júl 2025

Aj Turecko ma pamiatky a aj stravu. Aj oekne more, ked clovek vie kam. Keby som nemala z danych orientalnych koncin muza, tak ma stravu turecko ovela lepsiu a roznorodejsiu. Plus sluzby namakanejsie ako greci. Ale pre mna to je ako jedlo doma, ziadna dovolenkova exotika.🫣 cize za mna grecko.😀

nelka93
24. júl 2025

Grecko. Turecko ma neohurilo ničím

ktobytobolpovedal
24. júl 2025
@nelka93

Grecko. Turecko ma neohurilo ničím

@nelka93 ano pri TR je to tak, ze bud si ho zamilujes, alebo sa tam uz nevratis 🙂

autor
24. júl 2025

Ďakujem kočky, ideme 6-ti a nevedeli sme sa dohodnúť 😉 na cene nezáleží, nakoniec to teda bude Turecko.

baumka
24. júl 2025
@anonym_autor

Ďakujem kočky, ideme 6-ti a nevedeli sme sa dohodnúť 😉 na cene nezáleží, nakoniec to teda bude Turecko.

@anonym_autor aký hotel ste vybrali?

ktobytobolpovedal
24. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor uzite si dovolenku 👍🏻
My ideme tiez 2x do turecka za sebou. Patrime k tej skupine,co si ho zamilovali

katrin21
25. júl 2025

My sme boli teraz 1x v Grecku, hotel Ninos Grand Beach a milo prekvapil.. nie je v rusnom stredisku, na plazi ziadne davy, siroko daleko ziadne dalsie velke hotely len 1 obdalec... prvy dojem sme mali taky ,ze fuha, ta plaz oproto Turecku ,kde sme boli 2x v Side a raz v Alanii sa nam zdala menej vybavena a upravena, ale uz druhy ,treti den v pohode. Ziadne masy ludi, co nam vyhovuje

Milo prekvapil all inclusiv , myslela som ,ze na Turkov nema nikto, ale veru dobre varili, priam vyyyborne. A to ja mam narocny jazycek. Aj kolaciky boli chutne, co v Turecku mne moc nechutia.
Mozno menej pultov s jedlom ale pestre a aj kids korner . Denne cely den zmrzka pri bazene snacky

O tom, ze more krajsue ako v Turecku,sa ani nemusime bavit.
1 den sme si nq recepcii poziadali prenajom auta za 85e a isli sme na Lefkadu, hodinkq cesty ( 40km). Prekrasne nieco, pozreli sme 2 plaze.
Tam bolo more samozrejme este krajsie, plaze patria k top 20 na svete .
A stale tam jemne pofukuje,co bolo prijemne,clovek neumiera od tepla ako v Turecku ,kde je 38st.
Urcite sa do Grecka este vratime.

katrin21
25. júl 2025

Tu mas fotky, aj z Lefkady , tam kde su tie kamene pri brehu velke a fotka zhora co je plaz..
Tie slnrcniky atd to je pri hoteli.

koto1
25. júl 2025

Ako vidím zbytočná otázka? Drvivá väčšina tu píše že krajšie je Grécko a vy ste si aj tak vybrali Turecko.

modra_kolobezka
1. aug 2025

Oboje. My striedame Grecko s Tureckom. V Turecku by som sa akurat vyhla oblasti Side, okren mestecka tam takmer nic nie je na pozeranie. Paciilo sa nam v Kemeri. Su tam hory, da sa plavat v horskych kanonoch. Turecko ma rozhodne co ponuknut, tak ako aj Grecko. Tazko ich porovnavat

ankare
1. aug 2025

@anonym_autor určite Grécko, Grécko má krásne more.