icon

Idete tento rok do Egypta po tomto strašnom videu?

9. jún 2023

Idete tento rok k moru do Hurghada aj tak? Alebo sa bojíte?

Strana
z2
luliu
9. jún 2023

V Egypte bývajú žraloky pravidelne, nie je to žiadna nová a prekvapivá info.....

nikto2234
Odpoveď bola odstránená
timilv
9. jún 2023

My sme do Egypta chodili x-rokov. Keby nemáme bábätko, ideme aj tento rok. Žraloky tam boli a budú, rovnako sa môžu vyskytnúť aj inde. Ja som sa snažila hlavne v Egypte neplávať za bóje, predsa len to nie je Bulharsko a až na Sharm som sa vždy cítila v bezpečí 😂

zuzinka888
9. jún 2023

Pravdepodobnost ze vsetky zraloky v mori sa rozhodnu utocit na ludi v Egypte je nizka. Ta sa moze stat v ktoromkolvek mori ci oceane,a na akejkolvek plazi. Pochybujem je vsetci ludia budu travit leto zavreti v domoch a bytoch. A kto sa boji, nech nechodi do lesa- vraveli nasi stari rodicia

autor
9. jún 2023

@nikto2234 radšej si to nepozri…

laurita285
9. jún 2023

Keby ma lákal egypt, šla by som tam aj napriek tomu. Na tento rok sa už tragédie so žralokom vyčerpali s najväčšou pravdepodobnosťou.

@nikto2234 https://www.thedailybeast.com/tourists-watch-ru...

laurita285
9. jún 2023

@nikto2234 ak by ti to nešlo zadaj do yt ,, shark attack hurghada 8.6. 2023 " a najde ti tam viaceré videá

lukas212
Odpoveď bola odstránená
lukas212
Odpoveď bola odstránená
lilizzachy
9. jún 2023

Niekde som čítala, že už deň pred tým uzavreli pláž...a že sa kúpal dosť ďaleko od brehu...tak neviem...nesudim ale ak nerešpektoval nariadenia...mohol si za to sám...

vesimelonimarsista
9. jún 2023

@lukas212 skor to bol zralok vycviceny ruzzkou FSB na chlapcov, ktori namiesto ucasti bojov na Ukrajine volia vyvalovanie sa na plazi a kupanie v mori v cudzine.

abbey1
9. jún 2023

@vesimelonimarsista Máme novú krajinu? Ruzko? Keď už, tak si o tej obeti niečo zisti?

vesimelonimarsista
9. jún 2023

@abbey1 nevidim dovod pisat gramaticky spravne krajinu, ktora napada ovela slabsich susedov len tak z pleziru. Mladik zil niekolko mesiacov v Egypte, asi mal nejaky dovod na to. Mozno nechcel ist bojovat.

abbey1
9. jún 2023

@vesimelonimarsista Čiže ty si to schválne napísala zle?! Ó, tak prepáč.

liusa82
9. jún 2023

mňa egypt ako destinácia nikdy nelákala.Ani pyramídy.V živote som tam nebola a ani sa tam nechystám. Minule som ale čítala taký článok, kde sa ludia sťažovalli že cestovky neinformujú že v Egypte je plno žralokov a skoro každý rok sú nejaké útoky.No dobré ráno v červenom mori bolo vždy vela žralokov.Na to ich má akože niekto upozorňovať? ved ak idem do nejakej krajiny sama si zisťujem info.Ale inak hrozné video.Pekne ho chudáka motalo.Ja sa ale po týchto útokoch už začínam báť každého mora a rozmýšlam že už len na brehu sa nechám obmývať🙂

douc
9. jún 2023

my sme prave teraz v Hurghade. prisli sme vcera. vcera po utoku zatvorili o 16tej plaz aj v nasom rezorte . Dnes sme sa uz v nasom rezorte vsak kupali 5m od brehu povilili v pohode. Sme v zatoke.
inak stane sa to tu kazdy rok tak ako v Tatrach zahynie turista ale tych je viac.
Treba rešpektovať nariadenia - neisť mimo označeneho tak ako všade inde.

nataly420
10. jún 2023

A dôvod je aký ? Čistila čom že vraj vyhadzujú mŕtve zvieratá do mora to potom láka žralokov … išla by som ale do vody maximálne po členky 😅🤣

dudos
10. jún 2023

Ja po pozretí toho videá ( naozaj ale naozaj, som bola asi mimo, keď som si to pozrela 🤦🏻‍♀️) sa obavám, že už do žiadneho mora nevstúpim. Fakt ma to dosť vyľakalo a áno som si vedomá, že žraloky v moriach boli, sú a aj budú. Je to ich prirodzené prostredie, sú tam doma. Vždy som to tak brala. No toto bolo fakt brutálne. Väčšinou je to tak, že žralok zakúsne a zistí, že toto teda nie je potrava ale tento konkrétny prípad je iný. On ho vyslovene na tri krát zožral. Šialené. Brrr.

micusa2222
10. jún 2023

s Egyptom som nadobro skončila...aj pre žraloky, aj pre stravu...a to sme boli v nenormáne drahom hoteli, strava otras,sladkosti stráášne sladké / ale to je známe/..neviem, mne sa tam nepáčilo,,,jediné,na čom som si zgustla, boli pamiatky..

mircalla
10. jún 2023

Ja do Egypta nie ani bez zralokov. Raz stacilo Ale inak obavala by som sa. Je to oblast, kde zraloky su, ziadna novinka. Zralok tigri je najma v tejto oblasti a je v plytkych vodach

domiklik
10. jún 2023

Keby môžem, idem... Ani lietadlom nelietas, lebo ich už pár popadalo?

ndrag
10. jún 2023

Videla som z Egypta uz aj horsie video utoku zraloka. Ale vobec to neovplyvnuje moj postoj k dovolenke v Egypte. Viac sa bojim, ze do mna udrie blesk ako ze ma zozerie zralok.

belllinka
10. jún 2023

@domiklik presne tak. Aj minuly rok, ked nejake dieta padlo do bazena a utopilo sa, tak niektore hned bezali na dvor vypustat bazeny. 🤦‍♀️ Vacsia sanca je, ze vyhram milion, ako ze ma zozerie zralok.

x_mery_x
10. jún 2023

Do Egypta by som nikdy nesla, nie kvoli zralokom, tie mozu byt aj inde :D

henka123123
10. jún 2023

Do ziadneho mora nevstupim..a ani do jazera

nikpa
10. jún 2023

A to je volaka novinka, že v mori sú žraloky? Keď vstúpis do mora kdekoľvek, musíš s tým proste počítať. Či je to Egypt, Grécko, Hawaii, Chorvátsko....

lukas212
Odpoveď bola odstránená
nikpa
10. jún 2023

@lukas212 áno máš pravdu ale ja sa cítim rovnako ,,ohrozená,, kdekoľvek keď vstúpim do mora. Stále mám v hlave, čo ak tu je niekde v blízkosti žralok. Súhlasím s tým čo si napisal ale proste tie myšlienky a strach nezaženiem 🙄😀

lukas212
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2