Išli by ste s deťmi do Egypta?
Išli by ste s deťmi do Egypta? Myslím skor na faraon...neviem sa rozhodnuť..
@gubka71 mam vybraty 5* hotel recenzie su super, boli sme uź aj v Turecku aj na Cypre tam bolo všteko ok teraz chcrme zmenu bud Egypt slebo Tunisko/,Mahdia/, ale chceme v juni takže radšej Egypt aby bolo teple more, ked tak tak iba ten orange bay vylet, len tie žaludočne problemy, no to ma odraža, inač tento rok boli strašne zle recrnzie na hoteli v Mahdii, same žaludočne problemy ☹ po korone je to man hrozne.
@maminatimka v Mahdii sme boli zaludnocne problemi sme mali asi2dni, boli sme v juni voda super tepla ,v Egypte 5* v Marsa Alam a obsoutne nic ,super dovca
@lenusik26 važne je už v juni teple more v Mahdii? Lebo ja som videla tak okolo 23-24 st. to je sudene, 26 už ok a ktory hotel bol v Mahdii? Je tam to more naozaj take pekne?
@maminatimka more nadherne ,my sme boli v club thapssus,more bolo teple
@maminatimka .bez filtra
@lenusik26 juj naozaj pekne a v ktorom roku? Minuly rok?
@maminatimka v egypte sme boli three corners fayrouz plaza
@maminatimka tusim 2017 a egypt tento rok
@arcenciell v kt.hoteli ste boli?
My sme boli, malý mal 2 roky a 8 mesiacov, muž mal faraóna a malý chytil veľmi silnú alergickú reakciu na jedlo (doteraz nevieme z čoho, žiadnu alergiu nemá) potom 10 dní musel byť na suchej ryže cestovinach a zemiakoch...
My sme boli v Egypte tento rok s tromi deťmi (10,8,2) .. hneď by som sa tam vrátila ❤️😊
@maribell ktory hotel ?
@maminatimka Arabia Azur resort
Chceli sme ísť teraz v oktobri s 1,5 ročnou, zial nas odstavila zlomenina v rodine takze z toho padlo. Takze áno, isla
Mi sme boli v júli so 7rocnou a chvala bohu nám nic nebolo.
@maminatimka hilton hurghada plaza
@maminatimka My sme boli v Tunise v júni a more bolo teplé.
@maminatimka v juni už bude horúce,radšej v polke mája
@maminatimka pokial sa pamätam, tak tento rok bolo tusim nejaky cas aj zakaz kupania (asi v Hurgade) lebo dvoch ludi tam zabil zralok. Ja by som nesla ani s detmi ani bez nich, ale to je len moj nazor, poznam ludi, co chodia aj s malymi detmi.
@maminatimka
1. Nájdi si kvalitný hotel kam nechodia domaci, kvalitnú cestovku, chof mimo ramadan, dojednaj si cestovné poistenie. Ja som mala žalúdočné problémy raz, do Egypta chodím pravidelne. Skončila som v Hurghade na klinike so slovenským personálom, dostala som i jekciu a na druhy deň som normálne fungovala. 2 týždne pred odletom užívaj probiotika. Pi len balenú vodu, neprezieraj sa a budeš ôk.
@domiklik mam vybraty 5 * hotel, tento rok to mal fisher a kartago, recenzie su super a vždy pred dovolenkou aj počas nej berieme probiofix, alebo su aj nejake lepšie na to? Ja, manžel alebo syn ak by mal isť na infuzku no problem ale dcera9 ročna ona sa strašne boji lekarov, s nou by som mala problemy ☹ nechceme zase Turecko, cyprus, chceme dačo ine ale chceme isť iba v juni a teple more, tak vela na vyber nie je :-/
@janinah tento hotel som tiež pozerala 🙂
@abbey1 pozerala som ale píše že max 24st koncom juna, to je studeneee, chcem aspon 26 🙂
@maminatimka Neviem, čo píšu. Ja píšem, čo sme tam mali. A ja teda musím mať more ako polievku teplú. A bolo. Turecko a Tunisko vždy sme mali najteplejšie more z týchto bežných destinácií.
@abbey1 tento rok sme boli koncom juna v Turecku a veru more malo iba 24st. :-/ a ked sme už išli domov prišlo oteplenie :-/
@abbey1 bola to Mahdia?
@maminatimka Tak ono záleží aj kde v Turecku. Tam sme boli tento rok až v septembri, tak neviem, ako bolo júni. Vždy zvykneme chodiť buď jún, alebo september.
@abbey1 v Lare ale, kto bol vtedy v Side tiež pisali že je more studene :-/
@oliverceky Caribbean World Soma Bay

A máte nejaké citlivé žalúdky? Ja kašlem aj na tie "pravidlá" balenej vody a tak, kľudne si dám aj z vodovodu v severnej Afrike (s mätou na chuť), keď sa mi nechce trepať niekam do obchodu a nikdy nám nič nebolo. Tiež ochutnám ovocie z trhu a pod. a ani žiadne parazity ani nič sme nemali