Hotel Kalogria Beach Peloponez v Grécku - skúsenosti
Ahojte. Boli ste niekto na dovolenke v tomto hoteli s deťmi? Recenzie má celkom fajn, ale aj tak by ma zaujimali vaše priame skúsenosti. Zvažujeme ho a vaše postrehy nám možno pomôžu.
Vďaka.
Ďakujem vám všetkým za odpoveď 🙂 takže v tom boutique je horšie? Ak áno tak prečo? Aké sú mínusy byt ubytovaný tam? 🙂
@patriciaa1996 nam to vobec nevadilo, je to dalej od mora, to je jedina nevyhoda...ale kedze lietali komare, tak sa aj vecerny program posuval a v tej casti, kde su domceky minimalne do polnoci hrala hudba...v boutique bolo tichucko
@patriciaa1996 vôbec tam nebolo horšie. Tam sme boli akoby v hoteli s vlastným bazénom. K moru to bola taka menšia prechádza..my sme to ako negatívum nevnímali.
Ahojte, ozaj stara diskusia, ale mozno motyka vystreli.Chystame sa do tohto hotela teraz 12.7. s 6 rocnym synom.Prosim je tam niekto na aktualnu recenziu? Viem, ze uz to je jedno ale na co sa nachystat.lebo teraz ma napadlo citat viac recenzii a uprimne som sa zlakla.dakujem
Ahojte, ozaj stara diskusia, ale mozno motyka vystreli.Chystame sa do tohto hotela teraz 12.7. s 6 rocnym synom.Prosim je tam niekto na aktualnu recenziu? Viem, ze uz to je jedno ale na co sa nachystat.lebo teraz ma napadlo citat viac recenzii a uprimne som sa zlakla.dakujem
@efka147 my sme boli sice pred dvoma rokmi, ale vsetko bolo uplne ok, vela ludi sa tam vracia opakovane, je to dost oblubene medzi Slovakmi, nebala by som sa 🙂 bola to nasa prva dovolenka, na ktorej som si povedala, ze by som sa tam vratila
@efka147 boli sme tu pred 2r...slovákov ubytovali v časti boutique..je to hneď pri vstupnej bráne ...k dispozícii budete mať jeden spoločný bazén...izby sú maličké ale čisté...do budovy kde je hlavná recepcia bolo kúsok ďalej prejsť ,tam je aj jedáleň a vedľa toho minimarket ...keď ste vyšli z recepcie bol hlavný bar a opäť jeden bazén...potom opäť ste išli ešte ďalej a ďalší bar kde sa konal večerný program ...museli ste prejsť ešte ďalej cez most a až tam bola pláž ..prakticky vaše ubytovanie bolo na opačnom konci rezortu než pláž..kúpili sme si apartmán z výhľadom na more a mali sme výhľad na bazén a more dobre ďaleko....ako mínus hodnotím malé izby,wifi len na recepcii,jeden bazén pre celú budovu,ďaleko more,na pláži nebol bar ,večer jednu hodinu roj komárov, malý výber jedál v snac bare, maličký predražený minimarket....na piaty deň nášho pobytu sa na pobrežie po búrke nabalilo strašne veľa rias až kopce ktoré na slnku dosť zapachali ,hotel ich neodprataval pretože to je chránená prírodná oblasť kde by mohli mať korytnačky v tom vajíčka,čakali čo to za týždeň more vezme späť,nám to nevadilo lebo sme si aspoň 4 dní užili čisté more ,horšie to mali tý ktorý len vtedy prišli a čakalo ich nemilé prekvapenie pri pohľade na pláž ...inak do vtedy more pekné čisté,pozvoľný vstup ....boli sme tu len 1x a asi by sme sa tam už nevrátili .našla som kúsok ďalej iný rezort ktorý bol oveľa oveľa lepší a to vo všetkých smeroch ..boli sme tam min rok a idete aj tento volá sa Olympian Village ...túto Kalogriu Beach hodnotím skôr ako taký jednoduchší rezort...plus je že to bolo asi 15min od letiska, posielam fotky tie pekné 😁z Kalogrie ....tá budova je ubytovanie boutique
@efka147 ahoj, my sme tam boli pred 2 rokmi, bola to krásna dovolenka. Hneď by som sa tam vrátila 🙂 Nemáš sa čoho báť, my sme mali vtedy 5 ročného syna. Areál je veľký, čo nám vyhovovalo. Vždy sme absolvovali menšiu prechádzky, kým sme sa dostali k moru. Ale všetko bolo v rámci areálu. My sme mali túto prechadzku radi 🙂 páčilo sa mi, že nebolo všetko na jednom mieste. V areáli je viac bazénov plus more. Jedlo chutné, personál veľmi milý 🙂
