Išli by ste samé s ročným dieťaťom na dovolenku k moru?
Ahojte .. viete si predstaviť ísť k moru same s ročným dieťaťom ?
popravde určite nie
Myslíš ta, že celkom sama s dieťaťom? Asi nie, už len keď si vezmem na takú dlhú cestu sama šoférovať, popritom na starosti dieťa. A po príchode ti treba oddýchnuť a to bude náročné. V rámci SR možno aj áno.
Sama by som asi neisla.
A ešte, ty si neoddýchneš vôbec, skôr naopak a dieťaťu je šumafuk, kde bude.
Zažila som samú ženu s malým dieťaťom (ešte nechodilo) v rezorte, bola som tam vtedy sama aj ja na 10 nocí, keďže chlap nemohol. Podľa mňa je to úplne v pohode. V každom prípade, určite by som sa neriadila názormi žien na koňovi.
jaska isla
Pokial ides do rezortu, tak v tom nevidim najmensi problem... ja chodim s detmi bezne sama (striedame si s muzom dovolenky, len dva krat rocne chodime spolu), nemam problem dlho soferovat a ani problem sa o nich postarat sama, cestovala som s nimi od batoliat... oddychnes si urcite - nebudes varit, prat, upratovat, len ty a drobec najest, na plaz, pospat, pohrat, na plaz, bazen, oddych a relax... ano to balenie a transfer je trosku otravny, ale potom fajn.
nikdy nevies, co sa moze stat, zober nejaku kamosku, aspon
Asik keď už chceš ísť sama tak niekde tu na slovensku ale zas záleží aké je tvoje dieťa ci zvláda cestovanie ci je spokojne ci je naladove pokiaľ máš poslusne že je všade spokojne a si zvyknutá s ním byť sama a vieš ze by ste to dali tak skus tu je asik viac menej rozhodnutie na tebe lebo si ho poznáš ty
My osobne mame riadneho lumpa tak viem ze by takáto dovca u nás nehrozila boli sme 2 roky po sebe aspoň v bojniciach na 3dni a poviem ze to bola katastrofa samozrejme ze by sme chceli aj inde ísť ale keďže je to malý tvrdohlavec lump a nezbedník tak si na niečo lepšie počkáme 😄
To je strašne individuálne. Ja nie, lebo potrebujem aj inú spoločnosť ako malé dieťa a taká dv by má nebavila a neoddychla by som si. Ale niekomu to môže vyhovovať
Určite by som nešla. Ale nie kvôli tomu, že by som sa bála, že to nezvládnem, alebo že si neoddýchnem. Nechcela by som ísť bez muža, len dieťa a ja.
To záleží čo rozumieš presne pod pojmom dovolenka... lebo to môže byt slušný rozdiel. Ale ináč ja som sama s malým cestovala pravidelne. Prvýkrát mal necelé 3 mesiace... letecky. Chodili sme pozrieť babku s dedkom a podobne. Ale boli sme aj samy na dovolenke.
Ja by som sa bála, ze keby sa nedajboh nieco stane tak nema ti kto pomoct. Mozno este dovolenka tu alebo maximalne v Čechách ale inde sama s tak malym dieťaťom urcite nie. Je to obrovská zodpovednosť za to dieta. A v niektorých krajinách sa neodporúča ani dospelému ist samému a nie este zena s dieťaťom.
polovica zien ti napise ze by isla, polovica ti napise, ze nie. Ved si to rozhodni podla seba, my ta nepozname, ci si dobrodruzny typ, alebo uzkostlivy, introvert/extrovert atd.
Urcite nie.
nie, nesla
ja by som šla prečo nie 😊
išla by som, bez problémov.
Akože sama, ja a dieťa? Húúúúúúú, určite nie... ja aj doma mám čo robiť, aby som ho ustrážila :D Boli sme dvaja s mužom plus dieťa v lete na pár dní, mal čerstvých 8 mesiacov, ešte nechodil, veľa spal v kočíku, bolo to super, aj sme si to užili.. keby sme išli teraz (16 mesiacov), bola by to už iná psychiatria... raz na dovolenke som videla rodinku s deťmi a deti boli na takom "vodítku", bola som pobúrená, po posledných skúsenostiach so synom (klasické prechádzky a sem tam obchod) zvažujem kúpu tej srandy, na dovolenku by som to rovno brala, ani nešpekulovala :D
Nie, sama by som nesla. Ak nemáš muža (alebo nemôže ist), tak by som šla s kamoskou, alebo s mamou.
Nie. Naše majú 5 a takmer 2, ešte sme na dovolenke neboli. Prebaľovanie, obedňajší spánok, no nie. Nič by som z tej dovolenky nemala ani ja ani deti. Boli sme s rodičmi v Bulharsku keď som mala 5 rokov, no neskutočne som sa tam zle cítila. Nemohla som sa hrať s čím som chcela, nemala som svoje pohodlie, furt sme chodili po pláži, meste, morské vlny ma skoro spláchli. No nemala som z toho nič. Deti nie sú schopné vnímať miesta, veci, skutočnosti tak, ako dospelí. Keď ide dospelý s deckom na dovolenku, je to jeho sebeckosť. Veď prečo by sa on mal obetovať, decku sa to páči, nahovára si.
Sama bez muža s takým malým nie
Ja som dobrodruh, určite by som šla. Už pozerám destinácie 😍 však skúsim ísť s dvomi deťmi a uvidím ci to dám aj opakovane.
malý ma teraz 6m a v lete aspoň na 3dni 2 noci určite sami niekam pôjdeme kedže priateľ toho voľna veľa nemá 🙂
Mam 3r a 1r deti a aj ked je ten 1r pohodak, sama by som s nim nesla. Hej zmenila by som lokal, krpec popozeral niečo nové... Ale aj tak, kvoli horucavam v tychto destinaciach. V mori by mu bola aj tak studena voda (ak uvazujem nad chorv, tal, gr, span), takze ani ja by som sa tym padom neokupala....a aj by som sa sama nudila
S prvym synom sme boli na dovolenke na slovensku ked mal rok a tri stvrte ale boli sme 2ja na 1 dieta a to bola uplna pohoda.
Nuž pokiaľ lietadlom, prečo nie, veď doma je aj tak poväčšine žena doma sama s dieťaťom a prečo si neizit niekde inde, kde žena nemusí variť, o nič sa starať, iba si užívať dieťa a prírodu, akože s mojimi deťmi sa dalo, aj keď boli malé a aj keď boli väčšie. Dámy, keď je žena slobodná matka, rozvedená, to akože nemá nikam cestovať, lebo čo? Je neschopná, alebo akože co? 😂😂😂

Áno my sme boli naša malinka mala 8 mesiacov úplná pohoda 🙂