icon

Hľadám spoločníčku na dovolenku 15.9. - 25.9.2023 do Bulharska

strecho
5. aug 2023

Hľadám prijemnú spolucestujúcu s primeraným vekom(mám 61r.)do app v BG Slnečné pobrežie.Letecky, auto je k dispozícii v BG, vylety, kúpanie,zážitkový pobyt.
Som VŠ vdovec, slovák z GA.
Lacná dovolenka.
Osobné stretko pred dovolenkou je podmienkou.

Strana
z2
kvietok2012
5. aug 2023

Toto je mamičkovske forum, nie zoznamka, asi ste sa pomylil.

marcellka32
5. aug 2023

@strecho skús stránky cestovných kancelárií a tam sú parťáci na dovolenku

mogaa
5. aug 2023

@strecho Prečo si myslíte že žena pôjde na dovolenku v neznámym mužom? A v tomto veku? Nečudovala by som sa , ak by na to privolila naivná neskúsená žena okolo 20-tky....Zoznamovať sa dá určite v každom veku, ale nie v každom veku je ten rozum na takej úrovni, že pôjdem na dovolenku s neznámym mužom, ktorého pred tým uvidím možno raz.....

stanulienkat
5. aug 2023

@mogaa zrejme tu čítal pár príspevkov a skúša.🙂 Keď si tu môžu ženy zasexovať s neznámym mužom na prvom rande, alebo po dvoch týždňoch s neznámym mužom otehotnieť, tak si myslím, že môžu ísť aj na dovolenku.😁

mamina7070
5. aug 2023

nerozumiem tomu spojeniu lacna dovolenka cize ty hladas niekoho kto si zaplati ze pojde s tebou na dovolebku ? chapem to spravne?

wishes
5. aug 2023

este zabudol uviest dost podstatny fakt, a to ci ta “spolocnicka” bude pozvana, alebo na dovolenku pojde na vlastne naklady…. 😂😂

stanulienkat
5. aug 2023

@wishes ona si tie náklady odpracuje inou formou...🤔🙄😁

zooeynka
5. aug 2023

Boze zeny, co riesite ked nemate zaujem. Autor ma uz mozno 3 odpovede v sukromnej poste a vy tu mudrujete. Co vy viete kolko "starsich"ludi sa zoznamuje kade tade, co si myslite ze tu ziadna osamela 60tnicka nemoze byt?

0silvia0
5. aug 2023

Suhlasim s @zooeynka boze ake ste rypave a skodoradostne. Mozno uz nasiel a dohodol sa s nejakou zaujemkynou.

zooeynka
5. aug 2023

@0silvia0 alebo si precital prve komenty a povedal si, ze vsetky zeny su kravy a radsej pojde do Bulharska sam : D
(Teda okrem zienky co poradila CK a partakov)

0silvia0
5. aug 2023

@zooeynka ja neviem preco na kazdeho chlapa sa tu zosype sprska cudnych komentov. To uz je tusim pravidlo🙈

zooeynka
5. aug 2023

@0silvia0 ale treba priznat ze sem chodia aj divni muzi s este divnejsimi nazormi;) Raz som mala cest si pisat s totalnym magorom tuto....hrozne sa rozculoval preco ho ziadna nechce a ked dostaval odpovede ake nechcel pocut tak prskal, urazal....no fakt debilek...

mandarinka555
5. aug 2023

Chudák dedko...Možno sa bojí, že mu ujde posledný vlak, tak skúša...Nebuďte na neho zlé😉

kakawah
5. aug 2023

No napríklad ja by som takto neriskovala. Včera som citala, ako sa žena zoznámila cez net s mužom, písali si niekoľko mesiacov, potom za ním vycestovala a on ju zavraždil. 😭

strecho
autor
6. aug 2023

@mamina7070 Ja hľadám ženu, ktorá je single a nechce byť na dovolenke s deťmi, alebo s kamoškami.
Mám 2 slobodné dcéry, ktoré si iste vedia predstaviť lepšiu dovolenku ako s otcom, a nechcem si spoluúčasť vynucovať. A či si ju bude platiť?Určite.Samozrejme, niektoré naklady som ochotný prevziať(benzín), káva...
Viem je to lotéria, ale nemienim cudzej žene zaplatiť pobyt.Seriozna žena by to nežiadala a zlatokopku nehľadám.Podotýkam,som zamestnaný a zabezpečený, a dovolenku mi ponúkol kamoš s app.v BG.