@efka147 ahoj, my sme tam boli v júni už po tretíkrát so 4 ročnou dcérkou. Je to menší rezort. Všetko závisí od toho ako veľmi nároční ste a či hľadáte luxus. Pre mňa je najpodstatnejšie mať čisto. Veľmi veľa ľudí kritizuje stravu, že nie je výber ako v Turecku, počula som už aj kritiku, že personál sa neusmieval toľko ako ten v Egypte a podobne. Je pravda, že rodiny s menšími deťmi ubytujú zväčša v časti Boutique, páry a rodiny so staršími deťmi už boli tento rok viac v bungalovoch roztrúsených po areáli. Na recepcii stále pracuje pani zo Slovenska, takže v prípade akýchkoľvek problémov vie pomôcť. Sú tam 4 animátori tento rok a sú veľmi fajn. Venujú sa deťom, dospelým. Okolo je krásna príroda. Verím, že budete mať fajn dovolenku a užijete si ju 🙂
Dievcata dakujem moc, tak uz len dufat, zeto bude ok pre nas.prechadzky k moru mi napr nevadia vobec, ale dufam ta izba nebude moc stiesnena.a to more, to by ma ozaj mrzelo keby je spinave, ale to clovek dopredu nikdy nevie.kazdopadne sa tesim a potom teda napisem nas dojem 🙂
Dievcata dakujem moc, tak uz len dufat, zeto bude ok pre nas.prechadzky k moru mi napr nevadia vobec, ale dufam ta izba nebude moc stiesnena.a to more, to by ma ozaj mrzelo keby je spinave, ale to clovek dopredu nikdy nevie.kazdopadne sa tesim a potom teda napisem nas dojem 🙂
@efka147 my sme mali more nádherné čisté celú dovolenku 🙂 a izby boli pekné čisté, troška menšie ale postačujúce 🙂
@efka147 my sme tiez nemali spinave more a nasa bola dost stiesnena, ale prezit sa to dalo 😁
Ahojte vidim, ze je to starsia diskusia ale viete mi povedat, ze ked si cez Hydrotour objednávame tie rodinne dve samostatne izby, v ktorej casti toho rezortu sa nachádzajú. Lebo ako som pochopila z diskusii Butique je jedna izba s pristelkami alebo dvoma poschodovymi posteľami. A ani hotel to na stranke nema, ze by som videla mapku, kde je co.
Ahojte vidim, ze je to starsia diskusia ale viete mi povedat, ze ked si cez Hydrotour objednávame tie rodinne dve samostatne izby, v ktorej casti toho rezortu sa nachádzajú. Lebo ako som pochopila z diskusii Butique je jedna izba s pristelkami alebo dvoma poschodovymi posteľami. A ani hotel to na stranke nema, ze by som videla mapku, kde je co.
@betulinka1 ja viem, ze v boutique su bud izby s pristelkou alebo s poschodovou postelou
@betulinka1 ja viem, ze v boutique su bud izby s pristelkou alebo s poschodovou postelou
@msnesquik tak som to pochopila z recenzií aj ja. My sme si za priplatok zobrali tu rodinnu s dvoma spálňami. Tak ma to zaujima. Nasla som aj taku mapku areálu. Ale su tam len cisla izieb.
@msnesquik tak som to pochopila z recenzií aj ja. My sme si za priplatok zobrali tu rodinnu s dvoma spálňami. Tak ma to zaujima. Nasla som aj taku mapku areálu. Ale su tam len cisla izieb.
@betulinka1 čast boutique kde ubytovávaju Slovákov je označená červenou.tam sú len apartmány s prístielkou..pláž žltou (lávka ktorou sa prechádza ),teda vidíte že z boutique na pláž je to pekná prechádzka 😅..zelená je hlavná budova teda recepcia+jedáleň+maličký obchodík,hlavný bar ..to je jediné miesto kde je wifi ..ružovou sú rôzne ubytovania od apartmánov po rodine izby
@betulinka1 čast boutique kde ubytovávaju Slovákov je označená červenou.tam sú len apartmány s prístielkou..pláž žltou (lávka ktorou sa prechádza ),teda vidíte že z boutique na pláž je to pekná prechádzka 😅..zelená je hlavná budova teda recepcia+jedáleň+maličký obchodík,hlavný bar ..to je jediné miesto kde je wifi ..ružovou sú rôzne ubytovania od apartmánov po rodine izby
@21091979 wifi viem, ze nie je na izbách.Detom to oznámime az na mieste 🤣🤣🤣🤣 Dakujem

@patriciaa1996 neviem ci budete mat moznost si vybrat ubytovanie sama...nas automaticky vsetkych slovakov ubytovali v časti boutigue do apartmanov..nebola sanca sa ubytovat v domcekoch aj ked sme chceli....dokonca v ponuke a objednavke bolo garantovane ze vyhlad na more 😅...a mali sme vyhlad na bazen a to som bola nakoniec este rada lebo niektory mali vyhlad na parkovisko pre zamestnancov 😓...bolo to dalej od mora aj od hlavnej casti...pozitivum bolo vecer klud a vlastny bazen...