strecho
autor
6. aug 2023

@kakawah Bože môj všetci muži sú násilníci, vrahovia? Rodičia boli feministky?!

strecho
autor
6. aug 2023

@mandarinka555 Noo, nie som najmladší.To je fakt.A faktom je aj to, že "ve dvou se to táhne líp". Chodiť sám do kina, divadla, na výlety, koncerty , party k susedom,či kavičkovať len s dcérami je niekedy tristné.Priznávam- v pripade dcér,pre obe strany.Ale aj keď ste čibátenko, ja sa pri jazere neplahočim, dam si v tempe kraula 600m , kým mladíci dajú pivo a ak voda nie je čajík, tak brrr.
A, vek je len číslo, dôležité je život zažiť nie prežiť! A v mojom pripade dožiť.

strecho
autor
6. aug 2023

@zooeynka Netreba hada dráždiť bosou nohou...😄😄😄

strecho
autor
6. aug 2023

@stanulienkat takto vám poviem.Aj keď som len "slabý" muž, ja hľadám kamošku, možno potenciálnu partnerku, ktorá tiež chce nielen fňukať s kamoškami akí su tí muži zlí, ale hľadá riešenie, ako naplniť, že niekedy 1+1 je viac ako 2.
Hovorím o radosti z kamarátstva, priateľstve...Ten pobyt jej viem ľahko zaplatiť ale takú s ponukou v naturáliach, naozaj nehľadám.A prečo hľadám prijemnú, pretože moja odídená bola prijemná, pekná a štíhla. A sebavedomo si dovolím povedať, že to čo hľadám aj ponúkam.Nemam 20, ale pivné brucho nemám.

strecho
autor
6. aug 2023

@zooeynka Mám kamošku, ktorá by mohla ísť. Ale má zdrav.problémy(má vyše 70 rokov)a more nie je jej šálka kávy.

strecho
autor
6. aug 2023

@mogaa Je to lotéria.Pre obe strany. Svet sa nezrúti.Asi sa začnem viac angažovať pri ženách, ktoré evidentne flirtujú...A vyzeraju aj dobre.Holt udalosť spred 4och rokov ma akosi v tomto spacifikovala...
Ale začínam "vystrkovať rožky"čoho dôkazom je tento pokus... Možno to zabalím a diskusia pôjde do hajan...

strecho
autor
6. aug 2023

@wishes Nie, plne si hradí pobyt.Je to lotéria.Ale vzhľadom na to, že to je app kamoša, takže cena je viac ako výborná.Ak miluje more, zábavu, výlety a nebudeme si vadiť , oddýchne si a zregeneruje sily.A o to ide.

strecho
autor
6. aug 2023

@kvietok2012 Nepomýlil! Niečo podobné som tu videl.A vnímam to ako spoznanie sa a vzajomná spoločnosť dvoch ľudí, ktorí spoločne strávia pobyt na dovolenke.

strecho
autor
6. aug 2023

@marcellka32 Asi keď neponúkam ich pobyt, tak akosi sa nedá inzerovať...

luccija
6. aug 2023

@mogaa možno sa uvidia veľa x pred dovolenkou veď netreba všetko vidieť negatívne.Ja mu držím palce nie je ľahké vo vyššom veku nájsť spriaznenú dusu
@mandarinka555 dedko...muži v tom veku majú často doma pubertiakov

mandarinka555
6. aug 2023

@luccija Skôr vnúčatá...

juliet86
7. aug 2023

@strecho moja mama je starsia. ma 67. ale je to podla mna jedna dobra citliva inteligentna a sikovna a starostliva zena. ma zdravy sedliacky rozum. zvlada aj muzske aj zenske prace. je umelecky nesmierne talentovana. umenie bolo ah jej profesiou. je scestovana vs vzdelana zabezpecena a ma 3 dospele dcery

stanulienkat
7. aug 2023

@strecho drzim palce, nech najdes dobru spolocnicku.
@mandarinka555 aj keby pravnucata. Cloveku je bez spolocnosti smutno.

kvetinka75
7. aug 2023

@strecho ak máš FB tak tam je skupina parťák na dovolenku. Skús tam.

hladamematku
7. aug 2023

ja by som tuna vobec nepisal, ale vobec lebo ako vidis je tu kopu sliepok bez ucty k sebe aj tomu druhemu, er mi, ze tuna partacku nenajdes, je mi to luto pre teba, zelam vela stastia!

Strana
z2